Cum să colaborezi în siguranță cu o firmă de transport persoane

Share acest post

Cauți o firmă de transport persoane? Lucicosm Transport Persoane îți oferă un pachet complet de servicii de transport. 

Chiar și în anul 2022 piața transportului a fost în creștere, domeniul cunoscând un trend continuu ascendent. 

O simplă privire dinafară asupra domeniului ne arată că piața pare suprasaturată, însă mereu este loc de cineva nou și care vine cu un nou trend. 

Totuși, acest lucru face ca alegerea ta, ca și client să fie și mai dificilă. Cum alegi un transportator de persoane bun? Ca să știi cum se desfășoară o astfel de colaborare și care sunt factorii pe care să-i iei în considerare, aici am pregătit un articol cu tot ce ai nevoie să știi. 

Indiferent de situație sau de contextul social în care trăim, transportul a fost și este o componentă vitală a vieții noastre. 

La Lucicosm Transport Persoane ne dorim să te întâmpinăm cu servicii complete, bine conturate și care să te ajute să acoperi nevoia pe care o ai. 

Cum trebuie să fie imaginea unei firme de transport

Ca să fii sigur că alegerea pe care o faci este una potrivită, înainte de toate analizează imaginea firmei de transport. Este important să-ți inspire siguranță și profesionalism. Indiferent de cât de mică sau mare este, firma de transport poartă pe umeri o responsabilitate imensă: siguranța oamenilor. 

Pentru că siguranța și responsabilitatea sunt printre valorile noastre de bază, la Lucicosm transport Persoane îți garantăm o colaborare transparentă, plină de încredere și profesionalism. 

Pentru noi este deosebit de important să stabilim încă de la început o relație umană, bazată pe respect. Ne dorim să te reîntorci la noi cu zâmbetul pe buze și să pleci mulțumit de serviciile de care ai beneficiat. 

Siguranța este pe primul loc în firma noastră, prin urmare facem tot posibilul să o garantăm. De aceea, în parcul nostru auto se găsesc doar autocare sigure, verificate periodic. Autocarele sunt moderne, cu dotări de top, menite să asigure un grad cât mai ridicat de siguranță.

Ce găsești la Lucicosm Transport Persoane

Așa cum îți spuneam mai sus, printre valorile noastre de bază se numără și siguranța. Ne dorim să asigurăm un grad cât se poate de mare de siguranță pentru toți clienții noștri. 

Pe lângă autocarele de calitate, șoferii din echipa noastră trec printr-un proces complex de selecție. Astfel, din echipa noastră fac parte oameni pregătiți, oameni care iubesc meseria pe care o fac și care au un comportament adecvat la locul de muncă. Ce tipuri de transport îți oferim:

  • transportul elevilor;
  • transportul angajaților;
  • transport în scop turistic;
  • transport la evenimente;
  • transport ocazional;
  • transport național;
  • transport internațional

Pe site-ul nostru vei găsi toate detaliile necesare legate de autovehiculele pe care le deținem, de funcționalități și prețuri. 

Deținem două mașini,  MAN Lions Coach din 2015, care are o capacitate de 57 de locuri, 1+1 și dotări de top, alături de scaune confortabile și facilități de ultimă generație. Și VW LT 46 din 2002 care are o capacitate de 16 locuri.

În plus, îți punem la dispoziție și servicii de închiriere autocare în Suceava. Echipa noastră se mulează pe nevoile tale, așa că nu ezita să ne suni și să ne spui de ce ai nevoie. Mai multe informații poți afla la numărul de telefon  (+40) 758 276 994. 

De asemenea, ne găsești pe Str. Stațiunii nr. 2, în Suceava. Urmărește-ne blogul și rămâi la curent cu informațiile noastre: 

Mai multe postari

Transport

Servicii de transport persoane pentru angajați

În lumea agitată în care trăim, asigurarea unui serviciu de transport persoane eficient pentru angajați a devenit esențială pentru companiile moderne. Dacă te gândești să

Scroll to Top