Tipuri de asigurare transport

Share acest post

Transportul de persoane implică multe riscuri, de aceea este nevoie de asigurare transport. 

Lucicosm Transport Persoane beneficiază de asigurare transport. Siguranța este pe primul plan și, ca activitatea să fie desfășurată în limitele legale ai nevoie de asigurare transport. 

Ca să înțelegi mai bine de ce este nevoie de o asigurare transport, mai jos găsești detalii despre tipuri de asigurări și ce pot face acestea.

De ce este nevoie de asigurare transport

Dacă ai apelat vreodată la o firmă de transport persoane, știi deja că din momentul plecării și până la destinație transportul implică riscuri. 

De aceea, de fiecare dată când ai nevoie de transport asigură-te că firma are cea mai bună asigurare.

Asta nu este tot. Apelează la o firmă de transport persoane care îți poate garanta siguranța și transparența în luarea deciziilor. 

Cum știm cât e de importantă colaborarea pentru tine, Lucicosm Transport Persoane s-a angajat încă de la început să-ți ofere cele mai bune pachete de servicii. 

Autocarele pe care le oferim spre închiriere sunt verificate și dezinfectate periodic și beneficiază de asigurare transport. 

Asigurarea este de o importanță imensă, deoarece răspunderea față de vehicule și față de persoane este imensă.

Asigurarea preia din grijile pe care le provoacă riscurile.

Îți oferă suport prin tot felul de servicii rapide și simple. 

Transportul de persoane este o activitate dinamică și complexă. De aceea, Lucicosm Transport persoane ia toate măsurile de siguranță. Acest tip de transport nu e doar despre carburant, autobuze și șoferi. 

Este vorba despre detaliile care fac diferența. Despre experiența pe care o oferim clienților noștri și despre încrederea pe care o inspirăm în orice colaborare. Aceste detalii sunt cele care ne mențin pe piață și care fac clienții să revină pentru noi servicii. 

Riscurile pe care le acoperă o asigurare transport

Adineauri îți ziceam cum că dacă ai nevoie de o firmă de transport persoane, atunci asigură-te că are asigurare. De ce?

Pentru că această asigurare te protejează și pe tine, drept client. 

Asigurarea poate acoperi daunele produse propriilor mijloace de transport. De asemenea, poate acoperi și daunele produse terților. 

Avantajele oferite de asigurare transport

Pentru început, o asigurare transport oferă credibilitate și siguranță. Lucicosm Transport Persoane are asigurare transport, tocmai ca serviciile să fie sigure și de încredere pentru clienți. Având asigurare, știi deja că seriozitatea noastră este reală și că ne angajăm să facem totul ca la carte.

O astfel de asigurare transport asigură predictibilitate în continuarea activității. 

Tipuri de asigurare transport

Asigurare Carte Verde

Acest tip de asigurare este de răspundere civilă auto și are valabilitate înafara țării. 

Ea este adresată persoanelor fizice și juridice care au autovehicule înmatriculate în România. Este pentru răspundere civilă față de terțe persoane păgubite prin accidente produse înafara României. 

Trebuie să mai știi că se acordă despăgubiri pentru sumele pe care asiguratul e obligat să le plătească.

Asigurarea CASCO

Acest tip de asigurare asigură proprietarii împotriva riscurilor care sunt menționate în polița de asigurare. Fie că este vorba despre ciocniri, loviri, căderi sau răsturnări.

Există și riscuri suplimentare care se asigură facultativ, la solicitarea celui asigurat. Printre aceste riscuri se numără și incendiu, explozie sau trăsnet.

Asigurarea CMR

Aceasta este de răspundere a transportatorului. Asigurarea CMR pentru transportul international de marfă acoperă răspunderea transportatorului în ceea ce privește autovehiculele care sunt în proprietatea lui. Este vorba despre vehicule care fie că sunt închiriate sau în gestiune, pentru tot felul de pagube produse mărfii transportate. Acest lucru se întâmplă în concordanță cu contractul de transport național sau internațional de mărfuri.

Am scris despre această asigurare pe larg în articolul următor: asigurarea CMR și CARGO.

Asigurarea RCA

RCA este adresată persoanelor fizice și juridice pentru răspundere față de persoanele păgubite în accidente care s-au produs pe teritorul României.

Asigurare de răspundere

Asigurarea de răspundere față de călătorii transportați în cazul unor accidente care s-au produs intern sau internațional. 

Această asigurare asigură și răspunderea trasportatorului de persoane pentru daune materiale produse călătorilor sau vătămări corporale.

Uite despre ce este vorba la asigurarea de răspundere:

  1. accidente pentru care vinovatul este transportatorul, cauze de deces, vătămare sau pagube materialeapărute în timpul transportului
  2. loviri sau izbiri de alte vehicule sau corpuri, răsturnări.
  3. incendiu în timpul transportului.

Această asigurare este valabilă atât în România cât și în străinătate.

Lucicosm Transport Persoane garantează asigurare transport

O asigurare transport este absolut necesară pentru orice firmă. Motivele de mai sus sunt și motivele care ar trebui să stea la baza deciziei de colaborare cu o anumită firmă de transport. 

Dacă îți dorești să colaborezi cu o firmă serioasă și responsabilă de transport persoane, Lucicosm Transport Persoane e aici pentru tine.

Suntem o firmă care pune preț pe corectitudine și care vrea ca întreaga colaborare să se desfășoare ca la carte. De aceea, îți oferim o gamă variată de servicii create special pentru tine. 

Îți punem la dispoziție servicii de închiriere autocare, dar și de transport persoane. Intră pe site-ul nostru și află cum putem să-ți venim în sprijin.

Pentru informații detaliate, contactează-ne la numărul (+40) 758 276 994.

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top