De ce să apelezi la o firmă transport persoane

Share acest post

Piața de transport persoane este în continuă creștere. Chiar și în perioada pandemiei, transportul de persoane nu a suferit pierderi uriașe. Statisticile arată creșteri considerabile în următorii ani pentru piața transporturilor.

Așa cum ți-am arătat în articolele precedente, sectorul transportului de persoane nu arată semne de scăderi în 2021. Prin urmare, chiar dacă pare că sunt mulți transportatori pe piață, este destul de dificil să-l alegi pe cel potrivit pentru nevoile tale. 

Așadar, dacă vrei să apelezi la o firmă transport persoane, dar nu știi încotro să te îndrepți, în rândurile următoare vei găsi câteva îndrumări vitale. 

Pentru început, trebuie să știi că o astfel de firmă te-ar putea ajuta să te descurci în multe situații imprevizibile. 

Este nevoie de transport în fiecare zi, în viața oricărei persoane, astfel că oricine va apela la un astfel de serviciu la un moment dat. 

Ai nevoie de transport, practic în fiecare zi. Fie că e vorba despre transport elevi, transport public, transport între localități, transport angajați sau transport ocazional. Aceste tipuri de transport sunt utilizate zilnic de nenumărate persoane. 

Dacă ai nevoie de un astfel de tip de transport, Lucicosm Transport Persoane ți-l poate pune la dispoziție.

Care ar trebui să fie imaginea unei firme de transport persoane?

Pentru început, firma de transport persoane la care vrei să apelezi trebuie să fie de încredere. În general, încrederea trebuie să fie un aspect important într-o firmă.

O firmă de transport persoane are o responsabilitate foarte mare, motivele fiind deja evidente. Lucicosm Transport Persoane se asigură că întreg procesul de colaborare este bazat pe încredere reciprocă și pe transparență în luarea deciziilor.

Astfel, relația dintre noi va fi una bazată pe respect, iar scopul este ca tu să fii mulțumit de serviciile pe care ți le oferim.

Siguranța înainte de toate

Siguranța este înainte de toate, așa că am avut grijă ca vehiculele noastre să fie 100% sigure. De exemplu, la Lucicosm Transport Persoane, nu ne jucăm cu siguranța. Se fac revizii și controale periodice, iar vehiculele pe care le deținem sunt noi și moderne. 

Așa ar trebui să își asume promisiunea siguranței fiecare firmă de transport persoane. 

O companie care pune preț pe siguranța clienților și pe transparență în procesul de colaborare va avea parte de clienți fideli. 

Garantăm siguranța prin calitatea autovehiculelor tale, dar și prin experiența șoferilor. Șoferii sunt selectați riguros, astfel încât să nu existe dubii legate de capacitățile lor. 

Ce servicii de transport persoane îți pune la dispoziție Lucicosm Transport Persoane

Lucicosm Transport persoane oferă o multitudine de servicii de transport persoane, astfel că deținem și autovehicule de diferite dimensiuni. Este important ca firma la care vrei să apelezi să aibă autovehicule diferite.

De altfel, trebuie să țină cont și de distanțele mai mari care pot exista în prestarea de servicii. Astfel, Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție autovehicule cu facilități multiple. Autovehiculele noastre garantează confort pe distanțe lungi.

Pe lângă siguranță, este important să asigurăm promptitudine. Indiferent de tipul de transport persoane, punctualitatea este esențială. Doar în situații extraordinare, cum ar fi trafic dificil, evenimente meteo extreme sau accidente sunt justificabile întârzierile mari.

În alte situații, Lucicosm Transport Persoane este la datorie la timp, pentru a-ți furniza servicii de transport. Știm cât de prețios este timpul și nu ne jucăm cu el.

Mai ales în cazul transportului de angajați sau de elevi, acolo unde promptitudinea este crucială. 

Indiferent de tipul de transport este importantă promptitudinea pentru a pune în practică serviciile cerute. O firmă de transport trebuie să aibă grijă de clienții săi și să le ofere cele mai bune soluții. Mai ales că profitul se calculează diferit față de alte firme. Responsabilitatea este uriașă, însă la Lucicosm Transport Persoane o gestionăm cu brio de peste 15 ani. 

Apelează cu încredere la Lucicosm Transport Persoane

Lucicosm Transport Persoane are o experiență de 15 ani pe piața transportatorilor de persoane. În timp, am reușit să creeăm o imagine în care siguranța și transparența primează. Punem clientul pe primul loc, iar siguranța lor este prioritară în serviciile noastre.

Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție servicii de închiriere autocare și microbuze. Este vorba despre două mașini: MAN Lions Coach din 2015. Aceasta are o capacitate de 57 de locuri, 1+1 și dotări de top, alături de scaune confortabile și facilități de ultimă generație.

Cea de-a doua mașină este un VW LT46 din 2002 care are o capacitate de 16 locuri.

În funcție de nevoile tale, alegi mașina care ți se potrivește. Serviciile noastre sunt create pentru a acoperi cât mai multe nevoie și pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de transport sau de închiriere. 

De asemenea, îți asigurăm mai multe tipuri de transport. Uite despre ce este vorba: transport persoane pe plan intern și internațional, transport de angajați la locul de muncă, cu program zilnic, transport în scop turistic național și internațional, transportul elevilor la excursii sau evenimente. 

Asigurăm orice fel de transport de persoane la cerere. Suntem aici pentru a te sprijini, iar serviciile noastre sunt aici pentru a-ți ușura munca.

Lucicosm Transport Persoane se mulează pe nevoile tale și îți pune la dispoziție orice tip de transport de persoane. Pentru rezervări sau mai multe informații, ne găsești la numărul de telefon (+40) 758 276 994.

De asemenea, așteptăm întrebările tale pe mail, la adresa lucicosm.transport@gmail.com, sau ne găsești pe Str. Stațiunii nr. 2, în Suceava.

Mai multe postari

Scroll to Top