3 motive pentru care închirierea autocarelor la evenimente e profitabilă

Share acest post

Da, știm, n-ai numi închirierea autocarelor o modalitate de a economisi bani, însă din multe puncte de vedere chiar așa este. 

Dacă ai un eveniment important în viața ta, fie că vorbim despre nuntă, cununie, botez sau pur și simplu o masă cu toată familia, închirierea de autocare nu doar că salvează banii invitaților tăi, dar le rămâne și energie și stare necesară pentru a fi prezenți în totalitate la eveniment. Mai mult, ești și tu scutit de griji și nu mai pierzi timp organizând tot traseul. Autocarele îți oferă o comoditate suplimentară și îți permite să îți focusezi atenția asupra evenimentului important din viața ta.

Știi acele momente în care verișorii fără mașină nu au cu ce ajunge și trebuie să faci vreo 3-4 drumuri pentru a aduce pe toată lumea la eveniment? Dacă vorbim despre o nuntă, clar nu este deloc comod. Mai ales în cazul nunților, închirierea autocarelor este salvatoare. 

Șoferul e cel care se ocupă de invitați, iar tu, fie că ești mire, invitat sau membru al familiei, poți sta liniștit că toată lumea va ajunge la timp la marele eveniment.  Să nu mai vorbim și de băuturile tari pe care nu vei mai fi nevoit să le eviți ca să poți conduce. 

Închirierea unui autocar pentru un eveniment este ca angajarea unui wedding planner. Te scutește de o grămadă de griji.

Pe lângă asta, autocarele sunt și modalitatea perfectă pentru a organiza o vacanță liniștită în familie. Tu faci itinerarul, iar șoferul se ocupă de drum.

Lucicosm Transport Persoane are, printre altele, autocare și microbuze de închiriat pentru orice tip de nevoie. Fie că pleci în călătorie, la un eveniment, pleci din țară sau ai nevoie de transportul angajaților, Lucicosm îți pune la dispoziție servicii profesioniste de transport. Lasă experții să se ocupe de partea tehnică a călătoriei tale și economisește timp.

Închirierea autocarelor la evenimente

Dacă te întrebi de ce ai avea nevoie să închiriezi un autocar pentru evenimente, uite care sunt principalele 3 motive. 

Te scapă de griji. Și știm, nimănui nu-i plac grijile. Fie că ai un eveniment sau o călătorie cu familia, e mult mai liniștitor să știi că partea de transport e asigurată. Ai la dispoziția ta un autocar care te așteaptă să te ducă acolo unde îți dorești. 

Vei putea să organizezi tu itinerariul și poți servi orice îți dorești, fără să-ți faci griji că trebuie să conduci. Mai mult, tu nu vei avea grija combustibilului și nici a altor părți tehnice, deoarece șoferul se va ocupa de toată treaba în locul tău.

Economisești timp. Mai ales atunci când vorbim despre o nuntă sau despre o călătorie. Știi bine, în cazul celor două cu timpul nu-i de joacă. Orice tip de întârziere creează panică, iar panica te face să devii și mai zăpăcit. Alege un autocar care să transporte persoanele la locul evenimentului la ora potrivită și care să te ducă la destinație la timp.

Salvezi bani. Da, chiar faci asta. Dacă vorbim despre o călătorie este mult mai avantajos să închiriezi un autocar împreună cu colegii de călătorie. Veți putea vorbi și socializa pe timpul călătoriei sau vă vei putea ocupa de itinerar. Șoferul îți ia de pe umeri partea grea, iar la un calcul simplu, să închiriezi un autocar chiar e un avantaj.

Lasă treaba grea pe mâna noastră: Lucicosm Transport Persoane

Îți punem la dispoziție șoferi profesioniști, cu experiență și buni cunoscători ai drumurilor. Vei avea o călătorie fără incidente, garantat. 

Autocarele pe care le punem la dispoziția ta sunt de dimensiuni diferite, astfel încât să se plieze pe orice nevoie. Ele vin însoțite de dotări moderne, precum toalete, sisteme video și audio, aer condiționat. 

Și, cum pandemia ne-a arătat cât de importantă este igiena, îți spune și aici că autocare noastre sunt dezinfectate și curățate regulat. 

Pe site-ul Lucicosm Transport Persoane găsești mai multe detalii despre închirierea autocarelor, prețuri și facilitățile pe care ți le punem la dispoziți

Mai multe postari

Scroll to Top