De ce contează experiența la o firma transport international

Share acest post

Orice firma transport international serioasă trebuie să garanteze experiența și profesionalismul. Cuvântul experiență are deseori conotații nu prea plăcute. Niciunui proaspăt absolvent nu-i convine atunci când găsește un job perfect pentru capacitățile sale, însă se cere experiență. 

Totuși, în domeniul transportului nu te poți juca cu experiența și profesionalismul. Cele două trebuie să fie în descrierea fiecărei firme de transport serioase. Pentru că fără profesionalism nu poți asigura serviciile pe care oamenii le caută, iar fără experiență la volan nu-i poți duce la adresă în siguranță. 

Experiența și profesionalismul sunt cu adevărat grăitoare atunci când alegi o firmă de transport international persoane și iată de ce:

De ce contează experiența la o firma transport international

Probabil că ai merge la drum cu un prieten care abia a luat permisul într-un oraș din România. Însă te-ai aventura cu el peste hotare? Și chiar dacă ai face asta, factorul decisiv este faptul că-ți este prieten. Probabil că nu te-ai urca într-un autocar condus de un șofer care nu cunoaște legislația europeană, care n-a mai fost pe drumuri europene și nici n-are experiență în șofat. 

Ai fi mult mai reticent în această situație și pe bună dreptate. În mâinile acelui șofer se află viața tuturor oamenilor din mașină. Responsabilitatea nu este mică. Prin urmare, experiența contează pentru că dacă lipsește, poți plăti cu propria viață. Transportul de persoane internațional presupune o presiune uriașă. Pe lângă responsabilitatea pentru viața pasagerilor, șoferii trebuie să cunoască drumurile și legislațiile din Uniunea Europeană. 

Dacă în cazul în care un șofer nu știe când trebuie plătite anumite taxe de drum, acesta poate fi oprit pentru control și amendat. Așa cum știi aceste proceduri iau mult timp. Practic, tu ești cel care va întârzia ore bune la locație fără un motiv independent de firma de transport. 

Experiența unei firme de transport internațional persoane se cunoaște și în felul în care colaborează cu clienții. Prin urmare, dacă ești în căutarea unei firme de transport internațional, nu te mulțumi cu începători fără experiență. Alege o firmă cu o vastă și necontestată experiență atât pe șoselele naționale cât și pe cele internaționale. 

Cum îți este de folos profesionalismul unei firme de transport international persoane

Te-ai convins, firma la care apelezi are experiență în transportul persoanelor. Totuși, nu omite profesionalismul. O firmă care are printre valorile sale profesionalismul va face din colaborarea cu tine un adevărat succes. Adică va fi transparentă în deciziile pe care le va lua, implicându-te în întreg procesul pentru a fi la curent cu ce se întâmplă. 

O firmă care pune preț pe profesionalism îți poate garanta că-și va respecta promisiunile. Timpii vor fi respectați, iar serviciile care îți vor fi oferite vor fi de cea mai bună calitate. 

Lucicosm, firma transport international persoane

Lucicosm Transport Persoane este o firmă de transport din Suceava cu o experiență de peste 15 ani atât pe drumurile naționale cât și pe cele internaționale. 

De ce spunem că e importantă experiența? Pentru că în transport e definitorie. De expemplu, șoferii pe care îi avem la Lucicosm sunt supuși unui proces riguros de angajare. Ei sunt buni cunoscători ai legislației europene și naționale, având o vastă experiență pe drumurile din UE. 

Lucicosm îți garantează transparență și seriozitate, oferindu-ți cele mai bune servicii de transport din zonă. Punem preț pe relația cu tine, astfel că, pentru început, credem cu tărie că tu ai răspunsul. Ne spui care este nevoia ta imediată, iar noi venim cu soluția potrivită pentru tine. 

Îți oferim atât servicii de transport național cât și internaționale. Mai mult, colaborarea va avea la bază profesionalismul, punându-ți la dispoziție toate informațiile legate de călătorie de care ai nevoie. 

Autovehiculele pe care le folosim sunt moderne, au inspecția tehnică la zi și sunt dotate atât cu toalete, sisteme audio-video, centuri de siguranță și dezinfectant. Cum pandemia ne-a învățat să punem un mai mare accent pe igientă, autocarele din garajele noastre sunt igienizate și dezinfectate periodic. 

Îți punem la dispoziție și servicii de inchirieri autocare, iar toate detaliile legate de prețuri le găsești pe site-ul nostru.

Mai multe postari

Scroll to Top