Închirieri autocare și microbuze – Suceava

lucicosm inchiriere autobuz

Share acest post

Ești în căutare de o firmă de închirieri autocare și microbuze în Suceava pentru evenimente sau pentru alte ocazii? Lucicosm Transport Persoane oferă astfel de servicii de mai bine de 10 în Suceava. 

La noi vei găsi o flotă modernă și foarte bine întreținută, cu vehicule în stare de bună funcționare. Ele sunt întreținute regulat ca să garantăm confortul și siguranța pasagerilor. Au inspecția la zi și sunt autocare confortabile, dotate cu facilități moderne. 

În plus, șoferii din echipa Lucicosm Mediere sunt profesioniști și bine pregătiți. Au experiență în conducerea autobuzelor și microbuzelor și pot garanta siguranța pasagerilor. În plus, alături de ei vei avea parte de o călătorie agreabilă. 

Lucicosm Transport Persoane oferă prețuri competitive pentru închirierea vehiculelor, astfel încât pot fi accesibile pentru toți clienții. 

Aici vei avea parte de flexibilitate în programare. Ne adaptăm cerințelor și nevoilor tale, astfel că suntem disponibil frecvent, indiferent de nevoia pe care o ai. 

Alături de noi ai parte de asistență permanentă, indiferent de situația pe care o întâmpini. De asemenea, oferim garanții și asigurări, pentru a fi siguri că interesele tale sunt protejate în cazul incidentelor neprevăzute. 

Ține cont de următoarele aspecte atunci când urmează să alegi o firmă de închirieri microbuze și autobuze

Reputația firmei. Clienții firmei pe care o alegi îți vor spune care este imaginea firmei de fapt. Urmărește recenzii în mediul online și cere recomandări de la prieteni sau de la cunoștințe. 

Autovehiculele deținute. Verifică dacă flota este modernă și dacă este întreținută corespunzător, astfel încât să ofere un nivel înalt de siguranță și de confort. 

Prețurile practicate. Compară prețurile ca să găsești oferta cea mai bună pentru raportul calitate-preț. 

Serviciile suplimentare oferite. Facilități moderne, consultanță sau șofer – verifică ce servicii suplimentare oferă firma și dacă sunt cele de care ai tu nevoie. 

Asistență gratuită. Este important ca firma aleasă să ofere consultanță gratuită, în cazul unor probleme sau nevoi în timpul închirierii de autovehicule. 

Garanții și asigurări, ca să fii protejat în cazul unor accidente în trafic. 

Flexibilitate. Este important ca firma aleasă să se plieze pe programul tău și să poată oferi autovehicule spre închiriere atunci când ai nevoie.

Alege o firmă de închiriere autovehicule din Suceava care are o bună reputație și care are vehicule moderne, întreținute, cu șoferi profesioniști și servicii premium pentru a te asigura că ai parte de o călătorie în siguranță.

Ce autocare avem pentru închiriere

Momentan, Lucicosm Transport Persoane are în dotare 2 autocare moderne și sigure. Poți afla mai multe detalii despre acestea de pe linkul următor: https://transport.lucicosm.com/inchiriere-autocare-si-microbuze/

Costurile serviciilor de închiriere la Lucicosm Mediere

Pentru că aplicăm prețuri competitive, la noi găsești cele mai avantajoase oferte de închiriere. 

În prețurile notate sunt incluse serviciile de închiriere autocare și microbuze. 

Pe plan intern: Închiriere, combustibil, asigurare pentru persoane și bagaje. Beneficiarul va asigura masa (sau diurna de 70 lei/zi) și cazarea pentru șofer, precum și taxele de parcare. O zi la dispoziție înseamnă 10 ore (cu minim 200 km incluși). Pentru orice depășire a timpului de staționare, se plătesc 60 lei/oră, iar pentru depășirea numărului de kilometri (200 km) se tarifează conform prețurilor pe kilometru menționate mai jos.

Pe plan extern: Închiriere, combustibil, taxe de frontieră, taxe de autostradă, asigurare pentru persoane și bagaje, carte verde. Beneficiarul asigură cazarea și masa pentru șoferi, taxele pentru parcări, taxele de intrare în oraș și trecerile cu ferry-ul. Numărul minim de kilometri care trebuie parcurși este de 250. Prețurile pot fi negociate în cazul contractelor pe termen lung sau în funcție de distanțele parcurse.

Te invităm să descoperi toate serviciile oferite de noi pe site sau să ne suni la unul dintre numerele de telefon afișate: https://transport.lucicosm.com/

Mai multe postari

Scroll to Top