Acasă de sărbători cu Lucicosm Transport Persoane

Share acest post

Vrei să mergi acasă pe perioada sărbătorilor de iarnă? Lucicosm îți oferă servicii de transport persoane în orice perioadă. Știm că sărbătorile de iarnă sunt despre timpul petrecut cu familia și despre discuțiile pe care le aveți la masa de Crăciun. Vrei să fii lângă ai tăi și vrei să le vezi zâmbetele și emoția atunci când desfac cadoul de la tine. Nu-ți rata biletul dus spre România și apelează la Lucicosm Transport Persoane. 

Firma noastră, cu sediul în Suceava, efectuează transport persoane atât național cât și internațional. Indiferent de țara în care te afli, noi te aducem acasă în siguranță. Cum timpul este una dintre cele mai importante resurse, nu abuzăm de el. Așa că te ducem acasă în cel mai scurt timp și încadrându-ne în perioada pe care am discutat-o la început. 

De ce să călătorești cu Lucicosm

Încă de la începutul activității noastre, am vrut să-ți oferim servicii diverse și sigure. Am mizat pe siguranță, pe încredere și pe profesionalism. Mai mult decât atât, am rămas în pas cu tendințele actuale. 

Serviciile oferite sunt moderne și beneficiază de cele mai noi și sigure sisteme. Știm cât de important este pentru tine profesionalismul, așa că ne angajăm să-ți oferim servicii prompte, sigure și unice, la prețuri corecte. La Lucicosm vei găsi colaboratori profesioniști și gata să-ți sară în ajutor. Aici, fiecare dintre noi lucrează din pasiune, iar întâlnirile cu tine sunt, întotdeauna, o plăcere. 

Cu Lucicosm vei scăpa de grijile legate de prețul colaborării, de seriozitatea șoferilor și de siguranța autoturismelor. Asta pentru că toate aceste aspecte sunt asigurate încă de la început.

Lucicosm Transport persoane garantează o colaborare bazată pe:

  1. Profesionalism. Credem și respectăm ceea ce spunem. Îți oferim doar servicii premium, la prețuri corecte.
  2. Transparență. Știi exact care sunt toate aspectele colaborării noastre încă de la început.
  3. Siguranță. Siguranța în transport nu este discutabilă. Îți punem la dispoziție șoferi prefesioniști și autovechicule noi, moderne. 

Lucicosm Transport Persoane are în componența sa tineri profesioniști, cu experiență atât în transportul național cât și în  cel internațional. Lucicosm deține două autovehicule: un autocar Man Lion’s Coach L fabricat în 2015; un microbuz VW LT 46 fabricat in anul 2002.

Pe lângă confortul pe care ți-l asigurăm în mijloacele noastre de transport, echipa Lucicosm monitorizează atent, de la sediu, fiecare transport. Astfel, toate graficele de timp sunt respectate, iar tu vei ajunge la destinație la timpul stabilit. 

Timpul, mai ales în perioada sărbătorilor, este de neprețuit. Așa că, din momentul în care încheiem contractul de colaborare, ne angajăm să te ducem acasă în timpul util. Nu-ți face griji, călătoria ta va fi una plăcută. Vei avea posibilitatea să te relaxezi, să dormi sau să-ți întinzi picioarele, pentru că autocarele noastre au scaune confortabile și rabatabile.

Mai mult, vei putea să te relaxezi vizionând un film, întrucât autocarele noastre sunt dotate cu sisteme audio video. Acestea mai au în dotare și centuri de siguranță, sisteme de încălzire și aerisire. Respectăm măsurile impuse de autorități împotriva răspândirii noului coronavirus și îți punem la dispoziție măști de protecție și dezinfectant. 

Servicii de transport persoane oferite de Lucicosm

Pe lângă transportul național și internațional, Lucicosm Transport îți oferă și alte servicii. Dacă ești antreprenor, Lucicosm îți poate asigura și transportul salariaților la locul de muncă. Vei economisi timp, energie și vei asigura angajaților tăi confortul necesar pentru a veni la muncă cu spor. În funcție de nevoile tale, la Lucicosm găsești mai multe servicii de transport. 

Îți punem la dispoziție și servicii de transport ocazional, la evenimente private sau transport în scop turistic. Poți obține mai multe informații în legătură cu desfășurarea transportului de persoane la oricare dintre numerele de telefon afișate pe site. Blogul Lucicosm îți stă la dispoziție cu informații legate de serviciile noastre și de beneficiile tale. 

Mai multe postari

Scroll to Top