Lucicosm Transport Persoane: servicii de închiriere microbuze

Share acest post

Atunci când planifici o excursie de grup, fie că este vorba de serviciu, de excursii la școală sau de petrecere a timpului liber, călătoria în sine joacă un rol important în experiența generală. La Lucicosm Transport Persoane înțelegem importanța călătoriilor fiabile, confortabile și convenabile. Acesta este motivul pentru care oferim servicii de închiriere microbuze și autocare de top care promit să îți îmbunătățească experiența de călătorie în grup. 

Servicii complete pentru toate nevoile tale de călătorie: închiriere microbuze

Serviciile noastre de închiriere sunt adaptate pentru a face călătoriile interne să se desfășoare fără probleme. Când închiriezi un autocar sau un microbuz  de la Lucicosm Transport persoane, beneficiezi de un pachet care include închirierea vehiculului, costurile cu combustibilul și asigurarea completă atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje. Acest lucru te asigură că toată călătorie este sigură și confortabilă. dumneavoastră nu sunt doar confortabile, ci și sigure.

Pentru a face călătoria și mai plăcută pentru tine, ne ocupăm de elementele esențiale. Cu toate acestea, este important să reții că costurile de masă și cazare pentru șofer, împreună cu orice taxe de parcare, vor trebui să fie acoperite de tine. Fiecare zi de închiriere oferă 10 ore de utilizare a vehiculului, inclusiv un minim de 200 de kilometri de călătorie. În cazul în care călătoria ta necesită mai mult timp sau distanță, sunt disponibile ore și kilometri suplimentari la un cost rezonabil.

Călătorii internaționale: depășește frontierele cu ușurință

Pentru acele aventuri care te duc dincolo de granițe, serviciile noastre internaționale de închiriere sunt concepute pentru a oferi o experiență la fel de perfectă. Acest pachet acoperă nu numai costurile de închiriere a vehiculului și combustibil, dar include și toate cheltuielile de călătorie internaționale necesare, cum ar fi taxele de frontieră, taxele de drum și asigurarea cu cardul verde.

Similar serviciilor noastre interne, vei fi responsabil pentru mesele șoferului, cazare, taxele de parcare, taxele de intrare în oraș și orice traversări cu feribotul. Planifici o călătorie internațională? Serviciile noastre asigură ai parte de o călătorie întinsă.

Închiriere microbuze. De ce să ne alegi?

Fiabilitate și confort. Flota noastră este formată din autocare și microbuze moderne și bine întreținute, astfel că fiabilitatea și confortul nu sunt niciodată compromise. Dotate cu scaune confortabile, aer condiționat și opțiuni de divertisment, vehiculele noastre sunt proiectate pentru a vă face călătoria plăcută.

Soluții personalizate. Înțelegem că nevoile fiecărui grup sunt diferite. Fie că este vorba de un contract pe termen lung sau de o închiriere unică, prețurile și pachetele noastre pot fi adaptate pentru a se potrivi cerințelor tale specifice. Abordarea noastră flexibilă te asigură că vei obține cea mai rentabilă soluție pentru nevoile tale de călătorie.

Șoferi cu experiență. Siguranța este esențială, iar șoferii noștri experimentați sunt în centrul serviciului nostru de încredere. Bine instruiți și cunoscători ale diverselor rute și destinații, ei se asigură că drumul tău este sigur și conform programului.

Închiriere microbuze. Planifică-ți călătoria cu noi. 

Organizarea călătoriilor de grup poate fi descurajantă, dar cu Lucicosm Transport Persoane, nu trebuie să fie. Doar contactează-ne și hai să personalizăm pachetul tău de călătorie, astfel încât să corespundă nevoilor tale specifice. 

Cu serviciile noastre de închiriere microbuze, soluțiile personalizate și angajamentul față de confort și siguranță, călătoria ta va fi o experiență plăcută, fără stres. Alege Lucicosm Transport Persoane pentru următoarea ta călătorie și descoperă bucuria de a călători.

Mai multe postari

Scroll to Top