Firma de transport persoane în Suceava – Lucicosm

Share acest post

Cauți o firma de transport persoane in Suceava? Dacă și pentru tine siguranța este pe primul loc, apelează la Lucicosm Transport Persoane. 

indiferent de domeniu, siguranța primează. Cu atât mai mult în domeniul transportului. La Lucicosm Transport persoane una dintre valorile după care ne ghidăm și pe care punem cel mai mare preț este siguranța. 

Indiferent de cât de lungă sau scurtă este călătoria, ai nevoie ca firma de transport să ofere siguranță. Nu o dată s-a întâmplat ca firmele de transport să ignore complet regulile de circulație, să meargă cu viteză prea mare sau să pună în pericol siguranța pasagerilor. Iar consecințele sunt de fiecare dată nefaste. 

Încrederea pe care ne-o punem în șoferi și în firmele de transport este uriașă, iar ea nu trebuie trădată. De multe ori, viața ta poate depinde de profesionalismul șoferilor. De aceea te îndemnăm să oferi încrederea doar firmelor și șoferilor care o merită și care sunt deja validați de piață.

La Lucicosm transport persoane asigurăm călătorii 100% în siguranță. Pentru că avem o experiență de peste 10 ani pe piața transporturilor din România, garantăm că știm cum să avem grijă de clienții noștri. 

Siguranța garantată

Sigur ți s-a întâmplat cel puțin o dată să ai parte de întârzieri sau neseriozitate din partea firmei de transport. Sau să întâlnești șoferi ursuzi, nepregătiți și care-ți iau în râs nevoile și cererile. În plus, multe firme de transport comunică precar și lasă clienții în ceață totală. 

Tocmai pentru că ni s-au întâmplat astfel de situații, ne dorim să asigurăm clienților noștri o altfel de experiență, una premium.

Garantăm siguranța nu doar prin profesionalismul șoferilor, ci și prin calitatea mijloacelor de transport pe care le avem, dotările moderne ale autovehiculelor și calitatea comunicării cu tine. 

Nu doar în cazul nostru, experiența are un cuvânt greu de spus. Dacă apelezi la o firmă de transport cu experiență, atunci știi sigur că este vorba de o firmă validată și acceptată de piață. Ai garanția siguranței și a unui comportament profesionist din partea întregii echipe.

În plus, înainte de orice colaborare cu o firmă de transport, verifică autovehiculele pe care le au în dotare. Asigură-te că au inspecțiile la zi, că sunt dotate cu centuri de siguranță și cu scaune confortabile. 

Lucicosm Transport Persoane – profesionalism și eficiență

Echipa noastră este formată din oameni pregătiți și care au experiență adunată în spate. Însă nu le lipsesc zâmbetul și atitudinea prietenoasă. La noi găsești răspunsuri la toate întrebările pe care le ai despre transport. În plus, oferim servicii care acoperă o gamă largă de nevoi: 

  • transport persoane intern și internațional;
  • transport salariati la și de la locul de muncă, zilnic;
  • transport în scop turistic, atât național cât și internațional;
  • transport excursii elevi sau grupuri pelerini;
  • transport la evenimente;
  • orice alt tip de transport de persoane, la cerere.

Uite care sunt vehiculele de care dispunem. 

  • MAN Lion’s Coach L, fabricat in 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri și cu dotări moderne. ;
  • VW LT 46, fabricat in 2002, cu o capacitate de 16 (+1) locuri;

Dacă vrei să călătorești în siguranță și într-un mediu agreabil, te invităm să călătorești cu noi. Oferim servicii de transport personalizate, la cerere, așa că sună-ne și spune-ne cum putem să-ți fim de folos. 

Informațiile de care ai nevoie le găsești pe transport.lucicosm.com, iar la numărul (+40) 758 276 994 ne găsești cu informații legate de transport. 

Mai multe postari

Scroll to Top