Coronavirus: recomandări în transport internațional persoane

Share acest post

Noul coronavirus nu mai este demult o noutate, așa că fiecare domeniu, inclusiv cel de transport internațional persoane suferă câteva modificări. Răspândirea virusului este la fel de mare, iar cazurile sunt raportate în continuare în peste 200 de state ale lumii. 

Autoritățile române și europene au luat măsuri drastice pentru a limita răspândirea Covid. În acest sens, amintim închiderea școlilor și a localurilor, restricționarea accesului în anumite locuri, interzicerea marilor festivaluri și încurajarea distanțării. 

Aceste măsuri nu sunt pe placul nimănui, însă sănătatea va fi mereu pe primul plan. Prin urmare, este nevoie de adaptare pentru a ne întoarce într-o zonă de libertate de mișcare.

Cum stă treaba cu transportul internațional persoane

Chiar dacă lucrurile se schimbă rapid, lumea s-a învățat cu noul coronavirus. Astfel, toate procedurile au fost schimbate și adaptate pentru ca tu să poți călători liniștit în străinătate. 

De aceea, te informăm că Lucicosm Transport Persoane efectuează în continuare transport internațional cu aceeași frecvență.

Marile țări încă se mai confruntă cu focare de Covid, însă sunt mult mai ușor de gestionat, având în vedere că se știu mai multe date despre infecție. 

Totuși, chiar dacă noi efectuăm transportul în cel mai sigur mod, este important ca tu să te informezi cu privire la legislația țării în care mergi. Este posibil să ai nevoie de Certificatul verde sau de test covid, ori de dovada trecerii prin boală. 

Cum aceste lucruri nu țin de transportator, rămâne la latitudinea ta să te informezi. Multe țări europene cer Certificatul Verde sau test negativ Covid. Dacă ai trecut prin boală, poți prezenta documentul primit de la Direcția de Sănătate autorităților competente.

Cum situația se schimbă de pe o zi pe alta, nu este exclus ca anumite țări europene să modifice regulile de intrare în țară peste noapte. Rămâi activ pe site-ul Ministerului de Externe pentru a afla toate informațiile de care ai nevoie. Recomandările și alertele de călătorie sunt modificate frecvent, iar oamenii sunt rugați să respecte regulile de distanțare și de igienă.

Măsuri de protecție pentru călători

Călătoriile au loc cu aceeași frecvență ca și înainte, însă, de această dată, e nevoie să respecți câteva reguli de protecție:

  • Evită să ai contact cu persoanele bolnave. Așa cum arată studiile, dacă nu ești vaccinat, riscul de infecție este mai mare. 
  • Păstrează distanța față de persoanele de lângă tine. 
  • Evită să-ți atingi fața cu mâinile nespălate. 
  • Spală-te cât mai des pe mâini și folosește dezinfectant. E important să te speli pe mâini înainte și după ce folosești toaleta.

Transport international persoane cu Lucicosm

Știm că situația nu este roz. Totuși, Lucicosm Transport Persoane a adaptat toate serviciile pe care le oferă astfel încât să fie sigure în contextul actual. Astfel, avem grijă ca toți șoferii să fie testați, iar procesul de vaccinare este în plină desfășurare. Punem sănătate pe primul loc orice ar fi, așa că regulile pentru călători se aplică și întregii echipe Lucicosm. Astfel, avem grijă să păstrăm distanțarea socială, purtăm mască și dezinfectăm și igienizăm constant spațiile de lucru. 

Mai mult, ne asigurăm că fiecare mijloc de transport este dotat cu dezinfectant și măști de protecție. Autovehiculele pe care le folosim sunt dezinfectate constant și sunt pregătite pentru distanțe mari. 

Te invităm și pe tine să respecți regulile pentru răspândirea infecției cu noul coronavirus. 

În cele din urmă, serviciile noastre încă se află la dispoziția ta în totalitate. Ne asigurăm că ai parte de o călătorie sigură și promptă.

Pentru detalii legate de serviciile de transport național și internațional pe care le oferim, te invităm să consulți blogul Lucicosm Transport Persoane

Acolo vei găsi informații actualizate din domeniul transportului și alte informațiic are ți-ar putea fi de folos în călătoria ta. Mai mult, echipa noastră îți stă oricând la dispoziție la sediul din Suceava sau la numărul de telefon afișat pe site. 

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top