Firmă Transport Persoane

Share acest post

Este nevoie de transport în fiecare zi, în viața oricărei persoane. Iar când vine vorba de transport internațional, e bine să apelezi la o firmă transport persoane de încredere, care are recomandări bune.

Din 2005, de când am aplicat pentru și primit licența ca Firmă Transport Persoane am încercat să oferim și ce celelalte firme de pe piață nu ofereau.
Și anume o atenție sporită la mânuirea bagajelor, șoferi experimentați dar care să fie și glumeți și serioși. Și sigur, punctualitate.

Toate transporturile realizate de LUCICOSM Firmă Transport Persoane sunt asigurate și monitorizate atent de către personalul de la sediul nostru central. Pentru că graficele de timp să fie respectate și clienții să ajungă la destinație în intervalul stabilit.

Firmă Transport Persoane LUCICOSM

Firma Transport Persoane Lucicosm oferă Servicii Transport de Persoane Intern și Internațional precum și Transport Copii și Grupuri Organizate pentru turism sau pelerinaje.

Înainte de toate, siguranța ta este cel mai important lucru. Din acest motiv, toți șoferii LUCICOSM au fost luați la un „test drive” înainte de a fi angajat, să vedem cum se comportă prin oraș, dar și în afara lui! Nu ne-am dorit să angajăm teribiliști sau oameni care vorbesc la telefon tot drumul. Am angajat doar oameni cu experiență la volan, dar și de viață. Oameni responsabili cu toții, vor avea grija că tu să ajungi în siguranță la destinație, de fiecare dată.

Închiriere autocare și microbuze Firmă Transport Persoane

Dacă îți dorești să închiriezi un autocar sau un microbuz pentru o excursie ori un drum în scop turistic în România sau în Europa, iată ce trebuie să știi:

În preturile afișate mai jos sunt incluse următoarele, după caz:

Închiriere autocare și microbuze de la Firmă Transport Persoane cu Licență.

Închiriere autocare și microbuze :

INTERN: chirie, combustibil, asigurare persoane și bagaje. Beneficiarul va asigura masa (sau diurna 70 lei/zi) și cazarea șoferului, dar și taxele de parcare.

O zi la dispoziție înseamnă 10 ore (minim 200 km incluși). Pentru orice depășire orară în staționare se plătesc 60 de lei/ora, iar depășirea numărului de kilometri (200 km) se tarifează conform prețurilor pe kilometru menționate mai jos.

EXTERN: chirie, combustibil, taxe de frontieră, taxe de autostradă, asigurare persoane și bagaje, carte verde. Beneficiarul asigură cazarea și masa șoferilor, taxele pentru parcări, taxele de intrare în oraș, precum și trecerile cu feribotul.

Numărul minim de kilometri care trebuiesc parcurși este de 250. Preturile se pot negocia în cazul unor contracte pe termen lung sau în funcție de distantele parcurse.

Preț Autocar 57 + 1 + 1 locuri /KM:

  • Intern: 5.0 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 1.1 euro/km cu TVA inclus;
  • Extern cu remorca: 1.2 euro/km cu TVA inclus

Preț Microbuz 16 +1 locuri /KM:

  • Intern: 2.48 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 0.60 euro/km cu TVA inclus;

Detalii tehnice despre Autocare și Microbuze găsești pe link-ul acesta – https://transport.lucicosm.com/inchiriere-autocare-si-microbuze/

Când ai putea avea nevoie de un autocar cu 57 locuri?

Nu există motive corecte sau greșite pentru a dori să închiriați un autobuz, dar există câteva tipuri de evenimente care necesită uneori o firmă transport persoane autorizată.

Acestea includ:

Evenimente de familie: Există multe adunări de familie mai mari în care membrii extinși vor fi în oraș și vor fi transportați. Evenimente formale, cum ar fi o nuntă sau un botez, pot necesita închirierea unui autocar.
Mirii obișnuiesc să închirieze autocare care să aducă oamenii la local și apoi să îi ducă înapoi spre casă.
Pentru asta ai avea nevoie de o firmă transport persoane serioasă, a cărui șofer să fie profesionist și să „prindă la glume”, întrucât oamenii la o nuntă vin să se distreze.

Evenimentele în comunitate sunt iarăși un prilej unde ați putea avea nevoie de un autocar de la o firmă transport persoane: excursiile școlare și pelerinajele grupurilor de la biserici necesită adesea închiriere de autocare mai mari.

Excursiile pe teren, evenimentele sportive și evenimentele de călătorie pentru persoanele în vârstă pot folosi adesea firmă de transport persoane pentru a facilita nevoile acestor grupuri mai mari.

Evenimente corporative: Companiile închiriază adesea autocare pentru transportul angajaților pentru diferite evenimente care pot avea loc pe parcursul anului. Fie că e vorba de un teambuilding, o împădurire sau un eveniment ocazional organizat în teren.

Antrenamentele mari sau exercițiile de team-building pot necesita prezența tuturor angajaților. De asemenea, evenimentele mai mici, cum ar fi participarea la o conferință sau o întâlnire de membri dintr-un birou îndepărtat din oraș, pot fi un motiv bun pentru a lua în considerare închirierea unui microbuz, de la o firmă transport persoane. Poate fi o modalitate mai eficientă din punct de vedere al costurilor de a asigura transportul decât plata costurilor de transport a întregii echipe cu mașinile de firmă.

Alte evenimente: există o mulțime de alte evenimente în care un grup mare de oameni ar putea avea nevoie de transport. Lucruri precum mitingurile publice, protestele și eforturile de asistență în caz de dezastru pot fi potrivite pentru călătorii într-un autocar sau un microbuz.

Dacă și tu ai nevoie de un autocar sau un microbuz de la o firmă de transport persoane autorizată, cu experiență, ne poți suna la (+40) 758 276 994

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top