În toată Europa, cu autocare de transport persoane sigure

Share acest post

Știai că Lucicosm Transport Persoane îți oferă atât posibilitatea de transport, cât și de închiriere? Dacă nu știai, rămâi cu noi până la final de articol și află cum putem să-ți fim de folos în călătoriile tale. 

Poate n-ai crede că sunt oameni pasionați de drumuri și de șofat, însă așa e toată echipa Lucicosm. Încă de la început ne-am propus să ajungem pe toate șoselele Europei în siguranță și să oferim clienților noștri servicii prompte și demne de laudă. Așa se face că parcul nostru auto are acum două autocare de mari dimensiuni care pot fi și închiriate. 

Așa cum știi, punem mare preț pe siguranță, iar în ceea ce privește calitatea, nu facem niciodată compromisuri. Așa se face că fiecare decizie pe care o luăm este îndeaproape analizată. 

Siguranța este prioritară și pentru tine în călătorii, tocmai de aceea te invităm pe pagina noastră e facebook ca să afli ce spun clienții noștri despre activitatea noastră. Vei afla că îți punem la dispoziție un pachet complet de servicii, care include atât servicii de transport persoane cât și servicii de închiriere. 

Sigur te aștepți ca experiența ta să fie la cote maxime, de aceea noi îți oferim transparență și profesionalism pe toată durata colaborării noastre. 

Ce servicii de transport persoane îți punem la dispoziție

 bune. Nu trebuie decât să ne spui cu ce îți putem fi de folos, iar noi îți prezentăm soluția. 

Găsești servicii de transport persoane:

  • intern și internațional. Acoperim o bună parte din Europa, așa că destinația ta sigur se află în palmaresul nostru. 
  • transportul salariaților la și de la locul de muncă zilnic. Dacă ești antreprenor și ai nevoie de transportul salariaților zilnic, Lucicosm îți oferă acest serviciu.
  • transport în scop turistic, național și internațional.
  • transport excursii de elevi sau de grupuri pelerini.
  • transport la diferite evenimente.

Îți punem la dispoziție orice tip de transport, la cerere. Parcul auto are două autocare. Este vorba despre MAN Lion’s Coach L, fabricat in 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri si cu dotari de top și VW LT46, fabricat in 2002, cu o capcitate de 16 (+1) locuri.

Cele două autocare au inspecția la zi și îți oferă confortul necesar pentru orice tip de călătorie. Ambele autocare sunt moderne și, în contextul pandemiei de Covid-19, sunt igienizate și dezinfectate periodic. 

Transportul cu autocarele Lucicosm Transport Persoane este sigur și îți garantează o călătorie cât mai plăcută. 

Chiar dacă ești de părere că o călătorie cu avionul este mai rapidă, o călătorie cu autocarul poate fi de zeci de ori mai confortabilă. Și, așa cum știi, poate fi muult mai ieftină. În autocar îți poți întinde mai bine picioarele, ai mai mult spațiu și mai multe beneficii. Și apoi, prețul unui bilet de avion nici nu se compară cu prețul unui bilet de autocar. 

Cele două autocare puse la dispoziție de Lucicosm Transport Persoane sunt cât se poate de sigure. Au inspecția tehnică la zi și sunt dotate cu scaune moderne, confortabile și centuri de siguranță. În autocarele pe care ți le punem la dispoziție ai parte de sisteme audio-video, aer condiționat, sisteme de încărcare. 

Și, având în vedere contextul actual pandemic, dezinfectăm și igienizăm periodic pentru a fi siguri că ești în completă siguranță. 

Călătoria cu Lucicosm

Dacă ești în căutare de servicii de transport persoane de orice fel, Lucicosm este răspunsul. Suntem în Suceava și îți oferim o colaborare bazată pe încredere, pentru că punem, pentru început, preț pe omenie. Știm că fiecare persoană care ne trece pragul are încredere în serviciile noastre și știe că oferim doar calitate și profesionalism. 

Aici, vei avea parte de servicii accesibile și calitative. Transportul de persoane nu e un domeniu în care poți negocia siguranța, tocmai de aceea toți șoferii noștri sunt profesioniști și cu experiență pe drumurile europene. Te invităm să ne contactezi pentru mai multe detalii despre cum putem să-ți fim de folos.

Mai multe postari

Scroll to Top