Servicii transport Germania sigure și punctuale

Share acest post

Vrei să ajungi la timp? Lucicosm, firmă de servicii transport Germania, îți stă la dispoziție. 

Știi acel moment când ți-ai luat te grăbești să ajungi într-un city break și timpul este de neprețuit? Sau când trebuie să ajungi de urgență într-o altă țară, dar știi că autocarele sunt nepunctuale de cele mai multe ori?

Atunci când apelezi la un serviciu vrei să ai parte de cel mai bun rezultat. Așa că pentru noi, ca și pentru tine, timpul este de aur. 

Prin urmare, îți oferim servicii transport Germania punctuale și fără multe bătăi de cap. Fie că vrei să ajungi în Germania la job, pleci la rude sau pur și simplu să vizitezi țara, apelează cu încredere la serviciile Lucicosm. 

Lucicosm Transport Persoane, experiență pe drumuri de peste 20 de ani

Povestea noastră a luat naștere din dorința de a ajunge mai departe. Am vrut să ajungem la timp oriunde aveam nevoie și ne-am dorit ca apropiații noștri să aibă parte de aceleași servicii. 

Așa că, încă din 1996, ajungem la timp la destinația ta, fie ea internă sau internațională. Ne-am luat avânt, am învățat mult și ne-am perfecționat. 

În tot acest timp am acumulat experiența pe care ți-o arătăm și pe care garantăm că te poți baza. Suntem o echipă de oameni dinamici, tineri și pasionați. 

Pentru noi, profesionalismul este pe primul plan, dar întâmpinăm mereu clienții cu un zâmbet și cu o strângere prietenoasă de mână. Da, ne place ce facem și de aceea nu uităm să râdem și să petrecem timp împreună, între colegi. 

Așadar, echipa noastră este una armonioasă.

Respectul este cel care vine prima dată în colaborarea noastră, așa că fii sigur că nevoile tale vor fi satisfăcute. Îți garantăm servicii sigure și prompte și colaborare transparentă. 

La momentul actual, Lucicosm Transport îți pune la dispoziție servicii de transport prin intermediul a două autovehicule. 

Este vorba despre un autocar Man Lion’s Coach L fabricat in 2015 si un microbuz VW LT 46 fabricat in anul 2002. 

Am vorbit pe larg despre cele două autocare și facilitățile pe care le au în articolul următor: servicii transport Germania.

Sigur că vrei să ai încredere în firma cu care colaborezi. De accea, Lucicosm îți garantează o colaborare reușită nu doar datorită experienței pe care o avem. Orice transport pe care îl realizăm este atent monitorizat de către personalul de la sediul central. Astfel, graficele de timp sunt respectate întocmai și tu ajungi la timp la destinație. 

Îți asigurăm orice informație ai nevoie, iar colaborarea are loc simplu: ne spui când vrei să ajungi și noi te ducem. 

Servicii transport Germania – ce trebuie să știi

De regulă, atunci când alegi să colaborezi cu o anumită firmă de transport persoane o faci pentru că a fost recomandată. Sau pentru că ai mai colaborat cu firma respectivă în trecut.

Totuși, dacă ești în căutarea unei noi firme, află că și în domeniul transporturilor îți poți lua țeapă. Așa că asigură-te de câteva treburi înainte de a încheia un contract pentru servicii transport Germania.

Pentru început, verifică măcar vizual autovehiculele și asigură-te că există asigurare de transport și că revizia a fost făcută la timp.

Mai apoi, ai nevoie de un contract, așa că asigură-te că firma desfășoară legal activitatea de transport.

Verifică și care sunt prețurile plus timpul pe care-l parcurgi până la destinație. Poți cere un grafic de timp pentru a ști exact data la care te pornești și cea la care ajungi. Asta deoarece, așa cum știi, sunt șoferi care întârzie mult, se pornesc greu și fac opriri mult prea dese. Dar cu Lucicosm nu trebuie să ai grija timpului. Ne angajăm să ajungem la ora exactă la destinația ța.

Nu în ultimul rând, fii sigur că rezonezi cu omul cu care vrei să colaborezi. În orice tip de relație respectul și înțelegerea sunt principale, așa că nu-ți ignora instinctul dacă-ți spune că nu trebuie să colaborezi cu cineva.

Fie că ai nevoie de transport intern sau internațioanl, îți stăm la dispoziție. Mai mult, îți oferim o varietate de servicii transport Germania pentru care poți opta. Efectuăm acest tip de transport ori de câte ori ai nevoie, prin urmare ne poți contacta să afli când este următoarea cursă. 

Călătoria cu Lucicosm este plăcută, responsabilă și respectă regulile împotriva răspândirii coronavirusului. 

Igienizăm periodic autocarele și ai la dispoziție gelul dezinfectant ori de câte ori ai nevoie. Mai mult, pe perioada călătoriei, opririle se fac de fiecare dată când simți nevoia unei guri proaspete de aer. 

Dacă încă nu știi cum să alegi o firmă pentru servicii transport Germania, aruncă o privire peste acest articol.

Mai mult, ne găsești ori de câte ori ai nevoie la numărul de telefon: (+40) 758 276 994.

De asemenea, așteptăm întrebările tale pe mail, la adresa lucicosm.transport@gmail.com, sau ne găsești pe Str. Stațiunii nr. 2, în Suceava.

Mai multe postari

Scroll to Top