Cele mai bune servicii de inchiriere autocare

Share acest post

Sunt rare momentele în care ai nevoie de servicii de inchiriere autocare. Dar atunci când ai nevoie, trebuie să găsești cele mai bune servicii, adaptate nevoilor tale. 

Acum, știm cu toții că astfel de servicii de calitate pot fi greu de găsit. Asta mai ales în condițiile în care piața transporturilor este plină de falși transportatori care activează ilegal. Din nefericire, acești transportatori sunt destul de greu de depistat. Totuși, ai la îndemână câteva trucuri la care poți apela.

Dacă vrei să-ți dai seama cum să alegi cele mai bune servicii pentru tine, citește acest articol până la final.

Cum alegi cele mai bune servicii de inchiriere autocare

În primul rând, verifică firma. Are site, activitate și pagini pe rețelele de socializare? Are informațiile actualizate și experiență în domeniu? Atunci firma respectivă este pentru tine.

Mai mult, poți verifica și dacă firma are activitatea înregistrată în mod legal. Nu-ți rămâne decât să dai o căutate pe motoarele de căutare. 

După ce ai stabilit că firma lucrează legal, poți căuta recenzii pe pagina de Facebook sau pe Google pentru a vedea ce spun oamenii despre activitatea firmei. 

Mai apoi, stabilește o întâlnire cu reprezentanții firmei pentru a discuta îndeaproape detaliile colaborării.

Lucicosm Transport Persoane este o firmă care îți pune la dispoziție o varietate de servicii de transport. Fie că vorbim despre transport intern sau internațional sau de inchiriere autocare și microbuze, Lucicosm Transport Persoane îți aduce servicii mulate pe nevoile tale. 

Dacă-ți dorești o colaborare transparentă, atunci stabilește o întâlnire cu noi.

Inchiriere autocare Suceava

Experiența noastră în domeniul transporturilor se întinde pe parcursul a 10 ani. Suntem alături de tine și suntem atenți la nevoile tale, tocmai de aceea îți oferim cele mai bune servicii în domeniu. 

Dacă-ți dorești să închirieri autocare moderne și utilate, ai nimerit unde trebuie.

Lucicosm îți pune la dispoziție servicii de inchiriere autocare și microbuze atât intern cât și extern.

Pe plan intern. Dacă ai nevoie de un autocar pe plan intern, atunci vei asigura masa sau diurna de 70 lei/zi plus cazarea șoferului și taxele de parcare. Ziua înseamnă 10 ore sau minim 200 km incluși. Poți depăși limitele orare stabilite, dar asta înseamnă 60 lei/oră, iar depășirea numărului de kilometri se tarifează conform prețurilor pe kilometru.

Pe plan extern. În acest caz, vei asigura cazarea și masa șoferilor, taxele de parcare, taxele de intrare în oraș și trecerile cu feribotul, dacă e cazul.

Odată ce alegi să închiriezi un autocar, te angajezi să parcuri minim 250 km. 

Găsești mai multe detalii despre serviciile de închiriere în link-ul următor: inchiriere autocare.

Lucicosm Transport persoane s-a angajat să-ți ofere un pachet complet de servicii mulate pe nevoile tale. Astfel, în funcție de cerințele tale, prețurile sunt negociabile. 

Da, tu îți spui părerea, iar noi ne ajustăm serviciile pentru a-ți fi pe plac.

Mai mult, în funcție de distanțele parcurse sau în cazul unor contracte pe termen lung, prețurile se modifică. 

Nu-ți rămâne decât să intri pe pagina de contact și să ne apelezi. 

Autocare puse la dispoziție pentru inchiriere

Cum ne-am angajat să găsim cele mai bune soluții pentru nevoile tale, îți punem la dispoziție pentru închiriere două autovehicule moderne și utilate.

MAN LION’S COACH L, din 2015, cu 57+1+1 locuri. Găsești următoarele dotări: Sisteme de siguranta: ABS, ASR, EBS, ESP; Aer conditionat (climatronic); Sistem audio cu difuzor pentru fiecare scaun; DVD player cu doua monitoare LCD; Mini-bucatarie utilată; Frigider; Microfon; Lumina pentru lectură; Toaletă; Scaune rabatabile și reglabile lateral; 

Fiecare scaun este echipat cu centură de siguranță pe care te îndemnăm să o folosești, atât pentru siguranța ta cât și pentru cea a copiilor tăi. 

Dacă-ți dorești să închiriezi acest autocar, uite care sunt prețurile: 

Intern: 5.0 lei/km cu TVA inclus;

Extern: 1.1 euro/km cu TVA inclus;

Extern cu remorca: 1.2 euro/km cu TVA inclus;

VOLKSWAGEN LT 46, din 2002, cu 16+1 locuri. Uite care sunt dotările acestui autovehicul: Sisteme de siguranta: ABS, ASR; Sistem audio; Scaune rabatabile si reglabile;

Dacă-ți dorești să închiriezi acest autovehicul, uite care sunt prețurile pentru intern și extern:

Intern: 2.48 lei/km cu TVA inclus; 

Extern: 0.60 euro/km cu TVA inclus;

Inchirieri autocare cu Lucicosm

Cauți să închiriezi un autocar sau un microbuz? Indiferent de evenimentul pentru care ai nevoie, Lucicosm îți pune la dispoziție două autovehicule echipate, moderne și verificate. 

Toată activitatea noastră este legală și îndreptată către nevoile tale. Contactează-ne și spune-ne cum te putem sprijini. La Lucicosm tratăm fiecare colaborare ca un parteneriat. Prin urmare, spune-ne care este nevoia ta, iar noi ne mulăm serviciile în acest sens. 

Ne găsești la numărul de telefon +40) 758 276 994 sau la adresa lucicosm.transport@gmail.com.

De asemenea, în Suceava suntem pe strada Stațiunii, nr. 2.

Mai multe postari

Scroll to Top