Siguranța în transporturi – firma transport persoane Suceava

firma transport persoane Suceava

Share acest post

Cauți firma transport persoane Suceava? La Lucicosm găsești servicii de transport integrate, în așa fel încât toate nevoile tale sunt îndeplinite. 

Pentru că atunci când vorbim despre transport vorbim și despre siguranță, în acest articol îți vorbim despre importanța acesteia. 

Chiar dacă pare clișeic, mulți oameni nu se interesează legat de acest subiect când vorbesc cu o firmă de transport. Cu toate că pun siguranța pe primul loc, lasă acest aspect ca ultimul pe lista de bifat.

Mai ales în domeniul transportului, siguranța nu este negociabilă. Având în vedere că suntem o țară fruntașă la accidente rutiere în Uniunea Europeană și că autostrăzile noastre sunt cele mai puține, siguranța ar trebui prioritizată.

Ca să faci acest lucru, înainte de a colabora cu o firmă de transport, asigură-te că are autovehicule moderne și șoferi profesioniști. Chiar dacă autostrăzile nu sunt cele mai bune din Europa, asta nu înseamnă că accidentele ar trebui să aibă loc. 

Indiferent de motivul pentru care apelezi la o firma de transport persoane din Suceava, pune siguranța pe primul loc. 

Cum să verifici dacă o firmă pune siguranța pe primul loc

Pentru că nu te poți juca cu siguranța ta și a familiei tale, este important să verifici de mai multe ori firma de transport persoane cu care colaborezi. 

Pentru început, verifică autovehiculele pe care ți le pun la dispoziție. Vezi dacă sunt moderne, dacă au reviziile la zi și dacă au toate documentele legale. Aceste lucruri ar trebuie să fie prezentate de firma la care apelezi, întrucât nu este un secret. 

Ca să fii sigur că totul este în regulă, aruncă o privire în autovehicul și în afara lui. Firmele serioase și care pun preț pe siguranță vor face toate aceste treburi fără nici un fel de jenă.

Mai apoi, interesează-te de șoferii puși la dispoziție. Întreabă responsabilul sau pe cel cu care ții legătura de la firmă ce criterii de angajare sunt și cum sunt aleși șoferii. Așa, vei vedea cât de profesioniști sunt șoferii. Dacă un șofer este experimentat, conduce legal și este atent, vei fi în siguranță.

De exemplu, la Lucicosm Transport Persoane avem un proces riguros de angajare. Mai întâi, șoferii trec câteva teste pentru a afla care sunt capacitățile lor la volan. Verificăm să respecte legea, să conducă în siguranță și vigilent.

Mai apoi, ne asigurăm că sunt buni comunicatori, că au relații bune cu clienții, sunt politicoși și prietenoși. Nu în ultimul rând, luăm în echipa noastră doar oamenii care pun preț pe siguranță, pe profesionalism și pe bunul mers al lucrurilor. 

Drept urmare, feedback-ul pe care îl primim de la clienții noștri este de fiecare dată pozitiv. 

Ca să faci o verificare completă a firmei, analizează și feedback-ul clienților. Citește recenziile scrise și comentariile de pe rețelele sociale, ca să vezi ce părere au oamenii despre serviciile primite. Așa, vei merge la sigur cu alegerea făcută.

Lucicosm, firma transport persoane Suceava

Din păcate, multe sunt firmele și oamenii care nu pun preț pe siguranță. Din ignoranță sau neștiință, nici nu are importanță. Mai ales într-un astfel de domeniu, siguranța trebuie să fie pe primul loc.

Dacă ești în căutarea unei firme de transport persoane din Suceava care să pună preț pe siguranță, dă-ne un mesaj. Pentru noi, siguranța și profesionalismul sunt parte din valorile care pun baza firmei noastre. 

Poți vedea oricând autocarele pe care le punem la dispoziția ta, însă garantăm că au toate reviziile și verificările la zi.

Ne găsești în Suceava, pe strada Stațiunii, nr 2 sau la numărul de telefon (+40) 758 276 994. Un membru al echipei îți va răspunde și primești toate informațiile de care ai nevoie. 

Mai multe postari

Scroll to Top