Transport internațional și național de persoane, la destinație

Share acest post

Cauți transport internațional și național de persoane la destinație? La Lucicosm Transport Persoane găsești servicii personalizate și profesioniste de transport.

Pentru că știm că-ți dorești cea mai bună soluție pentru nevoile tale, la Lucicosm aducem mereu îmbunătățiri serviciilor pe care le oferim. 

Suntem alături de clienții noștri de peste 10 ani. În tot acest timp, am studiat piața și am analizat posibilitățile de creștere. Ne-am dublat și serviciile și calitatea, astfel că astăzi îți oferim cele mai bune pachete de transport din regiunea noastră. 

Transport internațional oriunde în Europa

Dacă ești în căutare de servicii de transport internațional, noi ajungem oriunde în Europa. În plus, te ducem la destinația dată de tine oriunde ar fi aceasta. Ca să scapi de grija drumurilor suplimentare, echipa noastră vine la locația ta și te lasă în locul pe care îl specifici. 

În plus, serviciile noastre de turism internațional acoperă o gamă largă de arii. De la transport la muncă, până la transport în scop turistic sau pelerinaj. Încă de la începutul activității noastre, efectuăm și transport la muncă în Germania. Poți afla mai multe despre asta aici: https://transport.lucicosm.com/transport-international-persoane-in-germania

De ce să călătorești cu noi

Confort. Mai ales în călătoriile lungi cu autocarul ai nevoie de confort. Autocarele pe care le deținem sunt moderne și dispun de toate mijloacele de confort la care te-ai putea gândi. Scaunele sunt confortabile, ai posibilitatea să asculți muzică sau să vizionezi filme. De asemenea, autovehicuolele au și aer condiționat. 

Siguranță. Pe lângă faptul că autocarele Lucicosm sunt moderne, aceste au inspecția tehnică și verificările la zi. Te invităm să călătorești cu noi în maximă siguranță, pentru că alegem șoferii cu atenție. Aceștia au experiență atât de drumurile naționale cât și pe cele internaționale, fiind caracterizați de profesionalism și seriozitate.

Transparență. Oamenii lucrează cu oameni, de aceea ne asigurăm că ai parte de o colaborare plăcută. Punem preț pe relația cu tine și îți oferim toate informațiile de care ai nevoie. 

Raport calitate preț. Clienții noștri ne recomandă ca fiind unii dintre cei mai buni furnizori de servicii de transport persoane din regiunea Moldovei. Oamenii ne-au acordat încrederea, așa că te invităm și pe tine să o faci. 

Transport national și international cu Lucicosm

Din 2005 oferim servicii de transport, iar în parcul nostru auto găsești două autovehicule. Este vorba despre MAN Lion’s Coach L, fabricat in 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri si cu dotari de top și VW LT46, fabricat in 2002, cu o capcitate de 16 (+1) locuri;

Pentru că oferim mai multe tipuri de servicii, poți alege mașina care să se potrivească nevoilor tale. 

Pe lângă transport internațional, la noi mai găsești următoarele tipuri de servicii:

  • transport salariati la si de la locul de munca, zilnic;
  • transport in scop turistic, atat national cat si international;
  • transport excursii elevi sau grupuri pelerini;
  • transport evenimente;
  • orice alt tip de transport persoane, la cerere.

Dacă îți dorești să ai parte de o călătorie plăcută, în deplină siguranță, călătorește cu Lucicosm Transport Persoane. 

Cursele pe care le efectuăm sunt regulate și au loc cel puțin săptămânal, în funcție de tipul de transport de care ai nevoie. În plus, oferim și transport la cerere, în funcție de ce ai nevoie. Prin urmare, nu rămâne decât să discutăm despre serviciul care ți se potrivește

Pentru mai multe informații legate de serviciile de transport național și internațional și despre tarifele pe care le aplicăm, sună-ne la numărul (+40) 758 276 994

Mai multe postari

Scroll to Top