Transport in Germania – Lucicosm

transport in Germania

Share acest post

Cauți transport în Germania? Lucicosm Transport persoane îți oferă transport sigur și prompt la adresă în Germania. 

Ne dorim ca toți clienții care vin la noi, să revină cu plăcere și entuziasm. De aceea, oferim numai servicii de cea mai bună calitate. Pentru că știm că tot mai mulți oameni pleacă la munca în Germania, oferim transport specializat la adresă. 

În ultimii ani, tot mai mulți oameni aleg să lucreze în Germania din nenumărate motive. Salariile sunt cu mult mai mari, beneficiile sunt mai atractive, iar nivelul de trai este mai ridicat. 

Nu e de mirare că românii sunt prima minoritate din Germania. Dacă și tu ți-ai găsit deja un loc de muncă în Germania, cu plecare în 2022 sau 2023, rezervă-ți de pe acum plecarea. 

Transport in Germania cu Lucicosm

Lucicosm – Transport Persoane este o firmă cu sediul în Suceava. Activăm în piața transporturilor de peste 10 ani și ne dorim să îmbunătățim constant serviciile pe care le oferim. 

Ținem pasul cu timpul și cu timpurile și îți punem la dispoziție mijloace sigure și moderne de transport. Pe blogul nostru am scris mai multe informații despre autovehiculele pe care le deținem. Pe site afli ce tarife se aplică și ce funcționalități au autocarele. 

Menționăm că au inspecțiile și verificările la zi

Pentru noi, sănătatea ta și a noastră sunt deosebit de importante. De aceea, nu punem nici o secundă în pericol siguranța ta. Ne asigurăm că autocarele sunt 100 la 100 în regulă, fără defecțiuni.

În plus, șoferii pe care îi angajăm sunt poate cei mai profesioniști din zona noastră. Respectă legislația, sunt vigilenți și atenți. Mai mult, majoritatea lor au o experiență îndelungată pe drumurile naționale și europene. 

De ce să călătorești cu Lucicosm în Germania

Dacă ești în căutare de transport in Germania la locul de muncă, află că asta este activitatea noastră principală. Ne ocupăm cu transportul la muncă în Germania. 

Te luăm de la adresă. Venim noi la tine acasă și te luăm, iar tu nu ești nevoit să vii în oraș sau să te deplasezi în vreun fel. Dacă ai bagaje mai multe, nu e nevoie să le cari după tine sau să aștepții prin stații. Șoferii noștri vin și te iau de acasă la data și ora stabilită de comun acord. 

Te ducem unde ai nevoie în Germania. Da, fix la adresă, oriunde în Germania ar fi. Vei ajunge exact în locul în care lucrezi sau locuiești.

Fără comisioane, costuri ascunse sau taxe. Prețul cursei este stabilit încă de la început și este fix. Nu percepem nici un fel de comision, taxă ascunsă sau alt fel de costuri. 

Suntem prompti. Respectăm îndeaproape ora și data stabilită. În plus, pentru că sunt multe cereri, organizăm din ce în ce mai des curse. Prin urmare, chiar dacă ai nevoie să pleci peste câteva zile la muncă în Germania, la noi sigur vei găsi o cursă. 

Îți garantăm siguranța. Nu ne jucăm cu viețile pasagerilor. Așa cum îți spuneam, pentru noi siguranța este pe primul loc. Autocarele sunt sigure, dotate cu sisteme moderne, iar șoferii noștri – printre cei mai buni din zonă. 

Dacă trebuie să pleci la munca in Germania în acest an sau în 2023, nu ezita. Sună-ne acum și rezervă cursa. Procedura este simplă și rapidă, fără să fie nevoie de vizite multe la sediu. 

Mai multe detalii despre serviciile oferite de Lucicosm – Transport Persoane găsești pe site-ul nostru: www.transport.lucicosm.com

În plus, pe blogul nostru postăm periodic informații relevante din domeniul transportului de persoane. 

Dacă vrei să rezervi o cursă sună-ne la numărul  (+40) 748 888 036 sau vino la sediul nostru din Suceava, de pe Strada Stațiunii, nr. 2

Mai multe postari

Scroll to Top