Cum facem selecția șoferilor la Lucicosm Transport Persoane

Share acest post

Pentru că punem siguranța clienților noștri pe primul loc, la Lucicosm Transport Persoane avem un proces riguros de angajare a șoferilor.

Poate te întrebi de ce este nevoie de un astfel de proces sau care poate fi scopul lui. Încă cu cât suntem mai atenți la oamenii pe care îi avem în echipă, cu atât mai mult putem garanta succesul. 

Așa cum știi, domeniul transportului de persoane este unul delicat. Șoferii au o responsabilitate imensă pe umeri: siguranța pasagerilor. Nu e lucru mic atunci când spunem că șoferii poartă în mâini viețile clienților noștri.

Prin urmare, procesul de selecție al acestora are parte de o atenție deosebită. Punem preț, în primul rând pe siguranța clienților noștri. Și, dacă și pentru tine siguranța este la fel de importantă, în acest articol găsești detalii detalii despre cum selectăm șoferii firmei Lucicosm Transport Persoane

Care este procesul de angajare al șoferilor

Pentru că avem nevoie de șoferi profesioniști, procesul de angajare este unul complex. 

Suntem atenți la experiența profesională și la greșelile pe care le-a făcut acesta în trecut. 

Citim cu atenție recomandările pentru a ne da seama unde excelează șoferul și ce anume îi lipsește. 

Nu facem nici un fel de compromisuri și angajăm doar oamenii potriviți echipei noastre. 

Pentru noi, experiența pe drumurile europene și naționale este extrem de importantă. Pentru că un șofer experimentat va ști drumurile și legislația și va cântări corect fiecare situație. Mai mult, un șofer experimentat va ști să răspundă rapid în situații delicate și va pune preț pe viața pasagerilor. 

Pe lângă experiență, un alt factor deosebit de important este comportamentul acestuia. Nimănui nu-i place să aibă de-a face cu un șofer care se comportă necorespunzător, care vorbește urât cu clienții și care nu este politicos. Prin urmare, în echipa noastră punem preț pe politețe și omenie. Angajăm oameni care știu să lucreze cu oameni, iar acest lucru se vede deja și în feedback-ul primit de la clienții noștri. 

Primim recenzii care spun că șoferii sunt politicoși, conduc profesionist și se comportă în același mod profesionist. 

Care sunt rezultatele acestui proces de angajare la Lucicosm Transport Persoane

Pentru că punem preț pe membri echipei noastre, rezultatele se văd în mulțumirea clienților. 

Lucicosm Transport Persoane a primit numai recenzii pozitive în ceea ce primește șoferii. Astfel, am creat o paletă de clienți satisfăcuți de serviciile noastre, care s-au simțit bine în compania noastră și care revin de fiecare dată când au ocazia.

Punem preț pe siguranța și confortul tău

La Lucicosm Transport Persoane vrem să creăm toate condițiile pentru o călătorie confortabilă. De aceea, îți punem la dispoziție unii dintre cei mai buni șoferi din zonă, autoturisme confortabile și moderne și servicii personalizate. 

Ca să te convingi, te invităm să intri pe pagina noastră de facebook și să citești recenziile celor care au călătorit cu noi.

Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii de transport din zonă și de a transforma o călătorie lungă într-o călătorie plăcută.

Astfel, serviciile de transport pe care le găsești pe site sunt personalizate în funcție de nevoile și cerințele tale. Ne angajăm în relații de durată și în colaborări transparente, prietenoase și sigure. 

Cu noi garantat vei călători în siguranță, în confort și fără griji. Pentru că acoperim o paletă atât de largă de servicii, te invităm le descoperi pe toate pe site-ul nostru. În funcție de nevoile tale, asigurăm și transport la cerere, dar și servicii de închiriere autovehicule. Intră pe https://transport.lucicosm.com/ ca să vezi cum arată autocarele și care sunt prețurile. 

Ne găsești și în sediul nostru din Suceava, strada Statiunii, nr. 2 sau la numărul de telefon (+40) 758 276 99.

Mai multe postari

Scroll to Top