Șoferi cu experiență în transport international persoane

Share acest post

Un lucru rămâne cert: experiența nu este negociabilă în transport international. Chiar dacă poate părea că nu dai nici o șansă începătorilor, gândește-te pentru început dacă ai încredința siguranța ta cuiva fără experiență? Până la urmă, în transportul internațional de persoane este vorba despre o responsabilitate enormă pe care și-o asumă șoferii: viețile pasagerilor. 

Dacă în alte domenii experiența nu este atât de importantă, în cazul transporturilor, este. Sigur că poate părea incorect să spui că doar experiența contează în domeniul transporturilor, dar este un factor important. Atunci când ești șofer începător, care abia a reușit să se familiarizeze cu drumurile locale, nu vei fi capabil să stăpânești drumurile internaționale. 

Mai mult, un șofer începător nu va avea experiența dificultăților pe care le întâlnește pe drum. Exact ca în ierarhia marilor companii, este important să începi treptat: mai întâi la nivel local, apoi la nivel național și abia apoi la nivel internațional. 

Experiența șoferilor nu este doar un factor deosebit de important pentru siguranța călătorilor, ci și pentru integritatea firmei.

De ce angajează firmele de transport international persoane cu experiență

Orice firmă de transport își dorește să reziste cât mai mult pe piață. Însă, pentru a ajunge până acolo, ai nevoie de un nume pe piață. Ei bine, acest nume este făcut de clienții care au apelat la tine. Și cum vrei să le oferi o experiență fără cusur, angajezi și oameni fără cusur. Imaginea firmei de transport depinde în foarte mare măsură de șoferi. 

Dacă șoferul încurcă drumul, nu cunoaște legislația europeană și nici conduitele șoferilor din alte țări sau n-a mai călătorit pe drumuri străine, iar călătorii pot vedea treaba asta, sigur nu reușești să-ți faci un nume bun. Cu atât mai mult cu cât clienții tăi vor pierde timp și vor întârzia la responsabilitățile lor. 

Șoferii cu experiență sunt puțini, pentru că este vorba despre un domeniu dificil, în care chiar puțini rezistă. Dar cei care o fac…sunt cei mai buni.

Ce ar trebui să știe un șofer profesionist:

  • să aibă experiență pe drumurile locale și naționale cel puțin;
  • să cunoască îndeaproape legislația;
  • să fie familiar cu drumurile internaționale;
  • să cunoască legislația și regulile europene;
  • să aibă experiență la alte firme de transport.

Lucicosm Transport Persoane pune preț pe experiență în transport international

Pentru noi, experiența și profesionalismul nu sunt de negociat. Știm cât de importantă este experiența șoferilor pentru siguranța clienților noștri. Prin urmare, organizăm un proces de selecție foarte riguros. Toți șoferii noștri sunt testați îndeaproape pentru a fi siguri că îndeplinesc toate condițiile necesare. Nu negociem nici o calitate, tocmai pentru că vrem să oferim în continuare cele mai bune servicii clienților noștri. 

Prin urmare, Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție servicii testate, sigure și la cele mai bune prețuri de pe piață. Îți asigurăm servicii sigure și profesioniste, tocmai pentru ca experiența ta alături de Lucicosm să fie cât mai plăcută. Suntem aici să-ți satisfacem toate nevoile și să-ți oferim o colaborare reușită. 

Ce servicii de transport îți punem la dispoziție

Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție următoarele servicii de transport:

  • transport persoane intern si international;
  • transport salariati la și de la locul de muncă, zilnic;
  • transport în scop turistic, atât național cât și internațional;
  • transport excursii elevi sau grupuri pelerini;
  • transport evenimente;

Dacă ai nevoie de servicii de transport persoane, Lucicosm îți stă la dispoziție. Intră pe pagina de contact și află toate detaliile de care ai nevoie. 

Mai multe postari

Scroll to Top