Autocare Suceava: De ce e mai avantajoasă calatoria cu autocarul

Share acest post

Autocare Suceava sau avionul? 

În articolul de față vei găsi cel puțin 5 motive pentru care calatoria cu autocarul este mai avantajoasă.

Oricum, probabil știi deja că astfel de călătorii pot fi obositoare, mai ales dacă trebuie să călătorești pe distanțe lungi. 

Contează foarte mult tipul de autobuz cu care călătorești la capitolul confort. Prin urmare, cu cât autocarul este mai modern și îți pune la dispoziție mai multe facilități, cu atât este mai confortabil. De aceea, dacă ești în căutare de autocare Suceava, Lucicosm Transpor Suceava ți-a pregătit autocare de închiriat.

În orice caz, autocarul este un mijloc sigur de transport și are toate condițiile pentru a-ți asigura maximul de confort.

În cazul unei călătorii cu avionul intervin mai mulți factori care pot fi inconfortabili.

Calatoria cu autocare Suceava sau cu avionul?

Dacă ești indecis și nu știi ce mjloc de transport să alegi, uite câteva motive pentru care trebuie să alegi calatoria cu autocarul.. 

Dacă te gândești la confort, am putea spune că o calatorie cu autocarul este chiar mai confortabilă decât cea cu avionul. 

Asta deoarece autocarele au aceleași facilități, dar ai în plus ocazia de a ieși la aer și de a-ți reîncărca bateriile pentru câteva momente. Avionul te va ține lipit de scaun timp de ore bune. 

Dacă alegi o firmă de transport persoane serioasă și transparentă, nu ai e ce să-ți faci griji. În articolele anterioare ți-am oferit câteva informații despre cum să alegi un furnizor de servicii de transport pentru autocare Suceava.

De asemenea, pe site-ul nostru găsești informații despre serviciile de închiriere și transport persoane pe care le oferim.

Un alt motiv pentru care este de preferat să calatoresti cu autocarul este reprezentat de bani. Calatoria cu autocarul este mult mai ieftină decât cea cu avionul. Așa, ai putea să economisești niște bani pe care să îi folosești în vacanță sau la alte cheltuieli. 

Banii pe care îi dai sunt mai puțini, dar confortul este același. Ai toaletă, scaune comode, sisteme audio și video. În plus, ai șansa să faci pauze de la drum o dată la câteva ore.

Calatoria cu avionul este mult mai rapidă, dar este și cea mai scumpă.

Pe alocuri, este și nefavorabilă. 

Autocarele pot fi și închiriate atât pentru distanțe lungi, cât și pentru distanțe scurte. Așa că dacă plănuiești să mergi cu familia sau prietenii în străinătate, poți apela la servicii de închiriere autocare Suceava. 

În funcție de necesitățile tale sau de numărul de persoane, poți opta și pentru un microbuz. În orice caz, știi sigur că ajungi la destinație. Avionul te poate lăsa doar în aeroport, însă autocarul te duce chiar la destinație.

Pe scurt, uite care sunt avantajele unei calatorii cu autocarul:

  1. bilet mai ieftin;
  2. confort sporit față de confortul din avion;
  3. posibilitatea de a calatori în grupuri mari;
  4. ajungi direct la destinație;
  5. pauze în aer liber.

Sfaturi pentru calatoria cu autocarul

Asigură-te că ajungi la punctul de pornire al autocarului din timp, cu cel puțin 30 de minute înainte. Dacă este vorba despre locuri rezervate, îți poți găsi locul și te poți face comod. Mai mult, ai timp suficient să-ți pui bagajele la loc și să te acomodez.

Înainte de a porni la drum este indicat să fii sigur că nu vei fi nevoit să folosești toaleta pentru o perioadă de timp. Într-adevăr, autocarele moderne au toalete. Dar este de preferat ca acestea să fie folosite în cazuri de urgență. 

Știi deja că în general se fac opriri o dată la câteva ore, iar mersul la toaletă nu va fi o problemă. Ai grijă să nu uiți dezinfectantul și nici șervețelele umede sau uscate. Având în vedere pandemia de coronavirus, sigur le vei găsi utile în majoritatea situațiilor.

Un alt sfat pe care trebuie să-l iei în considerare este să verifici dacă ai luat toate documentele necesare. Dacă ești o fire mai împrăștiată de fel, atunci verifică cu atenție să ai la tine tot ce îți trebuie pentru călătorie: buletin, pașaport, asigurare, bilete de călătie. Este indicat să iei toate documentele de care crezi că ai avea nevoie. 

Mai nou, călătorii aleg să păstreze o copie scanată a actelor în memoria telefonului. Așa, indiferent de informația de care ai nevoie, poți fi sigur că o ai la tine. 

Ce să ai în bagaj când pleci în calatorie 

Poate cel mai important: mâncarea. E bine să ai la tine o gustare sărată sau dulce, dar fără miros puternic. Fie că e vorba despre biscuiți, alune sau alte gustări, ele sunt nelipsite. 

Îți poți pregăti un rucsac cu anumite lucruri de care ai avea nevoie cât te afli pe drum. Nu uita să pregătești șervețele, apă, pastile pentru cap, rău de mișcare (dacă este cazul), gustare, încărcător, căști și eventual o carte. 

Gândește-te că drumul tău va fi foarte lung. Așa că asigură-te că va fi unul plăcut. 

Totuși, dacă e cazul să ieși din țară,ai grijă ce vei pune în bagaj. Reglementările anumitor țări nu-ți permit să intri cu o cantitate prea mare dintr-un anumit produs, așa că informează-te înainte de a pleca la drum.

De asemenea, profită de fiecare oprire pe care o face șoferul. Bea apă, mergi la baie sau fă puțină mișcare.

Măsuri de precauție atunci când calatoresti

Nu-ți scăpa bunurile din ochi. Ține telefonul, bagajele și documentele la loc sigur. Dacă vrei să dormi, pune-le cât mai aproape de tine și nu le lăsa la întâmplare. 

Fii cu ochii în patru, mai ales atunci când autocarul oprește. Asta pentru că astfel e opriri sunt preferatele hoților de buzunare. 

Ai nevoie de transport persoane sau închiriere autocare Suceava?

Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție servicii de închiriere microbuze, dar și de transport persoane, pe toată suprafața Europei. 

Tu ne spui unde vrei să ajungi, iar noi te ducem acolo. Sună-ne la  758 276 994 și hai să discutăm despe călătoria ta. 

Mai multe postari

Scroll to Top