Transport internațional de persoane de peste 10 ani

Share acest post

Pentru tine ce contează atunci când cauți o firmă de transport internațional de persoane? Imaginea, transparența sau experiența pe piață?

La Lucicosm Transport Persoane nu trebuie să alegi, pentru că ți le oferim pe toate.

Știm, poate fi dificil să găsești un furnizor de transport internațional de persoane care să se plieze pe cerințele tale. Cum piața e suprasaturată, e ca și cum ai căuta acul în carul cu fân. 

Totuși, nu trebuie să fie atât de greu pe cât pare. De obicei, oamenii își doresc câteva lucruri simple, logice, de la transportatori: 

  • siguranță. Domeniul transporturilor poartă pe umeri o mare responsabilitate: siguranța pasagerilor. Tocmai de aceea trebuie să te asiguri că furnizorul la care apelezi este capabil să-ți ofere siguranță prin profesionalismul șoferilor, experiența pe drumurile internaționale și calitatea autovehiculelor pe care le pune la dispoziție.
  • transparență. Este extrem de important ca firma cu care colaborezi să fie transparentă cu tine. Nimic nu e mai frustrant ca atunci când firma cu care ai ales să colaborezi nu comunică cu tine și nu-ți transmite nici un fel de informație. Ai nevoie ca în întregul proces de colaborare să fii la curent cu toate deciziile luate și să poți avea libertate de decizie.
  • experiență. Da, cu cât un transportator este mai experimentat pe drumurile Europei, cu atât el va fi mai bine văzut de oameni. De ce? Pentru că experiența este un factor cheie. Nu e lucru ușor să știi drumurile Europei, legile ei și să fii capabil să conduci ca un profesionist.

Dacă și tu ești în căutarea acestor lucruri, Lucicosm ți le pune la dispoziție. Indiferent de tipul de transport de care ai nevoie, noi venim cu servicii potrivite nevoilor tale. 

În cazul transportului internațional, suntem pe piață de peste 10 ani. Asta însumează mii de clienți mulțumiți și mii de kilometri efectuați. Experiența acumulată este de neegalat și servește zilnic la îndeplinirea datoriilor de serviciu. 

Din această cauză, Lucicosm vine cu cele mai complexe servicii de pe piață. Îți oferim siguranță, transparență și experiență, toate acumulate în serviciile calitative pe care ți le punem la dispoziție.

Ai încredere în firma la care apelezi pentru transport internațional de persoane

E exact ca într-o relație de prietenie: trebuie să ai încredere ca să funcționeze. De aceea, firma pe care o alegi pentru a colabora trebuie să-ți inspire încredere. Lucicosm Mediere a transformat întreg procesul de contractare într-un proces de colaborare și înțelegere reciprocă, bazat pe transparență. 

La noi, treaba este destul de simplă. Tu ne spui ce tip de nevoie ai, noi îți prezentăm cele mai bune soluții și îți oferim consiliere, iar tu alegi ce ți se potrivește.

Siguranța este pe primul plan și, ca să îți demonstrăm asta, te invităm să vezi toate autovehiculele pe care le deținem. Ele sunt moderne și vin cu facilități de ultimă generație și au revizia la zi.

În articolul următor găsești mai multe detalii despre autovehiculele pe care le deținem: transport persoane în toată Europa.

În acești 10 ani am învățat și cât de important este procesul de selecție al șoferilor. Prin urmare, șoferii noștri sunt selectați riguros, astfel încât să avem deplină încredere în abilitățile și cunoștințele lor. 

Și, cum ne-am angajat de la început să-ți oferim toate soluțiile de care ai nevoie, punem la dispoziția ta mai multe tipuri de transport.

Totuși, transportul internațional este serviciul la care oamenii apelează cel mai des. În acest sens, avem grijă și de confortul tău, iar transportul are loc în autocare moderne, cu toate facilitățile necesare: centură, aer condiționat, sisteme audio video, sisteme de reglare a scaunelor. 

Și cum perioada pandemică încă nu a trecut, autocarele noastre sunt dezinfectate periodic și au în dotarea lor și dozator cu dezinfectant.

Călătoria în Germania n-a fost nicicând mai rapidă

Timpul este singura noastră resursă care nu se mai întoarce. De aceea, promptitudinea e importantă. Îți dorești să ajungi cât mai repede la destinație, iar Lucicosm nu pierde timpul pe drum și respectă programul stabilit..

Fie că vrei să ajungi în Germania, Italia sau Belgia, îți oferim servicii de transport internațional la un preț corect și care îți satisfac toate nevoile. 

Suntem aici pentru a te sprijini, iar serviciile noastre sunt aici pentru a-ți ușura munca. Lucicosm Transport Persoane se mulează pe nevoile tale și îți pune la dispoziție orice tip de transport de persoane. Prin urmare, spune-ne de ce ai nevoie, iar noi îți oferim o soluție. De altfel, îți stăm la dispoziție pentru orice fel de informație și detalii suplimentare.

Pentru rezervări sau mai multe informații, ne găsești la numărul de telefon (+40) 758 276 994. De asemenea, așteptăm întrebările tale pe mail, la adresa lucicosm.transport@gmail.com, sau ne găsești pe Str. Stațiunii nr. 2, în Suceava.

Mai multe postari

Scroll to Top