Transportul salariaților la locul de muncă

Share acest post

Cu toții suntem de acord că nu e treabă ușoară să fii antreprenor. Trebuie să ai grijă de plata salariilor, de transportul salariaților, dacă este cazul, de creșterea cifrei de afaceri și de o mulțime de alte probleme care apar pe parcurs. Mai mult, orarul tău se poate întinde și pe parcursul a 14 ore de muncă pe zi. Și știi bine că rareori antreprenorul ia o pauză de la activitate.

E clar că antreprenoriatul se face din pasiune, nu din dorința de muncă. Lucicosm Transport Persoane este un exemplu grăitor în acest sens. Am început din dorința de a le oferi oamenilor mijloacele de transport pentru a ajunge la destinație la timp și în siguranță. 

Odată cu trecerea timpului, firma Lucicosm Transport Persoane a evoluat și am ajuns să-ți oferim o mulțime de alte servicii conexe din domeniul transportului. Așa se face că astăzi îți punem la dispoziție și servicii de transportul salariaților la locul de muncă. 

Dacă ești antreprenor și cauți o variantă profesionistă și sigură pentru transportul angajaților, Lucicosm este soluția pentru tine. Serviciile de transport pe care ți le punem la dispoziție au la bază 3 garanții:

  • profesionalismul. Înainte de toate, punem preț pe oamenii de lângă noi și pe dorința noastră de a le oferi servicii de cea mai bună calitate. Profesionalismul nostru n-a fost niciodată sub semnul întrebării, pentru că le-am oferit colaboratorilor noștri servicii profesioniste, bazate pe nevoile lor. 
  • calitatea. Atunci când vorbim despre servicii de transport, acestea trebuie neapărat să fie calitative. Cum ar fi dacă angajații tăi ar ajunge zilnic la muncă cu dureri de spate, rău de stomac sau disconfort din cauza scaunelor de proastă calitate sau din cauza neprofesionalismului șoferului? Calitatea trebuie să primeze în transport, așa că îți garantăm servicii moderne, în ton cu tehnologiile noi din domeniul transportului.
  • siguranța. În transport, siguranța nu trebuie pusă la îndoială. Lucicosm Transport Persoane are un sistem bine pus la punct de selecție a șoferilor și de verificare a autovehiculelor folosite, pentru a evita neplăcerile și accidentele. Firma noastră îți garantează siguranță în transport. 

Cum trebuie să fie transportul salariaților

Atunci când un angajator ia în calcul transportul salariaților la locul de muncă, își dorește un serviciu prompt. De multe ori, se întâmplă ca oamenii de care ai nevoie la firma ta să locuiască în cealaltă parte a orașului. Sau poate firma ta lucrează în deplasare și ai nevoie de un serviciu care să-ți garanteze transportul în siguranță al angajaților. 

Ei bine, să apelezi la o firmă specializată este cea mai bună soluție. Angajații tăi vor ajunge întotdeauna la timp, în siguranță și cât se poate de odihniți. Pentru că, așa cum bine știi, drumul poate fi obositor, iar angajații au nevoie de concentrare și energie la locul de muncă. 

O firmă de transport îți oferă servicii prompte, astfel încât zilnic angajații tăi vor ajunge la ora stabilită la muncă. Mai mult, ei vor avea parte de cele mai bune condiții. Lucicosm Transport Persoane pune la dispoziția ta autocare moderne, scaune confortabile și spațiu suficient pentru relaxare. Mai mult, șoferii noștri, cu o experiență de peste 10 ani pe șosele, conduc lin și în siguranță. 

Transportul angajaților cu Lucicosm Transport Persoane

Odată cu trecerea timpului, Lucicosm și-a extins portofoliul de servicii. Dacă am început cu transportul de persoane național și internațional, azi poți alege dintr-o serie de servicii profesioniste, sigure și calitative:

  • transport național și internațional;
  • transport la evenimente;
  • transport în scop turistic;
  • transport la evenimente;
  • transportul elevilor;
  • transport ocazional.

Serviciul de transport al salariaților pe care ți-l punem la dispoziție a fost gândit pentru a-ți lua de pe umeri responsabilitatea transportului. În funcție de locație și de detaliile pe care le discutăm, preluăm zilnic angajații de la locul stabilit pentru a-i duce la muncă. 

Folosim autocare de mari dimensiuni, confortabile și moderne, care au revizia la zi. Angajații vor avea condiții de drum moderne, printre care sisteme audio video, aer condiționat, scaune rabatabile. În contextul noului coronavirus, te informăm că dezinfectăm și igienizăm periodic fiecare mijloc de transport folosit. Folosim mască de protecție și dezinfectant și respectăm legislația în vigoare cu privire la limitarea răspândirii sars-cov-2. 

În funcție de nevoile tale, serviciile noastre pot fi modificate. Garantăm o colaborare bazată pe transparență, profesionalism și onestitate. Mai multe informații despre tipurile de transport, autovehiculele folosite și serviciile oferite găsești pe blogul Lucicosm Transport Persoane. Pentru detalii despre transportul salariaților la locul de muncă, ne poți suna la numerele afișate pe site, la pagina de contact.

Mai multe postari

Scroll to Top