Servicii de inchiriere autocare Suceava: Lucicosm Transport

Share acest post

Dacă ești interesat de servicii de inchiriere autocare Suceava, Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție soluția perfectă pentru nevoia ta. 

Ia în calcul și câțiva pași de care trebuie să ții cont atunci când alegi o firmă de inchiriere autocare Suceava. Uite ce trebuie să știi:

Cum să alegi o firmă de inchiriere autocare Suceava

Pentru început, asigură-te că firma este reală. Verifică-i recenziile pe internet, caută-i site-ul web și află cum te poate ajuta. 

Ca în orice domeniu, și în domeniul transportului există fraude. Un prim pas pentru a te feri de ele este să te asiguri că firma la care vrei să apelezi are o experiență îndelungată pe piață și se pliază pe nevoile tale. 

Asigură-te că autovehiculele pe care le deține sunt sigure. Pe site ar trebui să găsești detalii despre autovehiculele pe care le poți închiria. Contactează firma la numărul de telefon și află dacă poți să verifici, vizual, mașinile înainte de a le închiria. 

Asigură-te că există contract de închiriere. Partea legală nu trebuie neglijată. Fii sigur că primești un contract și că totul este legal. 

Asigură-te că firma știe ce face și că are experiență. Dacă ai nevoie de inchiriere autocare Suceava, știi că nu te poți juca cu șansele. Ai nevoie de siguranță și de încredere în firma cu care vei colabora.

Ca să fii sigur că nu-ți iei țeapă cu firma la care vrei să apelezi, uite ce trebuie să știi: cum alegi furnizor servicii transport.

Asigură-te că firma cu care vrei să colaborezi este promptă. Ai nevoie de transport acum, nu peste o lună. Așa că asigură-te că serviciile îți vor fi oferite în timp util și că totul se desfășoară conform programului.

Nu uita că și punctualitatea este o calitate de care trebuie să ții cont. Șoferii trebuie să ajungă la timp și să respecte întocmai programul stabilit. Altfel, întreg evenimentul tău poate fi dat peste cap.

Ia-ți timp și analizează îndeaproape opțiunile până la a ajunge la o decizie.

Ce opțiuni de inchiriere autocare Suceava îți oferă Lucicosm Transport Persoane

Lucicosm Transport Persoane este o firmă cu peste 15 ani de experiență în domeniul transporturilor. Suntem șoferi pasionați și profesioniști și oameni care știu că siguranța nu e opțională. 

Îți punem la dispoziție două autovehicule pe care le poți închiria. Cele două sunt moderne, confortabile pentru drum lung și sigure. 

Pentru închiriere pe plan intern, în prețurile pe care le găsești pe siteul Lucicosm Transport persoane sunt incluse: chiria, combustibil asigurare persoane și bagaje. Va trebui să asiguri masa și cazarea șoferului și taxele de parcare. 

O zi la dispoziție înseamnă 10 ore, minim 200 km incluși. Pentru închiriere pe plan extern, sunt incluse chiria, combustibilul, taxele de frontieră, taxe de autostradă, asigurare persoane și bagaje și carte verde.

Va trebui să asiguri cazare și masa șoferilor, alături de taxe de parcare, intrare în oraș sau treceri cu feribotul. Numărul de km minimi este de 250. 

De asemenea, prețurile sunt negociabile, mai ales dacă e vorba despre contracte pe termen lung.

Autocar MAN LION’S COACH L

Ca toate autovehiculele pe care le deținem, acesta este unul modern și confortabil pe distanțe lungi, cu toate facilitățile incluse. Autocarul este fabricat în 2015 și are 57+1+1 locuri. 

Printre facilitățile incluse găsești aer condiționat, sistem audio cu difuzoare pentru fiecare scaun, DVD player, mini-bucătărie utilă, frigider, microfon, toaletă, lumină pentru lectură, scaune rabatabile și reglabile. 

Dacă vrei să închiriezi acest autovehicul, iată care sunt prețurilep pe km:

  • Intern: 5.0 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 1.1 euro/km cu TVA inclus;
  • Extern cu remorca: 1.2 euro/km cu TVA inclus;

Microbuz Volswagen LT 46

Microbuzul este fabricat în 2002 și are 16+1 locuri. Printre facilități, găsești sisteme de siguranță, audio, scaune reglabile și rabatabile.

Dacă vrei să închiriezi acest microbuz, uite care sunt prețurile pe km:

  • Intern: 2.48 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 0.60 euro/km cu TVA inclus;

Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție servicii profesionale

Suntem o echipă tânără care pune preț pe transparență și seriozitate. Dacă ești în căutarea unei firme de inchiriere autocare Suceava, ai găsit-o deja!

Suntem activi pe piața transporturilor de mai bine de 15 ani. În tot acest timp, ne-am extins activitatea și am făcut tot posibilul pentru a satisface nevoile legate de transport în zona noastră.

Astfel, punem la dispoziție servicii de inchiriere autocare, dar și servicii de transport persoane. 

Pe site-ul nostru găsești toate detaliile de care ai nevoie. Dacă vrei îndrumări suplimentare sau mai multe informații nu ezita să ne contactezi. 

Echipa noastră îți stă la dispoziție zilnic. Îți garantăm siguranță, confort și transparență. 

Știm că timpul este prețios, așa că procesul de colaborare se desfășoară prompt. Siguranța este obligatorie, prin urmare urmăm toate formele legale de închiriere. 

Suntem pasionați de șofat, iar pentru noi drumurile lungi nu sunt un chin. Iar șoferii pasionați sunt cei care fac cele mai bune curse. 

Sună-ne acum și alege autocarul pe care vrei să-l închiriezi. Suntem aici pentru a acoperi toate nevoile legate de inchirieri autocare Suceava. 

Ne găsești pe strada Stațiunii, nr 2 în Suceava, sau la numărul de telefon 0758276994. 

Pentru alte informații supplimentare, așteptăm mailul tău la adresa lucicosm.transport@gmail.com

Echipa noastră va răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe postari

Scroll to Top