Fii sigur că ajungi la timp, cu Lucicosm Transport Persoane

transport persoane

Share acest post

Și pentru tine siguranța primează?

Pandemia ne-a învățat pe toți că siguranța este cea care contează cel mai mult.

Indiferent de domeniu, siguranța nu este discutabilă, ea trebuie asigurată. La Lucicosm Transport Persoane punem siguran​   ța pe primul loc, iar relația cu clienții noștri este cea mai importantă.

Știi deja că nu o dată s-a întâmplat ca transportul de persoane să ocolească regulile pe care trebuie să le respecte. Iar tu ai nevoie de siguranță, transparență și confort. Fie că te aventurezi într-o călătorie mai lungă, fie că faci zilnic naveta la muncă, ai nevoie să știi că viața ta nu este pusă în pericol. Încrederea pe care o acorzi șoferilor și firmelor de transport este absolută și de multe ori viața ta poate depinde de profesionalismul nostru. 

Fără nici un fel de exagerare, suntem aici pentru a ne asigura că ai parte de o călătorie ca la carte cu Lucicosm Transport Persoane. Experiența de peste 10 ani ne-a învățat să avem grijă de clienții noștri. Cum?

Siguranță, transparență, eficiență.

Ți s-a întâmplat și ție să nu ajungi la ora stabilită de către firma de transport, iar întârzierile să fie foarte mari? Sau ți s-a întâmplat să te lovești de rigiditatea și neseriozitatea șoferilor? Informațiile transmise au fost deseori vagi? De multe ori, poți să previi aceste lucruri.

Știm că ai nevoie să o iei la drum și mai știm că ai nevoie de un drum sigur.  Orice firmă de transport trebuie să adopte un set de reguli de bază pentru ca transportul de persoane să aibă loc în siguranță, mai ales în perioada pandemiei de covid-19. 

Siguranța nu este dată doar de calificarea și pregătirea șoferilor, cei care sunt responsabili pentru bunăstarea pasagerilor. Ea este garantată și de calitatea mijloacelor de transport puse la bătaie, de dotările de care dispune mijlocul de transport cu care călătorești și de respectarea promisiunilor pe care le auzi de la noi.

Prin urmare, atunci când cauți o firmă de transport trebuie să iei în calcul experiența pe drumuri. Pentru că da, peste tot experiența își spune cuvântul. O firmă care are experiență în transport de persoane de peste 10 ani îți poate garanta siguranța. Mai mult, un șofer cu experiență și profesionalist va ajunge la timp la destinație, va ști cât de importantă este respectarea regulilor și care este starea drumurilor.

Un alt lucru pe care trebuie să-l iei în calcul este tipul de autovehicule pe care le folosește firma respectivă. Dacă sunt vechi, au o întreținere șubredă și nu au suficiente locuri, atunci sunt șanse să-ți pui siguranța în pericol. Cum vorbim despre siguranță, centura trebuie să existe la fiecare scaun, iar șoferul are obligația de a te informa că centura îți poate salva viața. 

Apoi, fii sigur că firma de transport pentru care optezi se mulează pe nevoile tale. Siguranța ta este garantată de toți acești factori:

 • experiență;
 • transparență în comunicare;
 • profesionalism;
 • pregătire profesională.

Probabil că și tu ești unul dintre cei care s-au lovit de rigiditatea firmelor de transport, caracterul opac al informațiilor transmise și nu în ultimul rând de povara unei călătorii urâte. Asigură-te că aceste lucruri nu se vor repeta și apelează la o firmă de transport care respectă promisiunile lansate și care îți comunică eficient și rapid informațiile de care ai nevoie. 

Lucicosm Transport persoane s-a înarmat cu profesioni​ ști, zâmbete și atitudine binevoitoare pentru ca tu să ai răspunsurile la toate întrebările, o călătorie sigură și transparentă. 

Mărturiile clienților îți pot confirma faptul că punctualitatea este punctul forte și că vei ajunge la timp acolo unde ai nevoie. Mai mult, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de transport:

 • transport persoane intern și internațional;
 • transport salariati la și de la locul de muncă, zilnic;
 • transport în scop turistic, atât național cât și internațional;
 • transport excursii elevi sau grupuri pelerini;
 • transport la evenimente;
 • orice alt tip de transport de persoane, la cerere.

Vei avea de-a face cu șoferi profesioniști, echilibrați și pregătiți să vină în ajutorul tău, iar mijloacele noastre de transport sunt întreținute și îți pot garanta confortul pe durata călătoriei tale. Iată care sunt vehiculele de care dispunem.  ● MAN Lion’s Coach L, fabricat in 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri si cu dotari de top;

 • VW LT46, fabricat in 2002, cu o capcitate de 16 (+1) locuri;

Ai nevoie să ajungi la timp la muncă în străinătate? Suntem aici pentru tine. Ai nevoie de un alt tip de transport de persoane? Suntem aici. 

Uite ce îți garantăm:

 • siguranță pe durata călătoriei;
 • comoditate în mijloacele de transport folosite;
 • transparență în comunicarea informațiilor; ● punctualitate; ● confort.

Echipa Lucicosm Transport Persoane​          se asigură că fiecare nevoie este​           satisfăcută întocmai și că cerințele clienților sunt îndeplinite ca la carte. Și cum perioada pandemiei a dat totul peste cap, am reușit să ne adunăm și să îți garantăm siguranța în mijloacele noastre de transport. Conform noilor reguli în vigoare, am luat măsuri pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. 

 • sunt montate dozatoare cu soluții dezinfectante la intrarea în vehicul;
 • Vehiculele sunt igienizate, aerisite și dezinfectate după fiecare călătorie;
 • șoferul poartă mască de protecție;
 • păstrăm distanța regulamentară de 1,5 m.

De asemenea, pentru că știm că sănătatea este cea mai importantă, te rugăm să ai la tine și să porți mască de protecție pe durata întregii călătorii cât și în pauzele de masă sau de odihnă. 

Călătoria în sine poate fi o bătaie de cap, dar poți să te bucuri de confort și siguranță. Nu-ți face griji, vei ajunge la timp la destinație. Fiecare călătorie pe care o facem este atent monitorizată de personalul de la sediul central, astfel încât graficele de timp să fie respectate.

Informațiile de care ai nevoie le găsești pe transport.lucicosm.com, iar la​ numărul (+40) 758 276 994​ ne poți apela pentru orice nelămurire. 

Mai multe postari

Scroll to Top