Transportul salariaților la muncă în Suceava

Share acest post

Ești antreprenor și ai nevoie de transportul salariaților la muncă în Suceava? Lucicosm Transport Persoane pune la dispoziția ta servicii de transport moderne și profesioniste. 

Atunci când cauți servicii de transport al angajaților, așteptările pot fi destul de mari și e greu să găsești pe cineva care să țină pasul cu ele. Îți dorești să colaborezi cu o firmă serioasă și care să respecte timpii stabiliți. 

Îți dorești o colaborare transparentă, de lungă durată și bazată pe încredere și profesionalism. Transportul salariaților presupune o colaborare de lungă durată. Asta înseamnă că firma cu care urmează să colaborezi trebuie să fie de încredere și să pună la dispoziția ta cele mai bune servicii.

Uite ce ar trebui să-ți asigure firma cu care vrei să colaborezi

În cazul transportului de salariați, treaba este destul de simplă. Colaborarea trebuie să se bazeze, mai întâi, pe transparență și pe seriozitate. Dacă ești familiar cu istoricul firmei sau ți-a fost recomandată de către cineva cunoscut, atunci ești pe drumul cel bun. 

Ca în orice fel de colaborare, este absolut necesar să existe un climat de înțelegere între tine și reprezentantul firmei. Astfel, discuțiile dintre voi vor decurge prietenește și vei reuși să-ți explici cât mai bine nevoile tale. 

După ce ai bifat cele două aspecte, nu uita că o colaborare nu e doar despre prietenie. Fiind vorba despre niște servicii prestate, trebuie să te asiguri că acestea sunt de cea mai înaltă calitate. 

Astfel, înainte de a semna orice fel de act, este important să verifici care sunt autovehiculele puse la dispoziție și ce facilități au acestea. Mai mult, nu uita să verifici reviziile și detaliile tehnice, astfel încât transportul să se efectueze fără probleme.

Asigură-te că autovehiculele sunt dotate cu centură de siguranță, scaune confortabile, aer condiționat. Nu uita să întrebi despre frecvența dezinfectării și igienizării. Având în vedere contextul pandemic, știi bine că e necesar ca cele două să fie realizate cel puțin de două ori pe săptămână.

Asigură-te că furnizorul de servicii poate să-ți ofere toate soluțiile de care ai nevoie, prin urmare nu te sfii să pui o mulțime de întrebări înainte de semnarea contractului. 

Transportul salariaților cu Lucicosm Transport Persoane Suceava

Lucicosm Transport Persoane este o firmă de transport din Suceava care îți pune la dispoziție, printre altele, servicii de transport al salariaților la locul de muncă. 

Te asigurăm că procesul de colaborare are loc într-un mod transparent. Astfel, îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie legate de transportul salariaților. Uite ce îți oferim:

Transport legal și în siguranță. Colaborarea noastră are la bază un contract care respectă toate prevederile legale. Angajații vor fi transportați în deplină siguranță la locul de muncă, având în vedere că îți punem la dispoziție autocare moderne. 

Transport la timp. Știm cât de important este timpul, mai ales în cazul obligațiilor de muncă. Prin urmare, ne angajăm să ajungem de fiecare dată la timpul stabilit. 

Transport eficient. Eficiența se observă în calitatea autovehiculelor pe care ți le oferim. Dacă sunt moderne, dacă sunt confortabile, dacă sunt econome și ecologice și dacă sunt sigure. Da, îți punem la dispoziție transport eficient.

Transport Persoane și transportul angajaților cu Lucicosm Suceava

Pe lângă serviciile de transportul angajaților, Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție și alte servicii care merită menționate. În parcul auto se află două mașini care se pot plia pe orice tip de nevoie.

  • MAN Lion’s Coach L, fabricat in 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri si cu dotari de top;
  • VW LT46, fabricat in 2002, cu o capcitate de 16 (+1) locuri;

Îți garantăm că fiecare mașină are parte de aceeași atenție când vine vorba despre întreținere, în timp ce toți șoferii sunt aleși după o selecție exigentă, făcută în timp.

Uite ce tipuri de transport îți oferim:

  • transport persoane intern si international;
  • transport salariati la și de la locul de muncă, zilnic;
  • transport în scop turistic, atât național cât și internațional;
  • transport excursii elevi sau grupuri pelerini;
  • transport evenimente;

Dacă ai nevoie de servicii de transport persoane, Lucicosm îți stă la dispoziție. Intră pe pagina de contact și află toate detaliile de care ai nevoie. 

Mai multe postari

Scroll to Top