Descoperă Germania și frumusețea ei

germania

Share acest post

Chiar dacă te-ai decis să pleci la un loc de muncă în Germania, asta nu înseamnă că vacanța este exclusă. Lucicosm Transport persoane te duce acolo unde vrei să ajungi în siguranță și cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, pentru a limita răspândirea coronavirusului. 

Înainte de a-ți face cunoștință cu frumoasa Germanie, află că Lucicosm Transport Persoane este o firmă de transport care îți pune la dispoziție un pachet complet de servicii de transport intern și internațional. Vehiculele deținute sunt de ultimă generație, menite să te ducă în siguranță la destinație. Cu șoferi tineri, profesioniști și pasionați de ceea ce fac, Lucicosm Transport Persoane activează de peste 15 ani pe piața transportatorilor. 

Dacă Germania este destinația ta și ai nevoie de încredere și siguranță garantată la drum, pe transport.lucicosm.ro afli cum te putem ajuta. 

Germania, Alemania sau Deutschland?

germania

Cu siguranță Germania are multe nume. Sigur ai auzit de Deutschland, dar de Alemania, Niemcy sau Tyskland? Povestea își are rădăcinile în perioada când italienii au venit pentru prima dată în regiunea vestică a Germaniei. Atunci când aceștia întrebau triburile cum îi numesc pe germani, fiecare trib a venit cu propria sa variantă de nume: oamenii pădurii sau vecinii. Chiar și astăzi sunt multe zone care încă păstrează aceste denumiri. 

Ce poate să-ți ofere Germania

În orice caz, chiar dacă mergi în Germania la un loc de muncă sau în vacanță, este vorba despre o țară cu un renume la nivel mondial și care are numeroase lucruri de oferit. 

Germania a impresionat întotdeauna prin sistematizarea de care dă dovadă în organizarea internă, prin frumusețea locurilor și seriozitatea cetățenilor săi. 

Sigur ai observat că Germania este o țară pentru care mulți români optează, atât în materie de joburi cât și pentru vacanțe. Știi deja că avem o mulțime de stereotipuri despre germani: seriozitatea lor, lucrul bine făcut, mâncarea și ordinea. Însă ele, de cele mai multe ori, sunt foarte întemeiate. 

Pentru început, Germania are un respect imens pentru tradiții. Indiferent de sat sau oraș, fiecare zonă are propriile sale târguri organizate sau chiar carnavale. Distracția e la ea acasă, iar zilele libere de acolo coincid, de cele mai multe ori, cu zilele libere ale românilor. 

Frumusețea Germaniei

Germanii știu să profite la maxim de timpul de distracție, iar în timpul petrecerilor discuțiile despre muncă sunt excluse. Majoritatea evenimentelor din Germania au devenit deja tradiție. Poporul lor este unul care știe să prețuiască clipa și să se bucure de o petrecere reușită. Prin urmare, dacă ai plănuit un concediu în Germania, nu vei fi dezamăgit. 

Așa cum spuneam, distracția e la ea acasă. Dar și când vine timpul de muncă, nimeni din Europa nu-i întrece pe germani. Profesionalismul lor este recunoscut peste tot și se știe că sunt un popor muncitor și care știu să facă treabă bună. 

Chiar dacă știu să se distreze, germanii sunt recunoscuți pentru seriozitatea, meticulozitatea și profesionalismul lor. Când e rost de treabă, germanii sunt în fruntea clasamentului. Indiferent de domeniu, regulile sunt respectate cu strictețe, iar comunicarea este pe primul plan. Prin urmare, germanilor le place eficiența în plan profesional.

Ce nu-ți va lipsi în Germnia

În general, mai știm despre Germania că este o țară care iubește dulcele, în special ciocolata. Totuși, este regulă  ca fiecare cetățean să dețină grătar în curte pentru a-și invita familia la petreceri în aer liber. Cu bere, cartofi și carne, germanii și-au făcut un renume internațional când vine vorba despre mâncare. 

Un factor deseori trecut cu vederea este frumusețea naturii în Germania. Țara are câteva peisaje naturale cu adevărat uimitoare, ascunse între splendoarea blocurilor și clădirilor. De exemplu, parcul național Elveția Saxonă este un astfel de loc. De pe podul Bastel se poate vedea frumusețea râului Elba, iar întreaga priveliște amintește de Monument Valley din Statele Unite ale Americii.

Și-apoi, știi deja că berea e la ea acasă în Germania. Acolo există o lege a purității care trebuie respectată de toți producătorii. Astfel, îți va fi foarte dificil să găsești o bere care să nu fie produsă după această lege. Mai ales că știi că germanii sunt foarte stricți în ceea ce privește regulile. 

Iubirea lor pentru bere nu poate fi negată, totuși, ei se află pe locul 2 în lume la consumul de bere pe cap de locuitor. Locul 1 îi revine Cehiei. Ce mai trebuie să știi despre Germania e că au propriul lor youtube, controlat îndeaproape și care nu are voie să încalce drepturile de autor. Așa că dacă vrei să pui un filmuleț unde se aude pe fundal o piesă care nu este a ta, el va fi șters imediat și poți risca și sancțiuni. De asemenea, nu e indicat să încerci să piratezi filme online. Cum germanii sunt fani ai regulilor, încălarea lor este o sancțiune serioasă. 

Lucicosm te ajută să-ți indeplinești visul

Lucicosm Transport Persoane pune la dispoziția ta mijloace de transport moderne și sisteme de transport care să-ți vină în ajutor. Transparența și seriozitatea ne caracterizează, iar miile de clienți mulțumiți ne stau dovadă. Pe site-ul nostru găsești detalii despre serviciile pe care ți le oferim: transport.lucicosm.com

Suntem aici să-ți oferim informații despre locurile în care ajungem și despre cum poate fi experiența ta cât mai plăcută.

Dacă vrei să afli mai multe intră pe transport.lucicosm.com. Dacă ești interesat de un loc de muncă în Germania intră pe lucicosmjobs.ro

Mai multe postari

Scroll to Top