Transport international în siguranță în pandemie

Share acest post

Nu ne place, dar pandemia încă e aici și nu arată bine și afectează secorul de transport international. Sars-cov-2 ne-a dat viața peste cap încă de când a apărut, iar acum se pare că e mai grav decât oricând. România este pe primul loc în lume la numărul de morți de covid-19 și rămâne datoria noastră, a tuturor, ne a ne asigura că lucrurile se vor îmbunătăți. 

Chiar dacă probabil știi deja, vrem să te anunțăm că Lucicosm Transport Persoane ia în serios situația pandemică actuală. Te informăm că toți angajații noștri sunt testați, vaccinați sau în curs de vaccinare. 

Punem atât sănătatea ta, cât și sănătatea noastră, pe primul loc. Știm că pandemia nu e ceva despre care am vrea să continuăm să vorbim, însă e absolut necesar pentru un viitor mai sigur. Prin urmare, respectăm toate cerințele legislative în vigoare. Mai mult, angajații noștri poartă mască în public și la locul de muncă, pentru a limita șansele de răspândire a coronavirusului. 

Fiecare acțiune pe care decidem să o facem este doar pentru bine nostru și pentru un viitor fără restricții. Poezia pe care o știm de mai bine de un an, dacă este repetată, ne va aduce normalitatea pe care o dorim. Prin urmare, folosește dezinfectant, poartă mască și nu te expune locurilor publice. Informează-te doar din surse oficiale, pentru a fi sigur că fiecare decizie pe care o iei în ceea ce privește sănătatea ta este bine documentată. 

Reguli sanitare aplicate de Lucicosm în ceea ce privește transportul international

Stoparea totală a activităților nu este o opțiune în lupta cu coronavirusul. Am învățat că statul acasă poate să ne îmbolnăvească și mai tare, fizic și psihic. Ce putem face este să transformăm locurile de muncă în spații sigure. Lucicosm Transport Persoane dezinfectează și igienizează constant atât spațiile destinate întâlnirilor, cât și autocarele pe care le punem la dispoziție. Astfel, călătoria ta se va desfășura în cele mai sigure condiții. 

Autocarele au în dotare dozatoare de dezinfectant și măști sanitare pentru fiecare pasager. Îți recomandăm să le folosești cu încredere. Toate cursele se desfășoară în condiții normale, însă respectăm cu strictețe măsurile sanitare în vigoare. 

Transport international cu Lucicosm Suceava

Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție servicii de transport sigure și avantajoase. Indiferent de destinația din Europa, îți asigurăm transportul până la adresă. Cursele au loc săptămânal, astfel încât dacă există urgență, poți pleca cât de repede. 

Ne-am adaptat situației pandemice, astfel încât să-ți putem fi de folos și în această perioadă complicată. Toate serviciile noastre sunt la dispoziția ta, iar siguranța rămâne pe primul loc. 

Pentru a avea o imagine completă, află că autocarele pe care le oferim spre închiriere și pe care le folosim pentru transport internațional au revizia la zi, sunt moderne și sigure. Toate au în dotare dozator de dezinfectant, măști de protecție, centuri de siguranță, scaune confortabile, sisteme audio-video și de ventilație. 

Servicii oferite de Lucicosm transport international

Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție servicii de transport persoane atât național cât și internațional, dar și servicii de închiriere autocare. 

Oferim servicii de transport prompte și profesioniste, bazate pe nevoile tale. Treaba este destul de simplă la noi: ne spui care este nevoia ta, iar noi venim cu soluția. Oferim servicii de transport național și internațional la adresă, transport la locul de muncă al salariaților, transport al elevilor, transport ocazional, de călătorie și la evenimente. Internațional, străbatem majoritatea orașelor Europei. 

De asemenea, oferim spre închiriere două autocare moderne, care au în dotare toalete, sisteme audio-video, scaune confortabile, plus alte utilități. Am detaliat aceste servicii în articolele pe care le găsești pe blogul nostru. 

Mai mult, tot acolo găsești informații actualizate despre serviciile noastre și sfaturi care-ți pot fi de folos în călătoria ta. 

Mai multe postari

Scroll to Top