Firmă de inchirieri microbuzuri în Suceava

Share acest post

Cauți o firmă de inchirieri microbuzuri în Suceava? Lucicosm Transport Persoane are pentru tine o oferă variate de microbuzuri și autocare pentru închiriere. 

Fie că ai nevoie pentru un eveniment sau pentru o călătorie de plăcere, îți punem la dispoziție autocare moderne și care îndeplinesc toate cerințele pieței. La Lucicosm Transport Persoane, colaborarea se realizează având la bază transparența și profesionalismul. 

Inchirieri microbuzuri cu Lucicosm Transport Persoane

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul transporturilor, am învățat în timp care sunt nevoile tale exacte și cum putem să le satisfacem cât mai bine. Echipa Lucicosm Transport Persoane are doar șoferi pasionați, profesioniști și care știu că siguranța trebuie garantată. 

Autocarele pe care ți le punem la dispoziție pentru închiriere au inspecția tehnică la zi, sunt moderne și sigure și au toate dotările necesare. Sunt confortabile pentru drumurile lungi și-ți garantează siguranța. Prețurile aplicate de noi sunt printre cele mai avantajoase de pe piață și includ chiria, combustibilul și bagajele. 

Tot ce trebuie să faci este să asiguri cazarea și mâncarea șoferului, dar și taxele de parcare. Așa cum poți vedea și pe site, o zi presupune minim 200 de km incluși, 10 ore. În plan extern, în preț sunt incluse șI taxele de frontieră, cele de autostradă, taxele de bagaje și carte verde, iar numărul minim de kilometri este de 250. 

Cum pentru Lucicosm Transport Persoane clientul este cel important, toate prețurile pe care le aplicăm sunt negociabile. Dacă ești de părere că serviciile noastre sunt supraestimate, suntem deschiși pentru negocieri. Tu ne spui care este prețul pe care ești dispus să-l plătești, iar masa discuțiilor este liberă.

Spre închiriere Autocar MAN LION’S COACH L

Modern, confortabil pentru distanțe lungi și cu toate facilitățile la purtător, acest autocar se pliază perfect pe toate tipurile de nevoi. Este fabricat în 2015 și găsești facilități precum aer condiționat, sisteme audio, dvd-player, minibucătărie utilă, figider, microfon, toaletă, lumină pentru lectură. Acest autocar este perfect pentru călătoriile lungi, asigurându-ți un confort de hotel. Prețurile sunt raportate la calitate și sunt următoarelle:

  • Intern: 5.0 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 1.1 euro/km cu TVA inclus;
  • Extern cu remorca: 1.2 euro/km cu TVA inclus;

Inchirieri microbuze: Volswagen LT 46

În garajul nostru se regăsește și acest microbuz care are sisteme de siguranță, sisteme audio, scaune reglabile și rabatabile. Pentru închiriere prețurile sunt următoarele: 

  • Intern: 2.48 lei/km cu TVA inclus;
  • Extern: 0.60 euro/km cu TVA inclus;

Cum să alegi firma de inchirieri microbuze potrivită

Pentru a fi sigur că ai făcut alegerea potrivită, uite câțiva factori pe care să îi iei în considerare atunci când semnezi un contract cu o firmă de transport persoane:

  1. Asigură-te că firma este reală. Verifică site-ul, adresa și recenziile de pe internet. 
  2. Verifică autovehiculele. Siguranța este pe primul loc, așa că verifică autovehiculele. 
  3. Asigură-te că primești contract de închiriere;
  4. Asigură-te că firma pe care vrei să o contactezi are experiență;
  5. Asigură-te că ți se vor oferi servicii prompte.

Servicii inchirieri microbuze Suceava

Dacă ai nevoie de închiere microbuze sau autocare în Suceava, Lucicosm Transport Persoane este soluția potrivită nevoilor tale. Timpul nu e recuperabil și știm cât de prețios e. Prin urmare, avem grijă ca tot procesul de colaborare să se desfășoare facil și în timp util. Siguranța e principala noastră fundație, așa că drumul cu Lucicosm va fi o adevărată plăcere.

Echipa noastră pune preț pe transparență și profesionalism, iar clienții noștri sunt mărturie. Pe pagina de facebook Lucicosm Transport Persoane vei găsi recenzii și mărturii ale clienților noștri. 

Activitatea noastră este dedicată nevoilor tale, iar la noi găsești atât servicii de închiriere autocare cât și servicii de transport persoane. Toate detaliile de care ai nevoie se găsesc pe site-ul nostru, dar și la secțiunea blog. Suntem zilnic la dispoziția ta, în cazul în care ai nevoie de informații suplimentare. Ne găsești pe strada Stațiunii, nr 2 în Suceava, sau la numărul de telefon 0758276994. Pentru alte informații suplimentare, așteptăm mailul tău la adresa lucicosm.transport@gmail.com. Echipa noastră va răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe postari

Scroll to Top