Experiența clienților cu Lucicosm Transport Persoane

Share acest post

Încă de la început ne-am propus să-ți oferim cele mai bune servicii de transport persoane din regiunea Moldovei. Determinarea, profesionalismul și munca în echipă ne-au ajutat să atingem acest scop până acum. 

Drept urmare, în acest articol găsești recenzii și informații despre experiența clienților noștri cu Lucicosm Transport Persoane, dar și detalii despre activitatea noastră și serviciile pe care ți le oferim.

Ce spun clienții despre Lucicosm

Radu Chiscan: „Siguranță, confort, șoferi cu experiența, cea mai serioasă firmă.”

Dan Gavril: „Siguranța și seriozitate din partea patronului cât și a șoferilor. Doamne ajuta și drumuri bune!”

Georgeta Florin: „Cea mai serioasă firma. Va sfătuiesc sa mergeți cu mare încredere, eu merg de mulți ani. Șoferii, nu am ce să va spun, sunt de nota 100.”

Angelica Vezeteu: „Cu toată încrederea mergeți. Și eu muncesc cu această firmă. Sînt serioși”

Elena Ciolac: „Recomand cu încredere.”

Bogdan Pintiuc: „Cea mai serioasă firmă! Recomand cu încredere!”

Ionut Lucian Pentilescu: „Recomand cea mai buna firma.”

Suntem de părere că în centrul oricărei afaceri se află clientul. Prin urmare, clienții trebuie să aibă parte de cel mai bun tratament posibil. 

Așa că am gândit servicii profesioniste, bazate pe nevoile tale și care tratează probleme reale ale clienților noștri. Fără clișee și fără vorbe mari, suntem aici pentru tine. Echipa noastră are rolul să te ducă la destinație în siguranță, la timp și să-ți transforme călătoria într-una plăcută. 

La baza Lucicosm Transport Persoane se află siguranța, profesionalismul și transparența. Atunci când organizăm o cursă, ofreim toate informațiile necesare, respectând un plan bine stabilit de transport. Nu întârziem și nu ne jucăm cu timpul nostru și al tău. De aceea, punem preț pe traba bine făcută și pe transparența informațiilor. Indiferent de întrebările pe care le ai, echipa noastră este gata să-ți răspundă și să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie. 

Pentru ca tu să fii în siguranță, garantăm că toate autovehiculele noastre sunt moderne și au inspecția la zi. Nu ne jucăm cu viața și oferim cele mai bune condiții de transport din zonă. 

Dacă vrei să vezi autovehiculele noastre le găsești pe site-ul https://transport.lucicosm.com/ sau pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/lucicosmtransport/?ref=page_internal

Dacă ai călătorit cu noi și vrei să ne împărtășești detalii despre experiența ta, te invităm să ne lași o recenzie pe pagina de google sau pe facebook, la secțiunea Recenzii.

Ce alte servicii mai găsești la Lucicosm Transport Persoane

Activăm pe piața transporturilor de peste 20 de ani. În tot acest timp, am îmbunătățit constant serviciile pe care ți le oferim. Am găsit soluții tot mai ingenioase pentru nevoile tale, iar azi în oferim următoarele tipuri de servicii.

Transport intern. Oriunde ai nevoie să ajungi în țară, la noi găsești garantat o cursă. 

Transport internațional. Organizăm regulat curse către țările din Europa. Cea mai mare cerere este pentru Germania, unde avem și cursele cele mai dese, chiar și de 2 ori pe săptămână. Indiferent de locul unde vrei să ajungi, Lucicosm te poate duce acolo. 

Transport al salariaților la locul de muncă. Pentru că antreprenorii aveau nevoie de o astfel de soluție, Lucicosm oferă și servicii de transport zilnic al salariaților la locul de muncă. Venim la adresă și transportăm angajații până la punctul stabilit. 

Transport al elevilor. Fie că vorbim despre transport zilnic sau ocazional, firma noastră realizează, în deplină siguranță, transportul elevilor.

Transport ocazional, la evenimente sau turistic. Fie că trebuie să transporți oameni la o nuntă sau organizezi o excursie în afara țării, Lucicosm îți pune la dispoziție atât autocar cât și șofer.

Suntem oameni și știm că nevoile sunt diverse și se schimbă constant. Prin urmare, ne adaptăm și adaptăm serviciile noastre în funcție de nevoile tale. Spune-ne de ce tip de transport ai nevoie, iar noi organizăm cursa.

Pentru cursele interne și internaționale, ridicarea se face de la adresă. Nu ești nevoit să vii în oraș sau într-o locație anume pentru că venim și te luăm noi. Organizăm curse și retur, prin urmare acoperim tot ce ține de transport.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre servicii, șoferi sau autocare, te invităm să intri pe blogul https://transport.lucicosm.com/blog/

Pentru informații despre curse și rezervări sună-ne la 0758 276 994

Mai multe postari

Scroll to Top