Ajungi mai repede acasă cu Lucisom Transport Persoane

plasare forta de munca

Share acest post

Când spui acasă, la ce loc te gândești? Pentru unii, acasă e locul în care este familia. Pentru alții, acasă este Anglia, Germania sau Spania. Indiferent de unde este acasă al tău, Lucicosm Transport Persoane te duce acolo.

Pentru mulți, acasă e Germania. În Germania este locul de muncă în străinătate. Tot acolo este locul care îți asigură un trai decent și un venit care să te mențină satisfăcut din punct de vedere economic. În Germania este și locul în care jumătate din familia ta lucrează. Așadar, poate și pentru tine Germania e un fel de acasă. Așa că alege cea mai bună firmă de transport persoane care să te ducă acasă. Nu lăsa această sarcină pe mâna cuiva care nu-ți asigură transparență, nu-ți garantează siguranța și nu promite seriozitate.

Lucicosm Transport persoane este o firmă de transport persoane care nu doar că duce oamenii acasă, ci care pune la dispoziție servicii profesionale de transport. Fie că ai nevoie să închiriezi un mijloc de transport, ai nevoie să ajungi într-un loc anume sau vrei să trimiți ceva în străinătate, Lucicosm Transport Persoane te acoperă. 

Cu o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane, Lucicosm Transport Persoane a închegat o echipă tânără, dinamică și pregătită profesional. Suntem ca o familie pentru care un vis a devenit realitate. O mână de oameni care au vrut același lucru și care au muncit pentru a menține. O firmă de transport care-ți asigură siguranță, transparență și seriozitate. 

Lucicosm Transport Persoane are sediul în Suceava, pe strada Stațiunii numărul 2 și a fost înființată în 1996. Începând cu anul 2005 ne ocupăm cu serviciile de transport persoane atât intern cât și internațional, dar și cu închirierea de autocare și microbuze.  

Transport Persoane cu Lucicosm 

transport persoane

Industria transportului este una care cu siguranță nu va muri curând. Fiecare dintre noi are nevoie să ajungă undeva: fie la muncă, fie acasă. Așa că Lucicosm Transport Persoane  se asigură că vei ajunge la destinație în siguranță și la ora stabilită. Pentru asta, punem la dispoziție două mașini performante și cu verificările la zi. Este vorba despre MAN Lions Coach din 2015, care are o capacitate de 57 de locuri, 1+1 și dotări de top, alături de scaune confortabile și facilități de ultimă generație.

Cea de-a doua mașină este un VW LT46 din 2002 care are o capacitate de 16 locuri. Prin urmare, în parcul Lucicosm Transport Persoane găsești mașina care să se muleze pe nevoile tale. Toate mașinile pe care le deținem au întreținerea la zi, iar șoferii noștri sunt aleși cu exigență, în baza unor criterii stricte. Asta deoarece ne-am propus să-ți punem la dispoziție cele mai complexe servicii. Suntem aici pentru a-ți oferi sprijin, consultanță și servicii de specialitate.  Pentru duce la capăt promisiunea făcută față de tine, Lucicosm Transport Persoane îți asigură mai multe tipuri de transport:

  • transport persoane intern si international;
  • transport salariati la si de la locul de munca, zilnic;
  • transport in scop turistic, atat national cat si international;
  • transport excursii elevi sau grupuri pelerini;
  • transport evenimente;
  • orice alt tip de transport persoane, la cerere.

Ai nevoie de un alt tip de serviciu? Lucicosm Transport Persoane îți stă la dispoziție. Intră în contact cu noi, iar Lucicosm Transport Persoane îți va spune cum poate să-ți vină în sprijin. 

Închiriere autocare și microbuze

Lucicosm Transport Persoane a diversificat oferta și îți oferă posibilitatea de a închiria autocare și microbuze. Pe plan intern: chirie, combustibil, asigurare persoane​ și bagaje. Beneficiarul va asigura masa (sau diurna 70 lei/zi) și cazarea șoferului, dar și taxele de parcare. 

O zi la dispoziție înseamnă 10 ore (minim 200 km incluși). Pentru orice depășire orară în staționare se plătesc 60 de lei/ora, iar depășirea numărului de kilometri (200 km) se tarifează conform prețurilor pe kilometru menționate mai jos. 

Pe plan extern: chirie, combustibil, taxe de frontieră, taxe de autostrada, asigurare persoane și bagaje, carte verde. 

Beneficiarul asigură cazarea și masa șoferilor, taxele pentru parcări, taxele de intrare în oraș, precum și trecerile cu feribotul. Numărul minim de kilometri care trebuie parcurs este de 250. Prețurile se pot negocia în cazul unor contracte pe termen lung sau în funcție de distanțele parcurse.

De asemenea prețurile și utilitățile mașinilor le găsești pe link-ul următor: transport.lucicosm.com/inchiriere-autocare-si-microbuze Cu Lucicosm Transport Persoane ajungi acolo unde ai nevoie. Lucicosm Transport Persoane îți asigură transparență în decizii și un proces de colaborare curat și ca la carte.  Ne găsești site-ul nostru transport.lucicosm.com si pe facebook, acolo unde postăm săptămânal informații relevante din domeniul transportului.

Mai multe postari

Scroll to Top