Închiriere autocare în Suceava

Share acest post

Cauți servicii de închiriere autocare în Suceava? Pe strada Statiunii nr. 2 se află sediul nostru, Lucicosm Transport Persoane o companie cu o istorie solidă în industria transportului de persoane. 

Fondată în anul 1996, am evoluat constant și am atins apogeul serviciilor noastre în anul 2005, când ne-am extins în domeniul transportului intern și internațional, precum și în închirierea de autocare și microbuze.

Suntem o echipă dedicată de profesioniști tineri, alături de veterani cu experiență vastă în transportul internațional de persoane. Această combinație ne permite să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu un accent deosebit pe confort și siguranță.

Închirieri autocare. Ce găsești la Lucicosm Transport Persoane?

Primul, un autocar Man Lion’s Coach L, fabricat în 2015, oferă 57 de locuri confortabile, plus un loc pentru șofer și un ghid. 

Cu sisteme de siguranță avansate, precum ABS, ASR, EBS și ESP, precum și centuri de siguranță pentru fiecare pasager, acest autocar garantează că fiecare călătorie este una în deplină siguranță. 

Cu aer condiționat de tip climatronic, sistem audio de înaltă calitate, DVD player cu două monitoare LCD, mini-bucătărie utilată, frigider, toaletă și multe altele, fiecare detaliu a fost gândit pentru a aduce un plus de lux în călătoriile pe distanțe lungi.

Pentru grupuri mai mici sau călătorii mai intime, avem la dispoziție un microbuz Volkswagen LT 46, produs în 2002. Cu 16 locuri, plus locul șoferului, acest microbuz oferă o alternativă la fel de confortabilă pentru călătorii. Dotat cu sisteme de siguranță ABS și ASR, fiecare scaun este echipat cu centură de siguranță pentru o experiență în deplină siguranță.

La Lucicosm Transport Persoane oferim servicii de transport ce respectă cele mai stricte norme de siguranță și confort. Fiecare transport este atent monitorizat de personalul nostru de la sediul central, pentru a ne asigura că graficele de timp sunt respectate și că fiecare client ajunge la destinație în intervalul stabilit.

Închiriere autocare. Ce prețuri găsești la noi?

Ne dorim să fim transparenți în legătură cu prețurile și condițiile noastre. Iată detalii despre serviciile noastre de închiriere de autocare și microbuze, atât pentru transport intern, cât și pentru cel internațional.

Transport Intern: Tarif: 5.0 lei/km, TVA inclus Costuri incluse: chirie, combustibil, asigurare pentru pasageri și bagaje Beneficiarul asigură masa (sau diurna de 70 lei/zi) și cazarea șoferului Beneficiarul suportă taxele de parcare

O zi de închiriere înseamnă 10 ore, cu un minim de 200 km incluși. Orice depășire a timpului de așteptare se taxează la 60 de lei pe oră, iar depășirea numărului de kilometri (200 km) se taxează în funcție de prețul pe kilometru menționat mai jos.

Transport Internațional: Tarif: 1.1 euro/km, TVA inclus Costuri incluse: chirie, combustibil, taxe de frontieră, taxe de autostradă, asigurare pentru pasageri și bagaje, carte verde Beneficiarul asigură cazarea și masa șoferilor, taxele de parcare, taxele de intrare în oraș și trecerile cu feribotul. Numărul minim de kilometri care trebuie parcurși pentru transportul internațional este de 250 km. Prețurile pot fi discutate în cazul contractelor pe termen lung sau în funcție de distanța parcursă.

Închirierea autocarelor și microbuzelor noastre este însoțită de servicii de calitate superioară, iar personalul nostru de la sediul central se asigură că toate transporturile sunt monitorizate atent pentru a respecta graficele de timp și pentru ca toți clienții să ajungă la destinație la orele stabilite.

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre de închiriere autocare și microbuze. La Lucicosm Transport Persoane suntem dedicați să transformăm călătoriile tale în experiențe de neuitat.

Mai multe postari

Scroll to Top