Calatorie reușită și confortabilă LuciCosm Transport Persoane

Share acest post

De-a lungul timpului, la LuciCosm Transport Persoane am observat unele comportamente bune care fac călătoria reușită și confortabilă pentru toți călătorii.

Regulile de conduită în autocar sunt esențiale și simple, însă asigură că toți participanții la călătorie au parte de una plăcută.

Dacă am omis vreo regulă, te rugăm să lași un comentariu la articol, iar noi vom completa și îmbunătăți lista.

1. Evitați să folosiți prea mult parfum sau să luați mâncare care poate răspândi un miros puternic. Dacă totuși sandvișul preferat are un miros puternic, optează să-l mănânci atunci când suntem într-o pauză.

2. Respectați toaleta din autocar. Nu petreceți prea mult timp în ea, dacă nu e necesar și nu lăsați mizerie în ea. Gândiți-vă că după dumneavoastră tot oameni intră. Lăsați așa cum ați vrea să găsiți.

3. Puneți bagajele voluminoase în portbagaj, nu deasupra scaunului. Chiar dacă autocarele LuciCosm Transport Persoane sunt încăpătoare și locul de deasupra scaunelor este generos, vă rugăm să așezați bagajele mici, de mână la picioare (cele în care țineți apa, mâncarea și portofelul), iar cele mari să le puneți în portbagaj. Lăsând compartimentul de deasupra pentru geanta în care aveți laptopul, geaca sau alte lucruri de care aveți nevoie în timpul călătoriei.

4. Ocupați doar locul dumneavoastră. Mai ales în situațiile în care autocarul este plin, vă rugăm să ocupați locul dumneavoastră. Evitați să așezați bagaje sau să vă puneți pe un alt loc, lângă o persoană cunoscută poate.. fără să cereți permisiunea în prealabil.

5. Respectați șoferul și personalul LuciCosm Transport Persoane. Șoferii noștri sunt oameni cu experiență la volan, dar și de viață și vă asigurăm că vă doresc doar binele atunci când călătoriți cu noi.

6. Evitați să vorbiți la telefon, mai ales cu video, cu voce tare, să vă audă tot autocarul. Dacă vă plictisiți sau aveți de luat un apel vă rugăm să folosiți căști și să nu vorbiți foarte tare. Poate cel din spatele sau din fața dumneavoastră vrea să vadă un film ori să doarmă.

7. Strângeți gunoiul după dumneavoastră. Este în responsabilitatea noastră ca autocarele să fie curate, însă asta nu înseamnă că ar trebui să îndesăm coji de banane în buzunarele scaunelor sau să mâncăm semințe și să aruncăm cojile pe jos. Lăsați gunoiul pe scaun, întro pungă, iar personalul LuciCosm Transport Persoane în va strânge. 
8. Fumatul este interzis în autocar sau în ușa acestuia. Și este permis doar în locurile special amenajate, atunci când oprim.

9. Consumul băuturilor alcoolice este strict interzis la bordul autocarului și pe perioada călătoriei. Autocarul este un spațiu închis, iar vaporii de alcool vor deranja persoanele de lângă dumneavoastră.

10. Respectați regulile bunului simț. Nu uitați că în autobuz mai sunt pasageri. Evitați să vorbiți tare, să ascultați muzică tare, să faceți scandal sau să blocați culoarul. 

Sfaturi pentru tine, când călătorești cu LuciCosm Transport Persoane

Dacă până acum am vorbit despre reguli pentru cei din jur, vrem să facem câteva recomandări și pentru tine.
Pentru ca să te poți bucura pe deplin de călătorie, mai ales dacă știi că ai rău de mașină ori că trebuie să ajungi odihnit la destinație, e bine să urmăm un set de reguli, la fel de simple ca și cele de mai sus.

1. Ocolește și lasă acasă băuturile acidulate, mai ales în perioada verii.

Chiar dacă autocarele noastre sunt echipate cu aer condiționat, pot exista momente în care vei transpira, deci de te vei deshidrata mai rapid.
Sucurile acidulate doar îți dau impresia că te hidratează, dar de fapt nu o fac. Ele sunt pline de zahar, iar dacă sunt și pline de cafeina îți vor spori răul de autocar și e foarte probabil să-ți dea și dureri de cap.
În timpul verii, când este foarte cald afară corpul îți va cere apă, nu băuturi acidulate sau pline de zaharuri.
Consuma doar apa plata sau uneori, dacă chiar simți nevoia, un suc natural. Așa vei evita balonarea și vei fi hidratat.

2. Evită alimentele cu multă sare sau care sunt diuretice

Așa cum am zis și mai sus, pe parcursul călătoriei este recomandat să nu mănânci alimente ce dețin un miros puternic care umple autocarul imediat.
Pe lângă miros, salamurile, șunca și alte alimente procesate extrem sunt pline de sare. Acestea te vor face să reții apă, iar picioarele ți se vor umfla și mai tre și te vor durea.

Acest lucru este valabil și pentru cele care sunt diuretice.
Tuturor ne place să bem o cafea la drum, iar dacă combini cu fructe precum merele, ori portocalele sau alte alimente diuretice e posibil să ai nevoie la baie puțin mai des decât ți-ai dori.

Pentru a nu avea picioarele umflate și pentru a mânca sandvișul preferat, profită pe deplin de opririle pe care șoferul LuciCosm Transport Persoane este obligat să le efectueze. Numai bine te dezmorțești puțin.

3. Ia cu tine o pungă de gunoi 

Pentru a nu murdări hainele și pentru a nu fi obligat să stai cu cojile de banane în mână, ori cu șervețele folosite, ia cu tine o punguță în care să pui acestea și să o arunci atunci când șoferul va face o oprire.

Ne ajută și pe noi, să ținem autocarul curat, însă de ajută foarte mult și pe tine pentru a avea o călătorie relaxantă și confortabilă.
Suntem siguri că nu ți-ar plăcea ca vecinul de scaun să îndese între voi pungi de sandvis ori de cipsuri. Ca să nu mai vorbim despre pahare de cafea goale ori coji de fructe.

Te asigurăm că dacă ai grijă ca toate aceste reguli să fie îndeplinite, călătoria ta va fi mai mult decât una plăcută, nu vei avea rău de mașină, nu vei deranja pe cei din jur și vei ajunge odihnit la destinație.

Este o formulă testată și iar testată la LuciCosm Transport Persoane

Acum că ai toate detaliile despre cum să călătorești confortabil intră pe https://transport.lucicosm.com/ și vezi toate informațiile despre cum poți închiria ori călători cu LuciCosm Transport Persoane

Mai multe postari

Scroll to Top