Transport persoane intern și internațional cu Lucicosm

Share acest post

Bun venit la Lucicosm Transport Persoane! De peste 15 ani, ne dedicăm să oferim servicii de transport persoane de cea mai bună calitate, atât pe plan intern, cât și internațional. Începând cu anul 2005, ne-am propus să punem la dispoziția clienților noștri soluții eficiente, confortabile și sigure pentru nevoile lor de transport.

În prezent, parcul nostru auto cuprinde două vehicule bine întreținute și echipate pentru a satisface diverse cerințe:

 1. MAN Lion’s Coach L: Fabricat în 2015, acest autocar modern are o capacitate de 57 de locuri (1+1) și este dotat cu cele mai noi tehnologii pentru a asigura confortul și siguranța pasagerilor. Fie că este vorba de o excursie lungă sau de un transport internațional, MAN Lion’s Coach L este alegerea ideală pentru grupuri mari.
 2. VW LT46: Fabricat în 2002, acest microbuz oferă 16 locuri (+1) și este perfect pentru grupuri mai mici sau pentru transportul angajaților. Chiar dacă este mai vechi, microbuzul nostru este întreținut cu grijă pentru a oferi o experiență plăcută și sigură tuturor pasagerilor.

În ultimii ani, am observat că cerințele clienților noștri sunt din ce în ce mai variate. De aceea, ne-am extins gama de servicii pentru a putea răspunde tuturor nevoilor:

 1. Transport intern și internațional: Indiferent dacă ai nevoie de transport în interiorul țării sau în afara ei, suntem aici pentru a te duce la destinație în siguranță și confort. Experiența noastră internațională ne permite să ne ocupăm de toate detaliile logistice pentru ca tu să te bucuri de călătorie.
 2. Transport salariați: Oferim transport zilnic pentru angajați, asigurându-ne că aceștia ajung la timp la locul de muncă și se întorc acasă fără griji. Este o soluție ideală pentru companiile care doresc să ofere un beneficiu suplimentar angajaților lor.
 3. Transport turistic: Fie că ai în plan o vacanță în țară sau în străinătate, noi te putem ajuta să ajungi la destinațiile dorite. Autocarele noastre confortabile sunt perfecte pentru grupuri de turiști care doresc să exploreze noi locuri.
 4. Excursii elevi și grupuri pelerini: Organizăm transport pentru excursii școlare sau pelerinaje. Înțelegem cât de importantă este siguranța în aceste cazuri, de aceea, toți șoferii noștri sunt atent selectați și instruiți pentru a asigura o călătorie plăcută și fără incidente.
 5. Transport evenimente: Dacă ai un eveniment special, fie el o nuntă, un concert sau o conferință, suntem aici pentru a oferi transportul necesar. Ne adaptăm nevoilor tale pentru a face evenimentul un succes.
 6. Transport la cerere: Pe lângă serviciile noastre standard, suntem deschiși să discutăm și să organizăm orice tip de transport persoane de care ai nevoie. Flexibilitatea este una dintre valorile noastre de bază, așa că nu ezita să ne contactezi pentru solicitări speciale.

De ce să alegi Lucicosm Transport Persoane?

Există multe motive pentru care clienții noștri aleg să colaboreze cu Lucicosm Transport Persoane:

Profesionalism și experiență: Cu o experiență vastă în domeniul transporturilor, suntem capabili să oferim servicii de calitate superioară. Fiecare călătorie este planificată cu atenție pentru a ne asigura că totul decurge fără probleme.

Siguranță și confort: Siguranța pasagerilor noștri este prioritatea noastră numărul unu. Toate vehiculele noastre sunt întreținute regulat și echipate cu cele mai noi tehnologii pentru a asigura un nivel ridicat de confort și siguranță.

Flexibilitate și adaptabilitate: Înțelegem că fiecare client are nevoi unice, de aceea suntem flexibili și gata să ne adaptăm cerințelor dumneavoastră. Indiferent de tipul de transport necesar, suntem aici pentru a găsi soluția perfectă.

Echipă dedicată: Șoferii noștri sunt selectați pe baza unor criterii stricte și sunt instruiți pentru a oferi servicii de înaltă calitate. Sunt profesioniști, amabili și mereu gata să te ajute.

Transparență și corectitudine: Credem în comunicarea deschisă și corectă cu clienții noștri. Toate tarifele și condițiile sunt prezentate clar de la început, fără surprize neplăcute.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi, dacă vrei să călătorești cu noi:

 1. Contactează-ne: Poți să ne suni sau să vii direct în sediul nostru din Suceava. Suntem disponibili pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a discuta detaliile necesare.
 2. Spune-ne detaliile: În funcție de necesitățile tale, vom stabili detaliile călătoriei, inclusiv data, ora, destinația și numărul de pasageri. Vom discuta și despre orice cerințe speciale pe care le ai.
 3. Drum bun! În ziua călătoriei, șoferul nostru va fi punctual și gata să te ducă la destinație. Îți garantăm o experiență plăcută și fără griji.

De la transport intern și internațional, la transport turistic și pentru evenimente speciale, suntem aici pentru a ne asigura că ajungi la destinație în siguranță și confort. Dă-ne un apel pentru a discuta despre nevoile tale de transport și pentru a rezerva următoarea călătorie cu noi. Cu Lucicosm Transport Persoane ești întotdeauna pe mâini bune!

Mai multe postari

Scroll to Top