Inchiriere autocare Suceava: Lucicosm Transport

Share acest post

Cauți servicii de inchiriere autocare Suceava? Avem soluția perfectă pentru tine. Lucicosm Transport este o firmă de transport din Suceava care îți pune la dispoziție o gamă completă de servicii de transport atât pe plan național, cât și pe plan internațional. 

Dacă ești în căutarea unor astfel de servicii, însă nu știi cum să alegi firma potrivită, acest articol îți aduce câțiva factori importanți în decizia ta. 

Nu e treabă ușoară să găsești firma potrivită pentru nevoile tale, însă uite ce anume trebuie să iei în vedere.

Cum îți dai seama că firma este de încredere

Înainte de a alege o anumită firmă de transport, trebuie să te asiguri că firma este reală. Pentru a-ți da seama de acest lucru, poți verifica recenziile pe care le are pe Google și pe Facebook și caută site-ul web. 

Așa cum știi, domeniul transporturilor este și el plin de fraude. Ca să te ferești de ele, asigură-te că firma pe care vrei să o contactezi are experiență. Postările pe care le găsești trebuie să se întindă pe o perioadă lungă de timp, iar site-ul de prezentare trebuie să fie bine pus la punct și să-ți răspundă la toate întrebările pe care le ai.

Experiența nu este de ignorat, așa că asigură-te că firma are o vastă experiență în domeniul transporturilor. Când vine vorba despre acest domeniu, nu te poți juca. 

Siguranța trebuie să fie pe primul loc și, pe lângă experiență, firma trebuie să aibă și autovehicule moderne, sigure și cu revizia la zi. Ca să fii sigur că vei fi păcălit de firma la care vrei să apelezi, uite ce trebuie să știi: cum alegi furnizor servicii transport.

Caută o firmă profesionistă de inchiriere autocare Suceava

Pe lângă autovehicule și experiență, firma cu care ai de gând să colaborezi trebuie să fie 100% legală. Trebuie să-ți ofere un contract de închiriere și să-ți garanteze siguranța autovehiculelor.

Nu în ultimul rând, stai de vorbă cu un reprezentant și află cât este de serioasă firma, cât de promptă este în rezolvarea nevoii tale și cât de transparentă în transmiterea informației. 

În domeniul transporturilor, timpul este absolut vital. De aceea, transportatorul are obligația de a respecta întocmai timpii stabiliți de comun acord.

Înainte de a lua o decizie legată de firma cu care vei colabora, nu uita să cântărești foarte bine opțiunile și să o alegi pe cea care se pliază pe nevoile tale.

Lucicosm Transport –  firmă de inchiriere autocare Suceava

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul transporturilor, Lucicosm adună oameni pasionați și șoferi profesioniști. Pentru noi, siguranța este o prioritate, prin urmare toate autovehiculele pe care le punem la dispoziție sunt moderne și le poți verifica la fața locului. 

Autovehiculele vin cu dotări de ultimă generație, sunt confortabile și perfecte atât pentru drumurile lungi, cât și pentru transportul de familie. 

Prețurile de închiriere le poți găsi pe site-ul Lucicosm. Trebuie să știi că toate prețurile sunt negociabile în funcție de nevoile tale. Ele includ chiria, combustibilul și bagajele. Trebuie să asiguri masa, cazarea șoferului și taxele pe parcare aferente. 

Ce autovehicule îți punem la dispoziție pentru inchiriere autocare Suceava

Dacă îți dorești autovehicule sigure, cu dotări moderne și care să-ți asigure confort sporit, Lucicosm Transport are soluția perfectă pentru tine. Autovehiculele noastre au fost achiziționate având în vedere doi factori importanți: siguranța și calitatea. 

Autocar MAN LION’S COACH L, din 2015. Acest autovehicul include facilități precum aer condiționat, sisteme audio pentru fiecare scaun, centuri de siguranță, DVD Player, mini bucătărie, frigider, toaletă, lumină de citit și scaune reglabile și rabatabile. 

Autovehiculul este de ultimă generație și-ți permite o călătorie cât se poate de confortabilă, indiferent de timpul pe care-l petreci pe drum.

Iată care sunt prețurile pe km pentru MAN LION’S COACH L:

  • Intern: 5.0 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 1.1 euro/km cu TVA inclus;
  • Extern cu remorca: 1.2 euro/km cu TVA inclus;

Microbuz Volkswagen LT 46, din 2002. Pentru călătoriile de familie, pentru cele mai scurte sau interne, acest microbuz este perfect. Are în dotare sisteme de siguranță, sisteme audio, scaune reglabile și rabatabile.

Prețurile pe km pentru Volkswagen LT 46:

  • Intern: 2.48 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 0.60 euro/km cu TVA inclus;

Pentru oricine timpul este prețios, iar la Lucicosm Transport punem preț pe timpul tău. Așadar, colaborarea va avea loc facil și util și va veni cu beneficii pentru tine. 

Serviciile pe care ți le oferim sunt bazate pe seriozitate, transparență și comunicare eficientă. Spune-ne care este nevoia ta și noi îți oferim un serviciu adaptat. 

Cel mai mare beneficiu pe care îl ai la noi este adaptabilitatea în funcție de nevoile tale. Alături de profesionalism și produse de ultimă generație, Lucicosm îți oferă un pachet complex de servicii de transport și inchiriere autocare Suceava.

Sună-ne acum și alege autocarul pe care vrei să-l închiriezi. Ne găsești pe strada Stațiunii, nr 2 în Suceava, sau la numărul de telefon 0758276994. 

Pentru alte informații suplimentare, așteptăm mailul tău la adresa lucicosm.transport@gmail.com. Echipa noastră va răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe postari

Scroll to Top