De ce există nereguli în domeniul de transport persoane

Share acest post

De-a lungul timpului, s-a vehiculat adesea că domeniul de transport persoane are nevoie de o revitalizare. Asta deoarece există multe nereguli și sincope care nu permit apropierea de normalitate în sectorul de transport persoane. 

Sunt multe motive pentru care multe firme de transport au nereguli, însă partea cea mai urâtă e că acestea te afectează direct pe tine. 

În acest articol afli cum să judeci o firmă de transport persoane, cum să o alegi pe cea potrivită și ce aspecte împiedică revenirea la normalitatea despre care îți ziceam.

Cum iau naștere firmele de transport persoane în România

Probabil ai observat și tu că există multe firme în acest domeniu. Însă, ți-a fost greu de fiecare dată să găsești o firmă serioasă și care să-ți asigure transparență. 

Legalitatea și siguranța nu sunt opționale, așa că dacă ești în căutarea unei firme de transport persoane cu care să ai o colaborare reușită, aruncă o privire peste activitatea noastră. 

De peste 15 ani suntem pe șosele, gata să te ducem la destinație în cel mai scurt timp. Uite aici de ce ar trebui să apelezi la Lucicosm Transport: transport persoane Suceava.

În orice caz, în România, apar o mulțime de transportatori zilnic. Piața este suprasaturată. Și nu este plină de firme cu intenții bune sau neapărat legale. Aceste lucruri afectează consumatorul final, dar și credibilitatea noastră, a celor care oferim servicii de calitate în domeniul transportului de persoane. 

Ce ar ajuta în acest sens, ar fi ca impostorii din acest domeniu să fie descoperiți mai rapid și pedepsiți legal mai aspru. Așa, oamenii nu ar mai fi înșelați și ar putea apela la servicii reale și de înaltă calitate.

De ce e important ca șoferii profesioniști să fie profesioniști

Pentru că a fi șofer profesionist nu înseamnă a avea un atestat. Șoferii profesioniști sunt amprenta firmei. 

De aceea, la Lucicosm fiecare șofer e supus unei selecții riguroase. Profesionalismul și seriozitatea nu sunt discutabile. Șoferii noștri sunt printre cei mai buni. 

Sunt buni cunoscători ai legislației și, pe lângă școală, au experiență care se întinde pe parcursul unor ani buni pe șoselele din Europa. 

Acest aspect este deosebit de important pentru o firmă de transport. 

Și apoi, de câte ori n-ai mers cu autocare în care practic săreai pe scaun din vina condusului haotic? Ei bine, noi avem grijă ca transportul să fie și plăcut, nu doar sigur. 

De aceea, la Lucicosm avem pretenția ca șoferii profesioniști să fie profesioniști și în alte aspecte conexe șofatului. Comportamentul și atitudinea față de client este vitală. 

Aspecte de acest gen sunt ignorate de alte firme care, pe lângă faptul că ignoră legislația, ignoră și nevoia clientului. Din acest motiv profesionalismul șoferilor este un alt motiv pentru care domeniul transportului de persoane nu va fi „normal” în anii următori. 

Sigur ai experimentat transportul în alte țări, precum Germania sau Italia. Acolo, serviciile de transport sunt caracterizate de transparență, amabilitate și seriozitate. Din nefericire, aceste caracteristici nu sunt prioritare în România. 

Totuși, Lucicosm și-a dorit să le aducă în zona Sucevei, așa că oricând simți nevoia să le confirmi, te invităm la sediu. Punem preț pe colaborarea cu tine, de aceea facem din fiecare colaborare o prioritate.

Cum se învață profesionalismul în școlile de șoferi

În școli nu funcționează sintagma: fă ce spune preotul, nu ce face el. Mai ales la școlile de șoferi. Viitorii șoferi vor face cum face instructorul. Sigur că nu vorbim despre comportamente și sisteme de valori, ci despre perspectiva asupra meseriei de șoferi.

Astfel, dacă instructorul va privi cu responsabilitate și va trata cu seriozitate șoferia și legea din România, sunt mari șanse ca elevul să facă la fel.

Un alt motiv pur legislativ care are de-a face cu neregulile din domeniul transporturilor este suprataxarea salariilor. 

Fără a intra în multe detalii, domeniul transporturilor din România are șanse mari să crească și să se dezvolte. Este nevoie de autenticitate, de servicii de calitate și de ajutor din partea organelor de lege. 

Între timp, Lucicosm Transport Persoane e aici să-ți ofere cele mai bune servicii. 

Lucicosm Transport Persoane te duce la destinație

Așa cum știi, transparența și seriozitatea ne reprezintă. Prin urmare, ne asigurăm că cele două se regăsesc în fiecare colaborare. Dacă ai nevoie de transport intern sau internațional, Lucicosm îți oferă servicii de calitate, moderne și integrate într-un sistem menit să-ți satisfacă nevoile. 

De aceea, pe blogul nostru vei găsi informații proaspete din domeniul transportului de persoane, dar și detalii despre serviciile pe care ți le oferim. 

Pentru mai multe detalii, ne găsești la (+40) 758 276 994.

De asemenea, așteptăm întrebările tale pe mail, la adresa lucicosm.transport@gmail.com sau ne găsești pe Str. Stațiunii nr. 2, în Suceava.


Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top