Transport în scop turistic, atât internațional cât și național

Share acest post

Finalul de an vine cu o perioadă destul de mare de vacanță, așa că nu e de mirare că oamenii caută transport în scop turistic. Sunt puține firme pe piața din România care oferă acest tip de transport într-un mod profesionist și calitativ. Sunt și mai puține firme care asigură acest tip de transport regulat, în funcție de necesitățile tale. Am spune că ești norocos, pentru că Lucicosm Transport persoane îți pune la dispoziție vaste oferte de transport, printre care și acesta. 

N-ai vrea să lași 2021 să treacă fără o vacanță memorabilă, nu? Alege destinația, stabilește obiectivele turistice pe care neapărat vrei să le vezi și sună-ne. Noi ne ocupăm de detaliile legate de transport și-ți luăm de pe umeri grijile consumului de combustibil și orelor petrecute la volan. Vacanța va poate fi una excelentă, dacă pui la punct din timp detaliile. 

Ce tip de transport în scop turistic este potrivit pentru tine

Ca în fiecare domeniu, și aici vorbim de diferite tipuri de transport turistic. De obicei, oamenii apelează la acest tip de transport pentru că au nevoie de libertate. Nu vor să aibă de-a face cu detalii legate despre consumul de combustibil, taxele care trebuie plătite sau cu oboseala specifică șofatului. 

Atunci când pleci în concediu sau într-un city break te interesează un singur aspect: să te relaxezi. Vrei să vizitezi cât mai mult, să cunoști locuri și oameni noi și, atunci când ai ocazia, vrei să te relaxezi. În nici un caz nu vrei să faci plinul la mașină sau să conduci în loc să dormi. Așa cum știi, piața de transport turistic din România este destul de săracă. Puține companii sunt cele care îți oferă un pachet turistic și care îți pun la dispoziție o călătorie sigură și bine pusă la punct. 

Fie că pleci într-o aventură pe plan național sau internațional, Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție transport în scop turistic. În funcție de numărul de persoane care te însoțesc, ți-am pregătit autovehicule de diferite mărimi și care au diferite funcționalități. 

Știm că ești în căutarea unui raport perfect calitate-preț, așa că te informăm că autovehiculele pe care le-am pregătit pentru tine sunt moderne și au dotări de ultimă generație. Printre ele amintim: toalete, sisteme audio-video, aer condițional, sisteme de încărcare, scaune rabatabile și confortabile. Autocarele noastre vor fi casa ta pe patru roți în aventura pe care ți-ai propus să o faci. Vei fi liber să te plimbi și să te odihnești, deoarece șoferii noștri se vor ocupa de toate detaliile tehnice.

De ce să apelezi la Lucicosm Transport Persoane

Suntem o firmă de transport din Suceava care s-a angajat, încă de la început, să-ți ofere o colaborare transparentă și bazată pe profesionalism. 

Transportul în scop turistic pe care ți-l punem la dispoziție poate fi făcut atât național cât și internațional. Practic, te ducem oricunde în vacanța ta și avem grijă să ajungi la timp. Șoferii pe care ți-i punem la dispoziție sunt familiarizați cu drumurile internaționale și pregătiți întru totul să-ți fie companie în călătorie. 

Menționăm că toți șoferii Lucicosm sunt profesioniști, au experiență îndelungată și cunosc îndeaproape legislația națională și internațională. Așa că nu-ți vei face griji de limita de viteză, de taxe și alte norme din alte țări. Noi ne ocupăm de tot. Trebuie doar să ne suni și să ne spui când și unde vrei să ajungi, iar noi venim cu propunerea de transport. 

Toate detaliile colaborării sunt transparente și discutate îndeaproape, ca să nu ai bătăi de cap pe durata vacanței tale. Nu-ți mai face griji de transport, stabilește unde și ce vizitezi în vacanța ta. Sună-ne la numărul afișat pe site și stabilește data cu colegii noștri. 

Pentru alte informații și detalii legate de tipurile de transport pe care ți le oferim, poți consulta blogul Lucicosm Transport Persoane. Iar pentru a rămâne conectat la comunitatea noastră și la noutăți, te invităm să ne urmărești și pe pagina de facebook Lucicosm Transport Persoane.

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top