3 lucruri pe care nici un transportator nu ți le spune

strainatate plecari

Share acest post

Ai văzut deja că industria transportatorilor de persoane este în creștere și chiar dacă pandemia de coronavirus a afectat majoritatea industriilor, uite că cea a transportatorilor nu a scăzut în cifre.
Se află pe un trend crescător de câțiva ani, ceea ce înseamnă că este o piață în creștere și care generează profituri mari. Prin urmare, este o piață care susține economia nu doar la nivel național, ci și pe plan european. Statisticile ne spun că pandemia nu a fost o lovitură imensă pentru transportatori, dar că este pe un trend stabil.
Și dacă stai să te gândești, de câte ori ai apelat anul acesta la un ransportator? În medie, oamenii apelează măcar o dată pe lună la serviciile de transport de orice tip. Deci, nu e de mira trendul crscător.
Totuși, a avea o firmă de transport persoane presupune foarte multe bătăi de cap și lucru intens cu clienții. Este vorba de foartă multă birocrație, acte doveditoare necesare și permise. Să nu mai vorbim de experiența și seriozitatea de care depind, de multe ori, vieți în acest domeniu.

Și totuși, ce nu-ți spun transportatorii atunci când apelezi la ei?

Pentru început, fiecare firmă de transport persoane încearcă să te ferească de probleme. Prin urmare, nici o firmă nu-ți va spune ce demers anevoios are deseori atunci când acceptă să colaboreze cu tine.
Și da, au câștiguri de pe urma colaborării, dar doar datorită seriozității și minuțiozității de care dau dovadă. După discuția cu tine, urmează demersul birocratic, acest drum pavat cu capcane la fiecare pas. Și pentru firme poate fi dificil, dar și pentru tine.


Așadar, citește cu atenție absolut orice semnezi și întreabă firma de transport detaliile pe care vrei să le știi. Sunt șanse ca și oamenii de la firma de transport (care sunt tot oameni) să se încurce, așa că nu strică să fii atent la demers. Și știi că o dată ce ai semnat niște documente, rareori poți da înapoi.
Continuând, dacă este vorba de transport persoane trebuie să știi că ai dreptul la oprire ori de câte ori ai nevoie și la pauză de masă. Nu e un secret că mulți șoferi se grăbesc, încearcă să scurteze timpul petrecut la volan și sunt nervoși atunci când pasagerii le cer să oprească autovehiculul. Fără nici un fel de jenă, este dreptul tău la pauză, mai ales la un drum lung. Nu ezita să ceri acest lucru.


Mai mult, fiind perioada pandemiei, fiecare șofer este obligat să poarte mască și să folosească dezinfectant. Dezinfectantul trebuie să fie și la dispoziția ta, la intrarea în autovehicul. Lucicosm Transport Persoane respectă cu strictețe regulile de prevenire a coronavirusului. Și asta pentru că este un virus periculos, care poate afecta viața celor dragi ție. Poartă mască, spală-te des pe mânini și păstrează distanța. Alătur de tine, trecem cu bine peste perioada asta.
Nu în ultimul rând, dacă este vorba de transport de marfă, evită să-i spui șoferului ce să facă. Documentele sunt la dispoziția lui și știe exact care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească.


Când și unde este descărcată marfa este menționat în contract, iar în cazul unei neînțelegeri, el va fi cel tras la răspundere.
Întreabă de fiecare dată care este ora de pornire și sosire. Ele trebuie respectate fără a exista întârzieri foarte mari. Întârzierile pot fi cauzate de trafic, vreme sau evenimente extraordinare, însă este vorba de cazuri rare. Programul trebuie respectat, iar tu ai dreptul să ceri detalii. Asta e ceea ce transportatorii rareori îți vor spune.
Mai mult, dacă este vorba de transport regulat, ai dreptul la bilet de călătorie. Este, de fapt, o obligație legală deținerea acestuia de către călător și eliberarea de către șofer.


În articolele trecute îți vorbisem despre cât de importantă este experiența în cazul firmelor de transport și chiar dacă pare că repetăm, trebuie să știi că este extrem de importantă. Gândește-te doar câtă responsabilitate se află în mâinile unui șofer care transportă persoane. Sau câtă încredere îți pui în firma care transportă un colet către cei dragi ție.


Firma de transport trebuie să fie fără doar și poate cu exsperiență pe drumuri. Fie că ești în cautare de o firma de transport persoane intern sau internațional sau de transport mărfurri, firma cu care vei semna trebuie să îți ofere încredere deplină.
Lucicosm Transport Persoane ți-a pregătit un pachet complet de servicii de transport: de la transport ocazional până la transport internațional.
Suntem aici pentru tine dacă ai nevoie de transport la locul de muncă sau la un eveniment. Șoferii noștri sunt unii dintre cei mai experimentați din zonă, având adunați mai mulți ani de experiență. Compania noastră este formată din tineri profesioniști, entuziaști și buni cunoscători ai legislației. Prin urmare, suntem aici pentru tine. Ne găsești pe transport.lucicosm.com​​, acolo unde poți afla mai multe detalii despre cum putem să-ți fim de folos și ce tip de servicii îți punem la dispoziție.

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top