Închiriere autocare Suceava

Share acest post

Ești în căutare de închiriere autocare Suceava? Lucicosm Transport Persoane îți oferă spre închiriere autocare moderne, având toate dotările necesare. În acest articol vei găsi detalii despre aceste autocare dar și despre procesul de închiriere.

MAN LION’S COACH L – Închiriere autocare Suceava

Acest autocar este perfect pentru transportul persoanelor la evenimente, pentru vacanțele familiilor în grupuri mari, pentru pelerinaje sau pentru călătorii în scop turistic. 

Autocarul dispune de 57 + 1 + 1 locuri, fiind fabricat în anul 2005. Este unul dintre cele mai sigure autocare, deținând sisteme de siguranță de tip ABS, ASR, EBS, ESP.

Are aer condiționat performant, așa că vacanțele de vară nu vor fi copleșitoare. Printre facilități se numără și sistemul audio cu difuzor pe fiecare scaun și DVD player cu două monitoare LCD. Poți pune filme sau muzică ca să menții atmosfera captivantă și să transformi călătoria într-una plăcută. 

Spunem că autocarul este perfect pentru călătoriile lungi, pentru că are și o mini bucătărie utilată, un frigider, toaletă, lumină pentru lectură, microfon și scaune reglabile și rabatabile lateral, dotate cu centuri de siguranță.

Dacă plănuiești o vacanță cu o familie numeroasă sau organizezi un pelerinaj, autocarul este perfect pentru tine. Indiferent de numărul de ore pe care trebuie să-l petreci pe drum, autocarul este ca o casă: ai tot ce-ți trebuie în interior. 

Lăsăm mai jos câteva fotografii ca să vezi cum arată acest autocar. Prețurile sunt următoarele:

  • Intern: 5.0 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 1.1 euro/km cu TVA inclus;
  • Extern cu remorca: 1.2 euro/km cu TVA inclus;

VOLKSWAGEN LT 46

Acest autocar este mai potrivit pentru călătoriile scurte, în țară sau în străinătate. Chiar dacă nu are dotări precum toaletă sau bucătărie, nivelul de confort este la fel de ridicat. Autocarul dispune de 16+1 locuri, fiind fabricat în anul 2002. Dispune de sisteme de siguranță de tip ABS, ASR;

Printre facilități se numără și sistem audio scaune rabatabile și reglabile. Scaune sunt echipate cu centură de siguranță.

Dacă pleci cu familia în vizită prin țară sau dacă ai un eveniment la care ai nevoie de transport, acesta este autocarul potrivit pentru tine. Autocarul are inspecția la zi, fiind verificat periodic. 

Prețurile sunt:

  • Intern: 2.48 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 0.60 euro/km cu TVA inclus;

Ce includ prețurile pentru închiriere autocare Suceava

Ca să înțelegi mai bine prețurile, uite cum sunt ele calculate. 

La nivel intern, prețurile includ chirie, combustibil, asigurare persoane și bagaje. Dacă vei călători intern, va trebui să asiguri masa sau diurna de 70 lei/zi, cazarea șoferului și taxele de parcare. 

O zi la dispoziție înseamnă 10 ore ( minim 200 km incluși ). Pentru depășirea orară de staționare se plătește 60 de lei pe oră, iar depășirea numărului de kilometri se  taxează conform prețurilor menționate mai sus. 

La nivel extern, prețurile includ chirie, combustibil, taxe de frontieră, taxe de autostradă, asigurare persoane și bagaje, carte verde. Și în acest caz, vei asigura cazarea și masa șoferilor, taxele pentru parcări și de intrare în oraș sau cele de trecere cu feribotul. Numărul minim de kilometri pe care trebuie să-i parcurgi este 250.

Închirieri autocare Suceava cu Lucicosm Transport Persoane

Pentru că știm că deseori socoteala de acasă nu e aceeași cu cea din târg, prețurile sunt negociabile în funcție de planificarea pe care ți-ai făcut-o sau dacă vorbim despre un contract de închiriere pe termen lung. Autocarele menționate mai sus sunt curățate și dezinfectate periodic, după fiecare închiriere.

Pentru că ne dorim o colaborare cât mai transparentă și corectă, îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie chiar și telefonic sau prin email. 

Sună-ne la numărul (+40) 758 276 994 sau lasă-ne un mesaj pe adresa lucicosm.transport@gmail.com

Sediul nostru se află în Suceava, pe strada Stațiunii nr.2

Mai multe postari

Scroll to Top