Transport persoane Germania în siguranță

Share acest post

Perioada pandemiei nu doar că a zdruncinat fiecare domeniu, dar a creat o teamă în jurul transportului de persoane. Așadar, probabil că și tu îți dorești transport persoane Germania în siguranță și cu respectarea regulilor împotriva coronavirusului.

Deși igiena a fost obligatorie dintotdeauna în interiorul mijloacelor de transport, fie ele private sau publice, pandemia a accentuat grija noastră pentru sănătate. 

Chiar dacă domeniul de transport persoane a fost afectat, acesta nu s-a prăbușit. În toată Europa s-a încercat păstrarea angajaților și susținerea acestora pe tot parcursul perioadei critice. Mai mult, încă de la apariția Covid-19 în Europa, domeniul transportului s-a reinventat și s-a adaptat noilor condiții. 

Transport în siguranță la destinație

Așa se face că, îngrijorați pentru sănătatea noastră și a celor din jur, am luat și luăm în continuare toate măsurile necesare pentru a fi în siguranță. 

De aceea, la Lucicosm Transport Persoane dezinfectăm și curățăm periodic mijloacele de transport pe care le punem la dispoziție. Inclusiv curățarea profesională a scaunelor și dezinfectarea întregului spațiu. 

Pentru ca tu să fii în siguranță, te îndemnăm să folosești și dezinfectantele pe care le avem puse la dispoziție la intrarea în autovehiculele noastre. 

Așa cum știi, masca este obligatorie în spații închise și, deci, și în interiorul autovehiculelor. Te îndemnăm să o folosești. 

Și dacă te îngrijorezi de aerul prea cald din interior, află că fiecare mașină este modernă și dotată cu sisteme de ventilație și aerisire. Prin urmare, purtarea măștii nu va fi o problemă.

Transport Persoane Germania: La drum cu Lucicosm

Dacă îți dorești o călătorie sigură din toate punctele de vedere, colaborează cu firme profesioniste. Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție o gamă variată de servicii de transport. 

Fie că ai nevoie să ajungi la o destinație din țară sau din Europa, Lucicosm îți oferă servicii moderne, sigure și transparente. 

Călătorim în toată Europa și te ducem la destinație în siguranță. Deținem doar autovehicule moderne, cu dotări de ultimă generație menite să-ți transforme călătoria într-una cât mai confortabilă. Cum siguranța nu e discutabilă, ți-am pregătit scaune dotate cu centuri de siguranță și autovehicule cu aer condiționat, facilități audio-video și spațiu suficient între scaune. 

Un drum până în Germania este destul de lung, așa că am făcut tot ce se poate pentru a-l face cât mai plăcut. Autovehiculele noastre au revizia la zi și sunt verificate constant. Așadar, siguranța ta este pe primul loc. Nu trebuie să-ți faci griji de scaune inconfortabile, lipsa prizelor sau spațiul insuficient. 

Lucicosm îți pune la dispoziție cele mai bune servicii de transport persoane în condiții sigure și adaptate situației actuale. Transportul cu autocarul nu trebuie să fie o bătaie de cap. Cum e o variantă mai ieftină față de avion, transportul cu autocarul are câteva avantaje incontestabile.

Uite care sunt autocarele pe care le punem la dispoziție pentru transport persoane Germania

MAN Lion’s Coach L, fabricat în 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri și cu dotări de top:

 • Aer condiționat (climatronic);
 • Sistem audio cu difuzor pentru fiecare scaun;
 • DVD player cu două monitoare LCD;
 • Mini Bucătărie utilată;
 • Frigider;
 • Microfon;
 • Lumină pentru lectură;
 • Toaletă;
 • Scaune rabatabile și reglabile lateral;
 • Fiecare scaun este echipat cu centura de siguranta. Pentru siguranța ta și în special a copiilor.

VW LT46, fabricat in 2002, cu o capacitate de 16 (+1) locuri;

 • Sisteme de siguranță: ABS, ASR;
 • Sistem audio;
 • Scaune rabatabile și reglabile;
 • Fiecare scaun este echipat cu centură de siguranță. Pentru siguranța ta și în special a copiilor;

Tu ne spui unde și când vrei să ajungi, iar noi te ducem acolo! Efectuăm curse în orice țară din Europa de peste 10 ani, timp în care am mulțumit peste 12.000 de clienți. 

Îți oferim posibilitatea de alegere, de negociere, dar și șansa la o colaborare transparentă și bazată pe sinceritate.

Lucicosm Transport Persoane respectă cele mai înalte standarde europene în domeniul de transport persoane, oferindu-ți atât transport internațional la destinație cât și transport local și ocazional. 

Dacă vrei să afli mai multe despre tipul de transport pe care îl oferim, intră pe transport.lucicosm.com/transport-persoane

Nu uita că oferim și servicii de transport la cerere, în funcție de nevoile tale. Îți rămâne doar să ne suni și să ne spui care e nevoia ta. 

Orice relație se bazează pe încredere și comunicare, așa că te așteptăm la o discuție despre cum te putem sprijini. Ne găsești și la numărul de telefon 0758 276 994. Echipa noastră îți oferă consultanță și sfaturi legate de nevoile tale. 

De asemenea, intră pe blogul nostru și află mai multe informații despre transportul de persoane sau transport cu autocarul.

 

Mai multe postari

Scroll to Top