Transport cu autocarul vs. transport cu avionul. Care este mai avantajos

Share acest post

Dacă ți-ai găsit un loc de muncă în străinătate și te gândești dacă să optezi pentru transport cu autocarul sau transport cu avionul, în acest articol găsești ce opțiune este mai bună pentru distanțe lungi.

În perioada verii o mulțime de oameni optează pentru concedii, vacanțe sau călătorii. Sunt mulți români care pleacă la muncă în străinătate în perioada verii. În ultima vreme, tot mai mulți oameni se întreabă care este mai avantajos: transportul cu autocarul sau transportul cu avionul?

Răspunsul depinde foarte mult de tine, de țara în care călătorești și de avantajele pe care le ai. De exemplu, pe distanțe lungi, autocarul poate fi o idee foarte bună. De ce? Pentru că te poți odihni comod pe drum lung, în timp ce ai toate facilitățile pe care le-ai avea pe avion. Transportul cu autocarul are mai multe avantaje decât transportul cu avionul. 

Transport cu autocarul pe distanțe lungi

Dacă te gândești că încercăm să te convingem, să știi că nu este așa. De fapt, transportul cu autocarul chiar poate fi mai potrivit pe distanțe lungi. Mai ales atunci când vorbim despre bani. 

Orice serviciu se rezumă la bani și dacă vrei să ajungi la destinație și să rămâi cu bani în buzunar, atunci optează pentru un drum cu autocarul. Avionul te scutește de foarte mult timp, însă și constă foarte mult. De multe ori, prețul este cel puțin dublu față de banii pe care îi dai la autocar. 

Partea bună e că în autocar te bucuri de același confort, aceeași siguranță și aceleași facilități. Stai comod, te odihnești în timp ce poți să asculți muzică sau să citești. Cu autocarul poți face opriri regulate, la câteva ore, ca să mănânci sau să bei o cafea. Iar dacă ai rău de înălțime sau frică de avion, autocarul este cea mai bună idee. Sunt o mulțime de oameni care nu pot călători cu avionul tocmai din această cauză: li se face rău.

Călătoria cu autocarul nu vine ca o soluție de compromis, ci ca una avantajoasă pentru tine. Și-apoi, este mult mai ieftină și nici nu se modifică data stabilită cu transportatorul. Așa cum bine știi, orarul avioanelor se poate schimba peste noapte, iar tu poți să pierzi data plecării.

Autocarul te duce la destinație. Dacă ai nevoie să ajungi într-un oraș mai mic din Germania, autocarul te duce în fața ușii. Asta în timp ce avionul te lasă la cel mai apropiat aeroport. Iar asta poate însemna o distanță de sute de kilometri față de destinația ta. Rezultă o cheltuială în plus, timp pierdut și oboseală mai mare. Prin urmare, nu rezolvi nimic pentru că oricum ajungi târziu la destinație și cheltui mulți bani pe drumul suplimentar.

Dacă optezi pentru transportul cu avionul, vei fi nevoit să-ți iei mai puține lucruri. Dacă optezi pentru bagaj de cală, va trebui să plătești în plus în funcție de dimensiunile acestuia. La transportul cu autocarul, poți să iei mai multe bagaje fără să fii nevoit să plătești în plus. 

De exemplu, la Lucicosm Transport Persoane bagajele nu sunt o problemă. Ne angajăm să-ți oferim servicii comode și mulțumitoare, astfel încât călătoria să fie cât mai plăcută. Deținem numai autocare de ultimă generație, care au dotări moderne. Astfel, confortul tău este asigurat. 

Călătoria cu Lucicosm Transport persoane

Dacă ai nevoie de transport oriunde în Europa, Lucicosm Transport Persoane îți stă la dispoziție. Îți oferim servicii prompte și o colaborare transparentă. Organizăm plecări săptămânale, astfel că poți ajunge cât mai repede la destinația ta. Toate autovehiculele deținute de noi au facilități moderne. Intră aici ca să descoperi care sunt acestea: https://transport.lucicosm.com/transport-persoane/ 

Printre facilități se numără scaune confortabile și rabatabile, aer condiționat, sisteme audio video, toalete. Siguranța este pe primul loc pentru echipa Lucicosm, așa că autocarele pe care le deținem sunt verificate periodic. 

Dacă ai nevoie de transport cu autocarul intern sau internațional, sună-ne la  numărul de telefon 0758 276 994 pentru detalii. Echipa noastră îți oferă consultanță și sfaturi potrivite nevoilor tale.

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top