Transport internațional persoane în Germania

Share acest post

Mergi la muncă în Germania? Lucicosm îți pune la dispoziție servicii de transport internațional persoane. Suntem o firmă de transport cu sediul în Suceava și cu o experiență în domeniu de peste 17 ani. Din anul 2005, principalul obiectiv de activitate este transportul de persoane. Oferim servicii complete de transport de persoane atât la nivel internațional cât și național. Ca să înțelegi mai bine ce servicii îți oferim și cum îți putem fi de folos, te invităm să citești acest articol până la capăt.

Vei afla informații despre:

 • transportul internațional până în Germania: ce costuri sunt, care este frecvența și cât de repede te poți programa;
 • ce autovehicule deținem;
 • ce alte tipuri de servicii de transport îți oferim;
 • ce facilități ai la Lucicosm;
 • date de contact;
 • despre munca în Germania

Experiența în transport internațional persoane

Transportul de persoane este un domeniu volatil și în continuă schimbare. Încă de la începutul activității noastre, echipa Lucicosm a fost formată din șoferi profesioniști și experimentați. Procesul de angajare la Lucicosm este unul riguros. Prin urmare, toți șoferii noștri sunt profesioniști și familiarizați cu drumurile europene. Facem asta pentru că ne dorim să ai parte de cea mai bună experiență. Cu Lucicosm, siguranța și profesionalismul sunt garantate.

Datorită cererii tot mai mari, transportul de persoane la nivel internațional se realizează tot mai des. Cursele organizate de Lucicosm Transport Persoane sunt cel puțin săptămânale. Acestea se realizează după un program și, cum respectăm timpul fiecărei persoane, plecările se realizează la ora stabilită. Pe lângă asta, durata unei călătorii este de cele mai multe ori standard. Nu pierdem timpul pe drum și nici nu întârziem. Autovehiculele pe care le deținem sunt moderne și dotate cu facilități precum: scaune rabatabile, aer condiționat, sisteme audio-video, toalete. Fiecare autovehicul este dezinfectat periodic. 

Dacă vrei să afli mai multe despre autovehiculele din dotare, intră pe blogul Lucicosm. Vei găsi articole detaliate despre serviciile noastre și despre funcționalitățile autovehiculelor deținute.

Dacă și tu vrei să programezi plecarea în Germania este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci e să ne contactezi la unul dintre numerele de telefon de pe site sau să completezi formularul de contact.

Ce servicii mai găsești la Lucicosm pe lângă transport international persoane

Pe lângă serviciile de transport persoane în Germania, îți punem la dispoziție și următoarele:

 • servicii de transport la nivel internațional, indiferent de țara europeană în care vrei să ajungi;
 • transport național;
 • transport local;
 • transport al salariaților la locul de muncă;
 • transport în scop turistic, național sau internațional;
 • transport la diferite ocazii, precum nunți, botezuri, team-building-uri;

De ce să călătorești cu Lucicosm

Siguranță. Lucicosm îți pune la dispoziție servicii moderne. Asta înseamnă că autoturismele cu care vei călători au inspecția la zi și sunt dotate cu facilități moderne. Mai mult, toți șoferii noștri sunt experimentați. Astfel că nu va trebui să-ți faci griji legate de siguranța ta.

Seriozitate. Respectăm contractele stabilite și timpii de plecare. Tu ești pe primul loc, astfel că întreaga colaborare are la bază seriozitatea și transparența.

Claritate. Nu ne ascundem după deget și nu încercăm să vindem servicii pe care nu le putem presta. Chiar de la prima discuție afli ce prețuri avem, care sunt programul și condițiile Lucicosm.

În Germania, cu Lucicosm Transport Persoane

Munca în Germania este tot mai căutată. Acolo salariile sunt mai mari, iar condițiile de trai sunt mai bune. Drept urmare, găsești și servicii de plasare a forței de muncă în străinătate pe site-ul https://lucicosmjobs.ro/

Tot acolo găsești informații despre locurile de muncă pe care le punem la dispoziție, durata contractului și salarii.

Dacă deja ai încheiat un contract de muncă în Germania, noi ne ocupăm de transport. Tot ce trebuie să faci e să suni la numărul de pe site și să ceri detalii despre plecări. Suntem la dispoziția ta și la adresa noastră din Suceava, Str. Statiunii, Nr. 2.

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top