Transport persoane la destinație

Share acest post

De peste 10 ani efectuam transport persoane la destinație internațional, respectand cele mai inalte standarde. Mii de clienti transportati in toata Europa, peste 1 milion de kilometri efectuati.

Tipuri de transport persoane pe care le efectuam:

 • transport persoane intern si international;
 • transport salariati la si de la locul de munca, zilnic;
 • transport persoane in scop turistic, atat national cat si international;
 • transport excursii elevi;
 • transport grupuri pelerini;
 • transport persoane la evenimente;
 • transport persoane la destinație (la locul de muncă);
 • orice alt tip de transport persoane, la cerere.

Unul dintre tipurile de transport pe care le facem cel mai des în perioada verii sunt acelea de transport persoane la destinație, internațional, cu precădere a celor care își doresc să meargă la muncă în Germania.
Asigurăm transport pentru grupuri organizate, astfel încât tu, familia, prietenii tăi, dar și noii tăi colegi de muncă să ajungeți în siguranță din România în Germania.

Avantajul cel mai mare la acest tip de transport persoane la destinație, în grupuri organizate, către un punct comun, este că nu va fi nevoie să mai luați în Germania transportul în comun.

Atunci când se optează pentru acest tip de turism, avem grijă, atunci când este posibil, să ducem călătorii până la cazare sau la punctul de întâlnire cu angajatorul.
Scapi astfel și de cheltuieli în plus, însă e și mult mai comod, pentru că tot ce a rămas de făcut este să cobori din autocar și să te instalezi unde vei lucra peste vară. 

Actele de care ai nevoie pentru a călători în Germania sunt:

 • carte de identitate sau pașaport valabil;
 • dacă aveți în grijă un minor aveți nevoie de procură de la ambii părinți și de cazierul dumneavoastră;
 • iar dacă sunteți cu copilul minor, dar celălalt părinte nu este, aveți nevoie de o declarație din partea celuilalt părinte, adică o împuternicire.

Pe lângă actele de identitate și cele pe care le aveți pentru angajare, ar fi foarte bine dacă ați avea la dumneavoastră euro în bancnote mici și monede.

Dacă doriți să vă cumpărați ceva când ajungeți în Germania să aveți deja schimbat 50-100 de euro.

Orele de plecare vor fi comunicate organizatorilor, iar aceștia le vor comunica către dumneavoastră.
Pe tot parcursul călătoriei, puteți întreba personalul Lucicosm transport persoane detalii cu privire la statusul itinerariului.

Va fi tot timpul comunicată ora de sosire la destinație, dar și alte detalii importante care vă privesc pe dumneavoastră, călătorul. 
Prețul transportului persoanelor la destinație diferă în funcție de aceasta.
Pentru că este un tip de transport special, nu putem să vă furnizăm un preț standard sau să vindem bilete.
Puteți însă consulta tarifele și condițiile de închiriere a autocarelor sau microbuzelor Lucicosm pe link-ul acesta  – prețuri și condiții de închiriere autocare și microbuze

Ai nevoie de transport persoane la destinație?

Dacă vrei să organizezi un transport persoane la destinație din Suceava sau alt județ al țării, Lucicosm Transport Persoane îți stă la dispoziție. Îți oferim atât servicii de transport, cât și de închiriere autovehicule. 

Pe site-ul Lucicosm Transport Persoane găsești mai multe informații despre prețurile pe care le aplicăm și despre autovehiculele pe care ți le punem la dispoziție pentru închiriere. 

Dacă îți dorești să te alături unui grup de persoane care merge la muncă în Germania sau în străinătate în anul 2022 îi poți contacta pe partenerii noștri de la Lucicosm Mediere.
Toate transporturile Lucicosm Mediere se fac prin Lucicosm Transport persoane, deci vei ajunge la timp și în siguranță la destinație.

Vezi detalii despre Lucicosm mediere și posibilitatea muncii în străinătate aici – muncă în Germania 2022 

Ca să afli detalii despre prețuri și contracte, te invităm să ne suni la (+40) 758 276 994

Mai multe postari

Scroll to Top