Servicii de transport salariați la muncă

Share acest post

Ești antreprenor și cauți o soluție la îndemână pentru transport salariați la locul de muncă? Lucicosm Transport Persoane îți vine în ajutor. Firma noastră, cu sediul în Suceava, îți pune la dispoziție o multitudine de servicii de transport, printre care:

  1. Transport intern. Indiferent de activitatea pe care o desfășori sau de scopul călătoriei, îți oferim transport intern dus-întors.
  2. Transport internațional. Fie că mergi la munca in Germania sau în altă țară Europeană, că mergi la rude sau vrei să vizitezi o altă țară, firma noastră îți oferă transport internațional sigur și modern.
  3. Transport în scop turistic. Dacă vrei să pleci în excursie cu familia, să vizitați o altă țară sau vrei să organizezi un eveniment în afara Sucevei, Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție transport.
  4. Transportul elevilor la școală;
  5. Transport ocazional la evenimente precum nunți, botezuri.
  6. Transportul angajaților la locul de muncă.

Pe lângă aceste servicii de transport, Lucicosm Transport Persoane oferă spre închiriere două autocare moderne, de capacitate mare. Autocarele sunt noi, au inspecția și verificările la zi și, în contextul pandemic din 2022, sunt dezinfectate și igienizate constant. Găsești mai multe informații despre închiriere autocare aici: https://transport.lucicosm.com/inchiriere-autocare-si-microbuze/

De asemenea, pe blogul Lucicosm am detaliat serviciile de închiriere: https://transport.lucicosm.com/inchiriere-autocare-suceava/

Ce garanții îți oferim pentru transport salariați la muncă

Dacă ești în căutarea unei firme serioase, profesioniste și dedicate pentru transportul salariaților la muncă, află că Lucicosm îți oferă o colaborare transparentă și sigură. 

Ca angajații tăi să aibă parte de tratamentul corect, cel mai indicat este să apelezi la firme specializate pentru transport și nu la persoane fizice. De ce? Pentru firma îți oferă garanții reale și legale. Astfel, dacă nu ești mulțumit sau nu am respectat contractul stabilit, tu îți poți cere drepturile înapoi.

În schimb, dacă alegi să colaborezi cu o persoană fizică, sunt șanse să ca activitatea să nu se desfășoare legal. Mai mult, pot exista repercursiuni și asupra ta. Plus că nu există diferențe de preț, deoarece ambii transportatori acceptă plata per kilometru. 

Ne angajăm să-ți oferim cele mai bune servicii din zonă oferindu–ți servicii profesioniste, în primul rând. În funcție de nevoile tale, stabilim care este programul și perioada de desfășurare a contractului și începem colaborarea. 

Când vine vorba despre transportul oamenilor, siguranța trebuie să fie pe primul loc. La Lucicosm Transport Persoane vei găsi servicii calitative și angajați care sunt cei mai buni în domeniul lor. Mai mult, autocarele pe care le punem la dispoziție sunt moderne și dotate cu facilități de ultimă generație. Angajații tăi se vor simți comozi și vor fi odihniți de fiecare dată când vin la muncă.

Pentru a fi sigur de calitatea autocarelor pe care le folosim, te invităm la sediul Lucicosm să vezi ce autocare îți punem la dispoziție. Îți luăm de pe umeri grija transportului și, în funcție de orarul stabilit, aduce angajații la muncă la timp. 

Pentru că ne dorim să ai parte de cea mai bună experiență, serviciile noastre sunt modificate în funcție de nevoile tale. Vino la sediu, discută cu unul dintre angajații noștri și descoperă ce oferte de preț îți punem la dispoziție. 

Ca să afli mai multe informații despre tipurile de transport, te invităm să intri pe blogul Lucicosm: https://transport.lucicosm.com/blog/

Vei găsi informații relevante din domeniul transportului, dar și date despre serviciile pe care ți le oferim ca tu să iei cea mai bună decizie. Pentru prețuri sau alte informații sună-ne la (+40) 758 276 994 sau vino la sediul din Suceava, strada Stațiunii.

Mai multe postari

Scroll to Top