Cauți firmă de transport persoane pe plan local?

Share acest post

Domeniul de transport persoane este în plină ascensiune, nu doar în România, ci în întreaga Europa. 

Lucicosm Transport Persoane este o firmă de transport care îți oferă o varietate de servicii de transport, adaptate nevoilor actuale. 

Astăzi îți povestim despre unul dintre aceste servicii, însă, ca să știi despre ce este vorba, uite ce tipuri de servicii îți punem la dispoziție:

  1. transport persoane intern și internațional;
  2. transport salariati la și de la locul de muncă, zilnic;
  3. transport în scop turistic, atât național cât și internațional;
  4. transport excursii elevi sau grupuri pelerini;
  5. transport evenimente;
  6. orice alt tip de transport persoane, la cerere.

Lucicosm îți pune la dispoziție transport persoane local

Pe plan local, cel puțin în zona nordică a țării, transportul de persoane are câteva lipsuri importante. Totuși, Lucicosm Transport Persoane și-a propus să vină cu un suflu nou și să îți aducă servicii de transport complete și moderne. 

Ce înseamnă asta?

Pe scurt, toate facilitățile de care ai nevoie la prețuri decente și colaborare transparentă. 

Transportul salariaților la și de la locul de muncă trebuie să fie o treabă curată și cât mai bine făcută. De câte ori nu ți s-a întâmplat să apelezi la o firmă pentru acest serviciu și să rămâi dezamăgit? 

Autovehiculele nu au fost ca-n promisiunile făcute, șoferii erau nepoliticoși, nepunctuali, iar igiena lăsa de dorit. 

Ei bine, Lucicosm îți asigură servicii complete și bazate pe respect. Suntem aici să-ți oferim cele mai bune soluții pentru nevoile tale. Prin urmare, dacă ai nevoie de un mijloc de transport pentru transportul salariaților, Lucicosm îți oferă și acest serviciu. 

Pentru Lucicosm transport persoane punctualitatea este obligatorie

În funcție de detaliile stabilite în cadrul primei noastre întâlniri, vom stabili un plan de bătaie pe care îl vom respecta cu sfințenie. 

Mai mult, colaborarea noastră se va baza pe respect reciproc și pe comunicare transparentă. Astfel, tu ne spui care sunt nevoile tale, iar noi îți oferim soluții adaptate. 

De asemenea, dacă ești în căutarea unei firme de transport persoane în Suceava, îți punem la dispoziție și transportul pentru elevi sau turiști și cel în scop turistic. 

Dacă ai o vacanță cu familia în Austria, noi te ducem acolo în siguranță. 

Dacă te-am convins deja la partea etică, să știi că detaliile tehnice îndeplinesc și ele cele mai stricte condiții. 

Autovehiculele sunt verificate periodic

Astfel, fiecare autovehicul pe care îl deținem este supus constant unei evaluări riguroase. Toate reviziile noastre sunt la zi, iar despre legalitatea actelor nici nu se pune problema. 

Mai mult, mașinile noastre îți oferă facilități moderne, menite să-ți facă fiecare călătorie mai plăcută și mai ușoară. 

Scaunele moderne și adaptabile, sistemele audio video, facilitățile electronice, alături de voia bună a șoferilor noștri transformă serviciile Lucicosm în servicii de primă clasă. Serviciile locale de transport sunt astfel transformate în servicii de tip european. 

Suntem aproape de tine, iar evoluția constantă este rezultatul dorinței noastre de a veni cu soluții mai bune pentru tine. 

De aceea am îmbunătățit și procesul de selecție al șoferilor noștri. Lucicosm este o echipă închegată, formată din oameni aleși pe criterii stricte și care au în prim plan nevoile tale. 

Mai mult, în cazul șoferilor profesionalismul și educația auto sunt absolut necesare. Șoferii noștri cunosc îndeaproape legislația din România și din Europa, dar și regulile rutiere din fiecare țară. 

Pentru noi, regulile n-au fost făcute pentru a fi încălcate. Șoferii noștri tratează fiecare colaborare cu responsabilitate și empatie față de client.

Uite ce mașini îți punem la dispoziție

Pentru ca serviciile oferite să fie complete, îți punem la dispoziție două mașini performante cu care te ducem la destinație. Prima mașină este MAN Lions Coach din 2015, care are o capacitate de 57 de locuri, 1+1 și dotări moderne, alături de scaune confortabile și facilități de ultimă generație.

Cea de-a doua mașină este un VW LT 46 din 2002 care are o capacitate de 16 locuri. 

Pe lângă cele două mașini, ai la dispoziția ta șoferi profesioniști și care-și duc treaba la bun sfârșit cu succes.

Ai nevoie de transport persoane pe plan local sau internațional?

Indiferent de tipul de transport de care ai nevoie, noi îți oferim serviciile noastre. Asigurăm atât transportul elevilor sau grupurilor în excursii și tabere, transportul salariaților la locul de muncă sau transportul către anumite evenimente. Toate aceste servicii se fac atât intern cât și internațional. 

Lucicosm Transport Persoane îți stă la dispoziție la numerele de telefon: (+40) 758 276 994. Nu uita că ne mulăm pe nevoile tale. Spune-ne ce tip de transport ai nevoie, iar noi îți spunem cum se va desfășura colaborarea.

De asemenea, ești invitat să ne adresezi întrebări sau nelămuriri la adresa lucicosm.transport@gmail.com, sau ne găsești pe Str. Stațiunii nr. 2, în Suceava.

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top