Reguli de bun simț pentru călătoria în străinătate

călătoria în străinătate

Share acest post

Călătoria în străinătate în perioada următoare sau ai un loc de muncă la care trebuie să ajungi? Dacă vei călători cu autocarul, sunt câteva reguli de care neapărat trebuie să ții cont și pe care le găsești mai jos. 

Călătoria în străinătate poate fi o bătaie de cap sau o experiență frumoasă. Totul depinde de tine și de cei cu care călătorești. De aceea, sunt câteva reguli pe care să le iei în calcul.

Călătoriile în străinătate sunt obositoare de cele mai multe ori, chiar dacă apelezi la firme de încredere și profesioniste. Comparativ cu călătoria cu avionul, călătoria cu autocarul nu impune atât de multe reguli. Însă și în acest caz sunt câteva reguli de care e bine să ții cont pentru o stare generală bună în autocar. 

Mai ales în sezonul cald, ponturile pe care ți le dăm sunt vitale și te pot scăpa de multe situații neplăcute. Atunci când vorbim despre călătorii în străinătate care durează mult, regulile trebuie respectate ca la carte. 

Sezonul cald este și cel mai sensibil, așa pentru a evita senzațiile de greață sau stările neplăcute, uite ce trebuie să știi.

Călătorești în străinătate? Ține cont de următoarele

călătoria în străinătate

Te-ai îmbarcat în autocarele Lucicosm Transport Persoane și ești gata să mergi în străinătate? Evită să te dai cu parfum, indiferent de intensitate și de cât de mult îți place acel parfum. 

Și asta pentru că pot fi persoane cărora li se face rău atunci când călătoresc cu autocarul, iar parfumul tău poate deveni un coșmar. Și sigur nu ar fi bine nici pentru tine să călătorești cu o persoană căreia îi este rău constant și nu se simte bine. 

Este prima regulă de bun simț atunci când alegi să călătorești în străinătate cu autocarul. Mai mult, numeroase persoane sunt sensibile la mirosurile dulci și pot avea dureri de cap sau stări de greață atunci când le simt. 

Iar dacă fumezi, fii sigur că ai la tine câteva bomboane mentolate pentru a diminua mirosul de țigară.

Sigur că vei vrea să-ți iei și câteva gustări pe drum, mai ales dacă ai o călătorie în străinătate de câteva zeci de ore. Însă, ai grijă și de această dată ce alimente alegi să mănânci într-un spațiu închis și ocupat, așa cum este un autocar. 

Ai grijă și ce alimente alegi să ronțăi în timpul călătoriei, pentru că multe îți pot da stări de rău la stomac. Totuși, profită la maxim de opririle șoferilor și cumpără-ți mâncare pe drum, în loc să o iei de acasă. De asemenea, tot în timpul opririlor poți mânca fără griji și fără să-i deranjezi pe cei din jur.

Un alt sfat pe care trebuie să-l iei în considerare în timpul călătoriei în străinătate este să lași deoparte băuturile acidulate. Hidratarea este extrem de importantă, însă apa este cea care te hidratează corespunzător. 

Băuturile care conțin cafeină încurajează stările de greață pe autocar și pot să-ți dea dureri de cap.

De asemenea, pentru un mediu prietenos în autocar, este indicat să nu petreci timpul vorbind tare și îndelung la telefon, deoarece i-ai putea deranja pe alții, inclusiv pe șofer, care trebuie să fie atent la drum.

Dacă vei respecta cu atenție aceste câteva reguli, călătoria ta cu autocarul în străinătate va merge strună. Și cum știi că durează mult și te-ai putea plictisi, uite câteva idei care pot să-ți mai ușureze călătoria.

Ce să ai cu tine atunci când vine vorba de călătoria în străinătate?

  • descarcă-ți pe telefon câteva piese care-ți plac, poate chiar și câteva filme bune și jocuri de strategie. Te vor ține ocupat și nici nu vei ști când trece timpul;
  • ia cu tine o carte. Nimic nu e mai bun decât cititul. Prin urmare, dacă nu ți se face rău pe autocar, o carte este cel mai bun tratament al plictiselii;
  • powerbank. Este indicat să ai la tine un astfel de dispozitiv pentru a-ți putea încărca telefonul, mai ales dacă plănuiești să asculți muzică sau să dai scroll pe rețelele sociale.
  • documente importante. Sigur, acestea nu trebuie uitate nicicum. 

Și cum perioada pandemiei o cere, fii sigur că ai testul negativ covid, care se cere la vamă sau certificatul de vaccinare. 

Lucicosm Transport persoane respectă întru totul regulile împotriva coronavirusului, astfel încât fiecare autocar este dezinfectat după fiecare cursă. 

Mai mult, ai la dispoziție dezinfectant la intrarea în autocar, iar șoferii noștri poartă mască, iar pe tine te sfătuim să faci la fel. Este vorba despre o luptă care încă este în desfășurare și pe care doar împreună o putem câștiga.

Îți reamintim că Lucicosm Transport persoane îți pune la dispoziție o multitudine de servicii de transport:

  • transport persoane intern si international;
  • transport salariati la și de la locul de muncă, zilnic;
  • transport în scop turistic, atat national cat și international;
  • transport excursii elevi sau grupuri pelerini;
  • transport evenimente;
  • orice alt tip de transport persoane, la cerere.

Suntem aici pentru a-ți pune la dispoziție soluțiile noastre, iar pentru orice fel de nelămurire ne găsești la 0758276 sau pe transport.lucicosm.com și pe facebook Transport Lucicosm

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top