Colaborarea cu o firmă de transport persoane

Share acest post

Chiar dacă încă traversăm perioada pandemiei, piața de transport persoane este în continuă creștere, iar domeniul nu a suferit pierderi uriașe. Așa cum am mai menționat pe blogul Lucicosm, statisticile înregistrează creșterei considerabile pe piață.

Cu toate că aceasta pare saturată de transportatori, mereu este loc de nou, însă poate fi dificil să cauți colaborarea pe care ți-o dorești. Ca să știi cum ar trebui să decurgă colaborarea și ce anume să cauți la un transportator, în acest articol vei găsi îndrumările de care ai nevoie. Transportul este vital în viața fiecăruia dintre noi și, la un moment dat, oricine apelează la servicii de transport. 

Lucicosm Transport Persoane vine în întâmpinarea ta cu o paletă largă de servicii, astfel încât să fii acoperit indiferent de nevoia pe care o ai.

Imaginea unei firme de transport de persoane

Atunci când alegi firma cu care colaborezi, fii atent la imaginea acesteia. Trebuie să fie una care să inspire încredere și siguranță, două aspecte deosebit de importante în acest domeniu. Firmele de transport persoane poartă pe umeri responsabilități imense, motivele fiind la vedere: este vorba despre vieți omenești. 

Lucicosm Transport Persoane ia în serios responsabilitatea pe care opoartă pe umeri și îți oferă un proces de colaborare bazat pe transparență, încredere și siguranță. Relația pe care o stabilim de la bun început este una care se bazează pe respect, iar scopul nostru este ca tu să fii mulțumit de serviciile noastre.

Siguranța este pe primul loc, prin urmare îți garantăm că vehiculele noastre sunt 100% sigure. Autocarele pe care le deținem sunt supuse reviziilor și controalelor periodice, fiind noi, moderne și cu dotări de ultimă generație. Spunem noi că asta ar trebui să fie prima promisiune a oricărei firme de transport: siguranța. Orice companie care pune pe primul loc siguranța clienților și transparența decizională va avea parte doar de clienți mulțumiți.

Lucicosm Transport Persoane îți oferă o colaborare sigură, bazată pe respect

Pentru început, îți garantăm siguranța. Autovehiculele pe care le deținem sunt de cea mai bună calitate, iar experiența șoferilor noștri pe drumurile naționale și europene este de neclintit. Toți angajații noștri sunt riguros aleși, astfel încât experiența și siguranța să nu fie discutabile.

Lucicosm Transport Persoane îți oferă o paletă largă de servicii de transport, printre care:

  • transportul elevilor;
  • transportul angajaților;
  • transport în scop turistic;
  • transport la evenimente;
  • trasport ocazional;
  • transport național;
  • transport internațional

Autovehiculele care fac parte din garajul nostru sunt de diferite dimensiuni, ca să se plieze pe toate nevoile clienților noștri.

Un aspect deosebit de important este ca firma la care vrei să apelezi să dețină autovehicule de diferite dimensiuni, moderne și să țină cont și de distanțele imense între destinații. 

Promptitudinea este un alt aspect pe care nu trebuie să îl ignori. Punctualitatea este esențială, indiferent de tipul de transport. Doar situațiile extraordinare pot scuza întârzierile mai mari de câteva minute. În alte situații, Lucicosm Transport Persoane este la timp la locul stabilit ca să îți furnizăm serviciile cerute. Experiența noastră în domeniul transportului se întinde pe parcursul a 15 ani. În tot acest timp, am învățat care sunt nevoile tale și cum putem să-ți fim de ajutor. Am creat o imagine care inspiră siguranța și profesionalism. Pe lângă serviciile de transport, îți oferim și servicii de închiriere autocare.

Parcul nostru auto deține 2 mașini: este vorba despre două mașini: MAN Lions Coach din 2015, care are o capacitate de 57 de locuri, 1+1 și dotări de top, alături de scaune confortabile și facilități de ultimă generație.

Cea de-a doua mașină este un VW LT46 din 2002 care are o capacitate de 16 locuri.

În funcție de serviciul de care ai nevoie, îți punem la dispoziție un autovehicul.

Lucicosm Transport Persoane se mulează pe nevoile tale și îți pune la dispoziție orice tip de transport de persoane. Pentru rezervări sau mai multe informații, ne găsești la numărul de telefon (+40) 758 276 994. De asemenea, așteptăm întrebările tale pe mail, la adresa lucicosm.transport@gmail.com, sau ne găsești pe Str. Stațiunii nr. 2, în Suceava.

Mai multe postari

Scroll to Top