Cum să cauți cele mai bune servicii de inchiriere autocare

Share acest post

Dacă ești în căutare de servicii calitative de inchiriere autocare în Suceava, în acest articol găsești informații despre cum să alegi cea mai bună soluție pentru tine. Sigur, industria transportatorilor s-a dezvoltat și găsești o mulțime de firme care promit servicii impecabile, moderne și unice. 

Totuși, nu orice firmă poate să-ți satisfacă nevoia. Tocmai de aceea este important să ai în vedere câțiva factori esențiali atunci când alegi un anumit transportator. 

Să închiriezi un autocar nu este o treabă atât de dificilă, însă uite ce trebuie să știi atunci când vrei să semnezi un contract. 

Cere informații de la firma de inchiriere autocare

Firma la care vrei să apelezi trebuie să-ți pună la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie în decizia ta. Transportul de persoane este un domeniu cu un risc imens, așa că trebuie să te gândești la siguranța ta și a celor care te însoțesc. 

Dacă organizezi o excursie de familie, o întâlnire de afaceri sau orice alt eveniment care presupune un număr mare de persoane, trebuie să iei în serios contractul pe care urmează să-l semnezi. 

Autocarele cu dotări de 3-4 stele sunt cele care garantează din start confortul călătorilor, atât în cazul distanțelor mari cât și în cazul celor mai mici. 

Autocarul trebuie să fie autorizat de Registrul Auto Român și ar trebui să aibă următoarele dotări:

  1. instalație de climatizare completă. Aceasta oferă aerisire corespunzătoare, absolut necesară mai ales în perioadele caniculare. 
  2. scaune rabatabile. Pentru drumurile lungi, scaunele rabatabile asigură confortul necesar călătorilor și o odihnă mai bună.
  3. spațiu suficient pentru a pune bagajele.
  4. sisteme audio-video
  5. centuri de siguranță
  6. toalete igienizate și funcționale. Autocarele moderne sunt cele care asigură confortul maxim călătorilor, iar toalete sunt indispensabile. 

Acestea sunt doar câteva dotări pe care ar trebui să le aibă autocarul pe care vrei să-l închiriezi. 

Asigură-te că autocarul are inspecția la zi

Atunci când vrei să apelezi la servicii de închiriere autocare asigură-te că firma îți pune la dispoziție informații despre verificările tehnice și despre inspecțiile periodice. 

Având în vedere faptul că autocarele circulă foarte des pe drumurile publice naționale și internaționale, verificările sunt mai mult decât necesare. În cazul unei firme, ai garanția că un specialist în domeniu verifică partea mecanică a autocarului și interiorul vehiculului. Astfel, te asiguri că toți călătorii vor fi în deplină siguranță. 

Când apelezi la servicii de inchiriere autocare află ce interdicții există

Cele mai multe firme de transport pun la dispoziția ta toate facilitățile, însă pot exista și anumite interdicții. De aceea, indiferent de firma la care apelezi e important să întrebi dacă ai voie să călătorești cu animale, dacă există anumite limite pentru bagaje sau interdicție de obiecte și dacă ai voie să ai băuturi alcoolice. 

Ai fi surprins, dar unele firme au interdicții cel puțin ciudate. Prin urmare, asigură-te că îți este permis să călătorești având toate lucrurile de care ai nevoie. Mai mult, pentru a fi sigur că totul merge ca la carte, întreabă și de polița de asigurare. Aceasta asigură transportul corespunzător al persoanelor și acoperirea oricăror probleme pot apărea în timpul transportului.

Asigură-te că firma de inchiriere autocare permite consumul alimentelor

Indiferent care este durata călătoriei, pasagerii pot avea cu ei mâncare și băutură, mai ales dacă popasurile pe la restaurante nu sunt în program. Regulile de bun simț nu permit consumul de alimente cu miros puternic. Îi poți deranja pe cei din jur, iar celor mai sensibili li s-ar putea face rău. 

În plus, sunt firme de transport care percep și o taxă suplimentară pentru curățenia finală. Înainte de semnarea contractului, întreabă dacă este permis consumul de alimente.

Dacă ești din Suceava și ai o călătorie mai lungă, o excursie sau un eveniment în familie, închirierea unui autocar e cea mai bună alegere. 

Lucicosm Transport Persoane îți pune la dispoziție mai multe modele de autovehicule spre închiriere. 

Respectăm toate condițiile legale și îți sunt permise toate cele de mai sus. Ne bazăm pe o colaborare bazată pe comunicare și transparență. Astfel, tu ne spui care sunt nevoile tale, iar noi găsim cea mai bună soluție pentru tine.

Pe blogul Lucicosm găsești mai multe detalii despre inchiriere autocare și despre modelele pe care le punem la dispoziția ta. Nu-ți mai rămâne decât să ne contactezi și să stabilim detaliile contractuale.

Mai multe postari

Scroll to Top