Transport internațional persoane

Share acest post

Cauți o firmă de transport internațional persoane care să fie punctuală, serioasă și să te ducă la adresă?
La LUCICOSM Transport Persoane facem asta din 2005.
Fie că facem curse speciale, cum ar fi cele de transport persoane la sediul firmelor internaționale sau că sunt curse regulate spre țări cum ar fi: Belgia, Spania, Franța sau Italia ne asigurăm că tu călătorești confortabil și că ajungi la destinație în siguranță și la timp.

Toate cursele sunt atent monitorizate și de la sediul central, nu doar de către șoferi, asta pentru a ne asigura că intervalele de timp sunt respectate întotdeauna.
Încă un motiv pentru care facem asta este siguranța.În ultimii ani s-a tot vorbit despre refugiați care împiedică sau îngreunează camioanele sau autocarele să traverseze anumite țări.
Cu toate că din 2005 încoace, de când facem transport internațional de persoane nu am întâmpinat niciodată probleme de genul acesta, ne-am asigurat că tu ești protejat.

Menținem o legătură constantă între sediul central și dispeceri fie că e vorba de o cursă în Ungaria sau în Belgia.
Tocmai de aceasta am avut și mame cu copii care au călătorit cu noi, unde soțul aștepta în țara de destinație și chiar bunici însoțiți de nepoți care au mers la părinți.

Siguranța și punctualitatea nu sunt valori de neglijat când vine vorba despre transport internațional persoane.

Contractele încheiate între noi și parteneri pentru transport internațional persoane variază de la: transport internațional persoane în scop turistic la transport internațional de elevi, ca și excursii.
De asemenea, de-a lungul timpului am avut grupuri de pelerini care au beneficiat de transport internațional persoane și persoane care au închiriat un autocar pentru a merge în străinătate la un eveniment.

În sezon avem curse regulate către mari firme cu profil agricol din străinătate, țări cum ar fi Germania sau Spania.
Pentru ei preluăm angajați sezonieri de pe trasee definite și îi transportăm până la parcul agricol.

Majoritatea curselor pe care le efectuăm cu muncitori care își doresc să lucreze pe un salariu decent și în condiții bune în Germania la cules de ceapă, ridichi sau sfeclă le facem în perioada aprilie – septembrie.

Datorită valorilor nenegociabile de care vorbeam mai sus, cum ar fi siguranța și punctualitatea muncitorii ne preferă doar pe noi.
Din 2005 încoace de când facem transport internațional persoane șoferii care lucrează la LUCICOSM Transport Persoane au văzut tineri care apoi au devenit soț și soție și acum au copii cum au mers sezon de sezon în Germania.

Aceștia preferă să lucreze cu noi pentru că tot timpul au ajuns în siguranță și la ora stabilită la destinație.
Opririle se fac doar în parcări amenajate sau la restaurante cu parcări luminate ori în benzinării.

Chiar dacă majoritatea drumurilor și parcărilor sunt acum supravegheate video, în străinătate, atunci când vine vorba de transport internațional persoane și chiar național, evităm să oprim în zone slab luminate ori care nu sunt sigure.

Puteți călători în siguranță alături de noi pe tot parcursul anului. Indiferent de sezon, autocarele și microbuzele noastre sunt echipate atât pentru vară cât și pentru iarnă. 

Ne dorim ca atunci când optezi pentru o transport international persoane la LUCICOSM să ai un motiv să revii și să ne recomanzi. 

Poți vedea pe pagina noastră de Facebook LUCICOSM TRANSPORT PERSOANE că avem doar recomandări de 5 stele.
Din acest motiv, persoanele care optează pentru a călători cu noi în scop recreativ sau pentru a ajunge la un loc de muncă în străinătate, se întorc tot cu noi.
Iar, mai apoi, când vor să călătorească iarăși, revin pentru a beneficia de condiții bune de transport.


Detalii despre cursele naționale, dar și despre transportul internațional de persoane, precum orarul curselor și disponibilitatea autocarelor vi se pot oferi la (+40) 758 276 994. 

Mai multe postari

Scroll to Top