Despre

contact lucicosm

Ai nevoie de mai multe informatii sau doresti sa faci o rezervare?

CINE SUNTEM?

Servicii de transport persoane - Firma LUCICOSM S.R.L

Cu sediul in Suceava, str. Statiunii, nr. 2, a fost infiintata in anul 1996 si are ca obiect principal de activitate, incepand cu anul 2005, servicii de transport persoane atat intern, cat si international, dar si inchirierea de autocare si microbuze.

Compania noastra este formata dintr-o echipa de tineri profesionisti, care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturile internationale de persoane.

In acest moment, compania LUCICOSM detine doua autovehicule. Un autocar Man Lion’s Coach L fabricat in 2015 si un microbuz VW LT 46 fabricat in anul 2002.

Toate transporturile realizate de LUCICOSM sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central. Pentru ca graficele de timp sa fie respectate si clientii sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit.

Clientii pot obtine relatii exacte in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland la oricare dintre numerele noastre de telefon sau completand formularul de contact.

De ce sa alegi ale noastre servicii de transport persoane

Inainte de toate, siguranta ta este cel mai important lucru pentru noi. Din acest motiv, am fost foarte exigenti cand am ales soferii! Oameni responsabili cu totii, vor avea grija ca tu sa ajungi in siguranta la destinatie, de fiecare data.

In plus, toate masinile noastre sunt dotate cu centura de siguranta pentru fiecare scaun, exact asa cum cer normele legale din orice tara!

Noi ne respectam cuvantul intotdeauna! Suntem un partener de incredere si acordam atentia cuvenita fiecarui client in parte,  pentru ca stim ca seriozitatea si respectul sunt doua lucruri fara de care nu poti avea succes.

In plus, ne mai place sa fim si punctuali de fiecare data!

Nu in ultimul rand, suntem constienti ca pentru a putea considera un serviciu ca fiind bun in totalitate, trebuie sa respecte si anumite standarde. Pentru noi, sa-ti oferim confort si calitate e un scop in sine!

Mai mult, ne place sa comunicam, iar asta inseamna ca orice s-ar intampla, tu vei fi anuntat in timp util de unul dintre reprezentantii nostri.

O ECHIPA CU EXPERIENTA

Straton Vasile

Adminitrator

Straton Razvan

Director
Scroll to Top