Cum trebuie să fie o firmă de transport persoane

Share acest post

Piața transporturilor de persoane este imensă, așa că atunci când apelezi la o firmă de transport persoane, trebuie să știi că ai făcut alegerea corectă. Trebuie să ai încredere maximă în alegerea pe care ai făcut-o și să fii sigur că este cea mai bună opțiune.

Transportul persoanelor este o responsabilitate imensă, așa că trebuie să iei în calcul mai mulți factori atunci când alegi să colaborezi cu o firmă. Mai jos găsești detalii despre cum trebuie să fie o firmă de transport persoane, ce trebuie să știi despre transportul de persoane, care este legislația și care sunt drepturile pasagerilor.

Iată cum trebuie să fie o firmă de transport persoane

Atunci când apelezi la o firmă de transport persoane, trebuie să ai siguranța unei călătorii confortabile. Mai mult, călătoria trebuie să fie sigură, iar colaborarea cu firma de transport trebuie să fie caracterizată de seriozitate și transparență. Astfel, fie că pasagerii sunt copii, adulți sau bătrâni, confortul trebuie să fie asigurat. 

LuciCosm Transport Persoane este una dintre firmele din Suceava care pot garanta cele mai înalte servicii pentru clienții săi. Experiența și feedback-ul pozitiv din partea clienților ne fac să îmbunătățim zilnic serviciile pe care ți le aducem. 

Uite ce putem să-ți aducem în plus față de alte firme:

 • siguranță garantată de experiența de 15 ani în transportul de persoane și de tinerii șoferi profesioniști experimentați în transportul internațional de persoane;
 • confort garantat de autovehiculele moderne pe care le avem în posesie;
 • calitatea celor mai bune servicii și a mașinilor care au parte de cea mai bună întreținere;
 • vei ajunge la destinație relaxat și în siguranță, datorită șoferilor experimentați pe drumuri și datorită autocarelor de ultimă generație. 

Mai mult, cum pandemia ne-a arătat că siguranța primează, fiecare autovehicul este dotat cu dozator de igienizant pentru mâini, iar șoferii poartă pe toată durata călătoriei mască de protecție.

Din 2015, am înțeles că siguranța și confortul clienților este pe primul loc. Prin urmare, ne asigurăm că tu vei avea parte de o călătorie impecabilă și că vei fi mulțumit de serviciile prestate. 

Mai mult, cei 15 ani de experiență au format șoferii pe care îi avem, iar în timp, serviciile noastre s-au extins în beneficiul tău. 

La Lucicosm Transport Persoane vei găsi mașina care se pliază pe nevoile tale și sprijinul de care ai nevoie în experiența ta cu o firmă de transport persoane.

Ce trebuie să știi despre transportul de persoane

Ei bine, sunt câteva reglementări foarte stricte ce țin de transportatorii rutieri, reglementate printr-o lege din 2011. Transportul de persoane se poate realiza doar în condițiile acestei legi. 

Astfel, transportul de persoane are loc doar în baza unei licențe și doar dacă la bordul autovehicului este o copie a acestei licențe, un document de transport și alte documente specifice tipului de transport care este efectuat, în funcție de reglementările existente.

Pentru a fi complet legitim, transportatorul trebuie să aibă la el aceste documente. În orice caz, nu oricine poate să înceapă o afacere în acest domeniu. Chiar și cea mai mică greșeală poate aduce consecințe dezastruoase, așa că experiența, încă o dată, este cea care își spune cuvântul. 

Pe tot parcursul colaborării noastre, informațiile transmise sunt clare, oneste și puse în practică. De asemenea, informațiile transmise sunt disponibile și într-un format accesibil pentru persoanele cu handicap.

Drepturile pasagerilor

Lucicosm Transport Persoane te pune pe tine pe primul loc. Experiența ta este cea mai importantă pentru noi, așadar fiecare factor de decizie este analizat, luat în calcul și perfecționat. 

Ne dorim să ai o experiență plăcută și să începem o colaborare pe termen lung, așadar promisiunile pe care ți le facem le ținem cu strictețe. 

Întotdeauna, clientul are dreptate și este cel mai important. Prin urmare, drepturile tale primează și suntem constant în alertă în timpul călătoriilor și discuțiilor cu tine. 

Drepturile tale, ca și călător, sunt enunțate și de legislație. Ai dreptul la tratament egal, nediscriminatoriu din partea firmei care se ocupă cu transportul de persoane. Naționalitatea, religia sau statutul social nu contează, deoarece regulile se aplică pentru fiecare călător. 

Ai dreptul la informare în ceea ce privește condițiile de călătorie, tarife, responsabilități și obligații. Toate detaliile de care ai nevoie le găsești pe https://transport.lucicosm.com .

Având în vedere perioada pandemiei, informațiile pot fi furnizate și prin intermediul telefonului, astfel încât încurajăm limitarea contactului social și contribuim la limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Ai dreptul la asistență din partea transportatorilor în orice problemă care ține de călătorie. De asemenea, în cazul unei probleme sau întârzieri a programului, asistența îți este asigurată. Nu în ultimul rând, ai dreptul la pauze de mâncare. Lucicosm Transport Persoane se angajează în a-ți furniza, la timp, toate informațiile privitoare la program, costuri, pauze și alte reglementări. Orice problemă pe care o întâmpini va fi rezolvată prompt de către operatorii noștri.  De asemenea, pe transport.lucicosm.com ai toate detaliile despre autovehiculele pe care le folosim și despre serviciile pe care le punem la dispoziție. Îți punem la dispoziție atât partea de închiriere microbuze cât și partea de transport. Pentru partea de transport persoane, firma deține două autovehicule:

 • MAN Lion’s Coach L, fabricat in 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri si cu dotari de top;
 • VW LT46, fabricat in 2002, cu o capcitate de 16 (+1) locuri;

Uite care sunt serviciile pe care le punem la dispoziția ta:

 • transport persoane intern și internațional;
 • transport salariați la și de la locul de muncă, zilnic;
 • transport în scop turistic, atât național cât și internațional;
 • transport excursii elevi sau grupuri pelerini; ● transport evenimente;
 • orice alt tip de transport persoane, la cerere.

Ne găsești la (+40) 758 276 994 pentru rezervări sau informații. 

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top